Filter
0af85c17aa1985-fc621005174b09
Strandtas Hip Indah - Multi
Stralen op het strand met de hippe Strandtas Hip Indah - MultiMet de Strandtas Hip Indah - Multi val je op het strand zeker op! Delicate bloemen en prachtige mandala’s in zachte kleuren vormen samen een subtiel en sierlijk patroon. Echte blikvanger is een trotse kaketoe, die een vleugje exotische charme toevoegt aan het geheel.Praktische vakantie-accessoireGemaakt van duurzaam linnen aan de buitenkant en waterafstotend polyester aan de binnenkant om je stranddag zo comfortabel mogelijk te maken. Een rits en een handig opbergvak binnenin zorgen ervoor dat je spullen veilig zitten.

€ 17,95
13c2e664c7f197-f6ed93c6991e45
Strandtas Hip Giselah - Multi
Stralen op het strand met de hippe Strandtas Hip Giselah - MultiMet de Strandtas Hip Giselah - Multi val je op het strand zeker op!Laat je verleiden door de roze achtergrond met mandala's en Oosterse motieven. Bloemen bloeien, vlinders fladderen en een stralende zon werpt haar gouden stralen over het tafereel.Praktische vakantie-accessoireGemaakt van duurzaam linnen aan de buitenkant en waterafstotend polyester aan de binnenkant om je stranddag zo comfortabel mogelijk te maken. Een rits en een handig opbergvak binnenin zorgen ervoor dat je spullen veilig zitten.

€ 17,95
f8ef364d183696-836e2a57c0b89a
Strandtas Hip Zehra - Multi
Stralen op het strand met de hippe Strandtas Hip Zehra - MultiMet de Strandtas Hip Zehra - Multi val je op het strand zeker op! Dit elegante strandaccessoire is ideaal om je vakantiedagen op te fleuren. De voorkant heeft een donkerblauwe achtergrond met mandala's en fluweelzachte paarse bloemen en voegt een vleugje mystiek toe aan je strandvakantie.Praktische vakantie-accessoireDeze tas is niet alleen opvallend, maar ook bijzonder praktisch. Gemaakt van duurzaam linnen aan de buitenkant en waterafstotend polyester aan de binnenkant, is deze tas ontworpen om je stranddag zo comfortabel mogelijk te maken. Een rits en een handig opbergvak binnenin zorgen ervoor dat je spullen veilig zitten. Met de Strandtas Hip Zehra - Multi ben je helemaal klaar om te genieten van heerlijk ontspannen vakantiedagen.

€ 17,95
fe9a7f70d36920-8daa578b31da08
Strandtas Hip Abhita - Sand
Stralen op het strand met de hippe Strandtas Hip Abhita - SandMet de Strandtas Hip Abhita - Sand val je op het strand zeker op! De voorzijde verwelkomt je met een weelderige jungle, waar exotische planten en bladeren zich uitstrekken in een groen kleurenpalet. Orchideeën brengen een vleugje elegantie in het energieke geheel, terwijl onderaan een sierlijk luipaard zit. Praktische vakantie-accessoireGemaakt van duurzaam linnen aan de buitenkant en waterafstotend polyester aan de binnenkant om je stranddag zo comfortabel mogelijk te maken.Een rits en een handig opbergvak binnenin zorgen ervoor dat je spullen veilig zitten.

€ 17,95
c36b6bd8a4e9ee-c2b9230ea5962f
Strandtas Hip Parada - Multi
Stralen op het strand met de hippe Strandtas Hip Parada - MultiMet de Strandtas Hip Parada - Multi val je op het strand zeker op! De voorkant is gedecoreerd met een explosie van kleuren, waar mandala's, bloemen en vlinders in schitterende tinten samenkomen tegen een turquoise achtergrond. Deze combinatie creëert een vrolijke en dynamische sfeer, perfect om je zomerdagen op te fleuren. Praktische vakantie-accessoireDeze tas is niet alleen opvallend, maar ook bijzonder praktisch. Gemaakt van duurzaam linnen aan de buitenkant en waterafstotend polyester aan de binnenkant, is deze tas ontworpen om je stranddag zo comfortabel mogelijk te maken. Een rits en een handig opbergvak binnenin zorgen ervoor dat je spullen veilig zitten. Met de Strandtas Hip Parada - Multi ben je helemaal klaar om te genieten van heerlijk ontspannen vakantiedagen.

€ 17,95
d9aaf63fa5518d-926ff69b98f7b6
Strandtas Hip Maelli - Multi
Stralen op het strand met de hippe Strandtas Hip Maelli - MultiMet de Strandtas Hip Maelli - Multi val je op het strand zeker op! Met een zandkleurige achtergrond en fleurige tinten brengt deze strandtas zomerse en ontspannen vibes naar elke stranddag. De voorkant wordt gesierd door mandala's en bloemen, die een boho vakantiestijl creëren en een gevoel van rust en vrijheid oproepen, net wat je nodig hebt tijdens ontspannen dagen!Praktische vakantie-accessoireGemaakt van duurzaam linnen aan de buitenkant en waterafstotend polyester aan de binnenkant om je stranddag zo comfortabel mogelijk te maken.Een rits en een handig opbergvak binnenin zorgen ervoor dat je spullen veilig zitten.

€ 17,95
ef6785fe44b8ac-25e5a9bdf86fe1
Strandtas Hip Vitori - Multi
Stralen op het strand met de hippe Strandtas Hip Vitori - MultiMet de Strandtas Hip Vitori - Multi val je op het strand zeker op! De print op de voorkant is een kleurrijke explosie van mandala's, bloemen en vlinders. De felle kleuren en speelse patronen creëren een zomerse look die elke dag aan het water bijzonder maakt.Praktische vakantie-accessoireGemaakt van duurzaam linnen aan de buitenkant en waterafstotend polyester aan de binnenkant om je stranddag zo comfortabel mogelijk te maken.Een rits en een handig opbergvak binnenin zorgen ervoor dat je spullen veilig zitten.

€ 17,95
f26d23634d6706-183dfd07cead4c
Strandtas Hip Wayan - Multi
Stralen op het strand met de hippe Strandtas Hip Wayan - MultiMet de Strandtas Hip Wayan - Multi val je op het strand zeker op! Deze strandtas neemt je mee op reis naar een wereld waar de natuur heerst en de tijd lijkt stil te staan. Grote bladeren en bloemen combineren prachtig met subtiele mandala's. In het hart van deze botanische pracht ligt een luipaard op een tak, een schichtig aapje kijkt om zich heen, terwijl een paradijsvogel vanaf een afstandje de hele scène gadeslaat.Praktische vakantie-accessoireGemaakt van duurzaam linnen aan de buitenkant en waterafstotend polyester aan de binnenkant om je stranddag zo comfortabel mogelijk te maken.Een rits en een handig opbergvak binnenin zorgen ervoor dat je spullen veilig zitten.

€ 17,95
8473e72623bc40-9d5445449c5347
Strandtas Hip Tonrar - Sand
Stralen op het strand met de hippe Strandtas Hip Tonrar - SandMet de Strandtas Hip Tonrar - Sand val je op het strand zeker op! Deze tas valt op door zijn prachtige print van tropische bladeren en mandala's in verschillende groentinten, die schitterend afsteken tegen de beige achtergrond. De natuurlijke uitstraling van deze strandtas geeft je een gevoel van rust en sereniteit, alsof je je midden in een tropisch paradijs bevindt.Praktische vakantie-accessoireGemaakt van duurzaam linnen aan de buitenkant en waterafstotend polyester aan de binnenkant om je stranddag zo comfortabel mogelijk te maken.Een rits en een handig opbergvak binnenin zorgen ervoor dat je spullen veilig zitten.

€ 17,95
a3e7e708f9ee1f-d6e999b582fd71
Strandtas Hip Maximilian - Aqua
Stralen op het strand met de hippe Strandtas Hip Maximilian - AquaMet de Strandtas Hip Maximilian - Aqua val je op het strand zeker op! De voorkant barst van kleuren en details, met een dynamische compositie van bladeren, bloemen, mandala's en grote, sierlijke vlinders. De combinatie van stralend blauw, levendig roze, fris groen en zwart-witte vlinders maakt van deze strandtas een echte eyecatcher.Praktische vakantie-accessoireGemaakt van duurzaam linnen aan de buitenkant en waterafstotend polyester aan de binnenkant om je stranddag zo comfortabel mogelijk te maken.Een rits en een handig opbergvak binnenin zorgen ervoor dat je spullen veilig zitten.

€ 17,95
b8222553a16501-c6d0a540d848ac
Strandtas Hip Zephir - Multi
Stralen op het strand met de hippe Strandtas Hip Zephir - MultiMet de Strandtas Hip Zephir - Multi val je op het strand zeker op! Met een intrigerende print en een zacht kleurenpalet brengt deze strandtas een harmonieuze mix van energie en rust. De voorkant toont een compositie van mysterieuze mandala's en sierlijke bloemen in rustgevende kleuren bruin, blauw, groen en natuurtinten.Praktische vakantie-accessoireGemaakt van duurzaam linnen aan de buitenkant en waterafstotend polyester aan de binnenkant om je stranddag zo comfortabel mogelijk te maken.Een rits en een handig opbergvak binnenin zorgen ervoor dat je spullen veilig zitten.

€ 17,95
49cd8ea0113696-9469e19d6f6e22
Strandtas Hip Amada - Multi
Stralen op het strand met de hippe Strandtas Hip Amada - MultiMet de Strandtas Hip Amada - Multi val je op het strand zeker op!Met mandala's die schitteren als exotische schelpen, levendig koraal dat zachtjes wiegt, felgroen zeewier dat dansend beweegt, en kleurrijke zeesterren die de zomerse sfeer compleet maken. Schattige zeepaardjes voelen er zich helemaal thuis en genieten van luchtbellen die omhoog bubbelen.Praktische vakantie-accessoireGemaakt van duurzaam linnen aan de buitenkant en waterafstotend polyester aan de binnenkant om je stranddag zo comfortabel mogelijk te maken.Een rits en een handig opbergvak binnenin zorgen ervoor dat je spullen veilig zitten.

€ 17,95
166a6addf22203-6fcea04499ad93
Strandtas Descanso Allison - Multi
Stralen op het strand met de Strandtas Descanso Allison - MultiMet de Strandtas Descanso Allison - Multi val je op het strand zeker op!De voorkant onthult een weelderige botanische pracht tegen een groene achtergrond, met als blikvangers paarse orchideeën. De combinatie van bordeaux en groen zorgt voor een levendige sfeer, perfect voor zomerse momenten.Praktische vakantie-accessoireGemaakt van duurzaam linnen aan de buitenkant en waterafstotend polyester aan de binnenkant om je stranddag zo comfortabel mogelijk te maken.Een rits en een handig opbergvak binnenin zorgen ervoor dat je spullen veilig zitten.

€ 17,95
40550a28a48594-59d39a568ca8ba
Strandtas Descanso Fungi - Multi
Stralen op het strand met de Strandtas Descanso Fungi - MultiMet de Strandtas Descanso Fungi - Multi val je op het strand zeker op!Met een levendige tuin in volle bloei op een turquoise achtergrond, straalt deze strandtas pure zomerse betovering uit. Bloemen dansen op de stof, terwijl een elegante kolibrie, symbool van vreugde en positiviteit, rondzweeft.Praktische vakantie-accessoireGemaakt van duurzaam linnen aan de buitenkant en waterafstotend polyester aan de binnenkant om je stranddag zo comfortabel mogelijk te maken.Een rits en een handig opbergvak binnenin zorgen ervoor dat je spullen veilig zitten.

€ 17,95
4cb6cab94705ee-4815a0112435df
Strandtas Descanso Dilana - Sand
Stralen op het strand met de Strandtas Descanso Dilana - SandMet de Strandtas Descanso Dilana - Sand val je op het strand zeker op!De voorkant heeft een ecru achtergrond die een perfecte setting biedt voor levendige bloemen en vogels in rijke tinten.Praktische vakantie-accessoireGemaakt van duurzaam linnen aan de buitenkant en waterafstotend polyester aan de binnenkant om je stranddag zo comfortabel mogelijk te maken.Een rits en een handig opbergvak binnenin zorgen ervoor dat je spullen veilig zitten.

€ 17,95
8fe4d4957ab47e-dd9660b458b12d
Strandtas Descanso Novara - Petrol
Stralen op het strand met de Strandtas Descanso Novara - PetrolMet de Strandtas Descanso Novara - Petrol val je op het strand zeker op!De voorkant heeft een petroleumkleurige achtergrond waarop kleurrijke bloemen staan. Deze unieke kleur staat voor diepte, rust en elegantie. De intense kleuren van de bloemen komen schitterend tot hun recht tegen deze achtergrond, wat deze strandtas een ware must-have maakt voor alle liefhebbers van de populaire botanische trend.Praktische vakantie-accessoireGemaakt van duurzaam linnen aan de buitenkant en waterafstotend polyester aan de binnenkant om je stranddag zo comfortabel mogelijk te maken.Een rits en een handig opbergvak binnenin zorgen ervoor dat je spullen veilig zitten.

€ 17,95
d87e6de988711d-d2ded5840fcff5
Strandtas Descanso Dana - Multi
Stralen op het strand met de Strandtas Descanso Dana - MultiMet de Strandtas Descanso Dana - Multi val je op het strand zeker op!De voorkant heeft een beige achtergrond waarop fijn getekende bladeren en bloemen in zachte, harmonieuze kleuren tot leven komen. Te midden van deze delicate flora staat een trotse pauw, die een majestueuze schoonheid toevoegt aan het ontwerp.Praktische vakantie-accessoireGemaakt van duurzaam linnen aan de buitenkant en waterafstotend polyester aan de binnenkant om je stranddag zo comfortabel mogelijk te maken.Een rits en een handig opbergvak binnenin zorgen ervoor dat je spullen veilig zitten.

€ 17,95
df86f3f53311b2-ed4f6259e58802
Strandtas Descanso Mae - Sand
Stralen op het strand met de Strandtas Descanso Mae - SandMet de Strandtas Descanso Mae - Sand val je op het strand zeker op!De voorkant heeft een zandkleurige achtergrond waarop blauwe en beige bladeren staan en een sierlijke tak met prachtige roze orchideeën. Dit frisse kleurenpalet voegt ongetwijfeld een elegante en verfijnde toets toe aan je strandbeleving.Praktische vakantie-accessoireGemaakt van duurzaam linnen aan de buitenkant en waterafstotend polyester aan de binnenkant om je stranddag zo comfortabel mogelijk te maken.Een rits en een handig opbergvak binnenin zorgen ervoor dat je spullen veilig zitten.

€ 17,95
eb05cc9d0f9cff-f2b6215547a7f3
Strandtas Descanso Verde - Sand
Stralen op het strand met de Strandtas Descanso Verde - SandMet de Strandtas Descanso Verde - Sand val je op het strand zeker op!De voorkant heeft een lichte zandkleurige achtergrond, die een verfijnde basis vormt voor bloemencomposities die overal verspreid staan. In het midden van de strandtas staat een opvallende vogel in een schitterend blauw verenkleed.Praktische vakantie-accessoireGemaakt van duurzaam linnen aan de buitenkant en waterafstotend polyester aan de binnenkant om je stranddag zo comfortabel mogelijk te maken.Een rits en een handig opbergvak binnenin zorgen ervoor dat je spullen veilig zitten.

€ 17,95
fa0680f9a9f42b-339e239d24a7ed
Strandtas Descanso Fiori - Ochre
Stralen op het strand met de Strandtas Descanso Fiori - OchreMet de Strandtas Descanso Fiori - Ochre val je op het strand zeker op!De voorzijde wordt gesierd door een bonte mengeling van alle mogelijke bloemen in een vibrante waaier van kleuren. De okergele achtergrond vormt een perfect canvas voor deze levendige bloemen, waardoor elke bloem tot leven lijkt te komen. Praktische vakantie-accessoireGemaakt van duurzaam linnen aan de buitenkant en waterafstotend polyester aan de binnenkant om je stranddag zo comfortabel mogelijk te maken.Een rits en een handig opbergvak binnenin zorgen ervoor dat je spullen veilig zitten.

€ 17,95
2495d5e531d32f-72d33a123948de
Strandtas Descanso Pippa - Sand
Stralen op het strand met de Strandtas Descanso Pippa - SandMet de Strandtas Descanso Pippa - Sand val je op het strand zeker op!Op de voorkant prijkt een digitale print van een tropisch paradijs. Een opvallende kaketoe op een achtergrond van getekende bladeren straalt een onmiskenbare charme uit. Het subtiele kleurgebruik zorgt voor een levendig tafereel met een rustige uitstraling.Praktische vakantie-accessoireGemaakt van duurzaam linnen aan de buitenkant en waterafstotend polyester aan de binnenkant om je stranddag zo comfortabel mogelijk te maken.Een rits en een handig opbergvak binnenin zorgen ervoor dat je spullen veilig zitten.

€ 17,95