Filter
6e9f9c3c49a92b-87370359c6e4fa
Strandlaken Hip Luciano Polyvelvet- Petrol
Elegantie in diepe petroleum tintenMet prachtige diepe petroleum tinten straalt het Strandlaken Hip Luciano Polyvelvet - Petrol een verfijnde elegantie uit. Deze rijke kleurstelling creëert een luxueuze sfeer, perfect voor een dagje strandplezier in stijl. Het ontwerp is gedetailleerd en verfijnd, met prachtige mandala's die zorgen voor een intrigerend patroon. Sierlijke vlinders voegen leven en beweging toe aan het ontwerp. De achterkant heeft een fijn geometrisch printje. Dit strandlaken is een stijlvolle keuze, en verkrijgbaar in 75 x 180 cm of 50 x 100 cm, ook een praktisch vakantie accessoire.   100% Polyester VelvetGemaakt van 100% polyester velvet, biedt het Strandlaken Hip Luciano Polyvelvet - Petrol een unieke combinatie van zachtheid en duurzaamheid. Dankzij de fluweelachtige textuur omringt polyester velvet je met zachtheid na een duik in het water.Hip KwaliteitMet opvallende en unieke ontwerpen zorgt HIP-textiel voor een artistieke toets. De levendige en originele prints zijn geïnspireerd door diverse kunstvormen en culturele invloeden, wat zorgt voor een betoverende sfeer. HIP maakt gebruik van kwaliteitsvolle materialen, zodat de ontwerpen niet alleen mooi maar ook comfortabel en duurzaam zijn. Daarnaast heeft HIP-textiel een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor het ook nog eens budgetvriendelijk is.

€ 14,95
24b06c0795787e-0550baa83b87cd
Strandlaken Hip Maximilian Polyvelvet - Aqua
Sprankelende print in energiek kleurenpaletMet een sprankelende print tovert het Strandlaken Hip Maximilian Polyvelvet - Aqua je plaatsje op het strand om in een levendig en energiek plekje. De voorkant barst van kleuren en details, met een dynamische compositie van bladeren, bloemen, mandala's en grote, sierlijke vlinders. De combinatie van stralend blauw, levendig roze, fris groen en zwart-witte vlinders maakt dit strandlaken een echte eyecatcher. De blauwgroene achterkant heeft een elegant geometrisch patroontje. Dit strandlaken is een prachtige keuze, en verkrijgbaar in 75 x 180 cm of 50 x 100 cm, ook een praktisch vakantie accessoire.   100% Polyester VelvetGemaakt van 100% polyester velvet, biedt het Strandlaken Hip Maximilian Polyvelvet - Aqua een unieke combinatie van zachtheid en duurzaamheid. Dankzij de fluweelachtige textuur omringt polyester velvet je met zachtheid na een duik in het water.Hip KwaliteitMet opvallende en unieke ontwerpen zorgt HIP-textiel voor een artistieke toets. De levendige en originele prints zijn geïnspireerd door diverse kunstvormen en culturele invloeden, wat zorgt voor een betoverende sfeer. HIP maakt gebruik van kwaliteitsvolle materialen, zodat de ontwerpen niet alleen mooi maar ook comfortabel en duurzaam zijn. Daarnaast heeft HIP-textiel een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor het ook nog eens budgetvriendelijk is.

€ 14,95
c812581a4b15b1-0d6b4183f02293
Strandlaken Hip Yuki Polyvelvet - Red
Explosie van rode tintenMet een levendige compositie in rode, roze en oranje tinten is het Strandlaken Hip Yuki Polyvelvet - Red een hippe must-have voor zonnige dagen. De print is een waar kunstwerk van geometrische patronen, mandala's en bloemen, die samen een bruisend en energiek geheel vormen. Het rood staat voor passie en vitaliteit, terwijl het roze een gevoel van tederheid en liefde oproept. De warme oranje tinten stralen vreugde en optimisme uit. Een kleurrijk geometrisch printje siert de achterkant. Dit strandlaken is een prachtige keuze, en met een afmeting van 50 x 100 cm, ook een praktisch vakantie accessoire.   100% Polyester VelvetGemaakt van 100% polyester velvet, biedt het Strandlaken Hip Yuki Polyvelvet - Red een unieke combinatie van zachtheid en duurzaamheid. Dankzij de fluweelachtige textuur omringt polyester velvet je met zachtheid na een duik in het water.Hip KwaliteitMet opvallende en unieke ontwerpen zorgt HIP-textiel voor een artistieke toets. De levendige en originele prints zijn geïnspireerd door diverse kunstvormen en culturele invloeden, wat zorgt voor een betoverende sfeer. HIP maakt gebruik van kwaliteitsvolle materialen, zodat de ontwerpen niet alleen mooi maar ook comfortabel en duurzaam zijn. Daarnaast heeft HIP-textiel een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor het ook nog eens budgetvriendelijk is.

€ 14,95
73432ebf8eb6da-b7390cec2deb69
Strandlaken Hip Sherhia Polyvelvet - Multi
Ontspannen in Oosterse sfeerMet een prachtig patchwork van mandala's en oosterse patronen straalt het Strandlaken Hip Sherhia Polyvelvet – Multi een exotische en levendige sfeer uit. De voorkant heeft een rijke compositie van diepe en felle kleuren, die samen een dynamisch ontwerp vormen. De achterkant heeft een rode kleur, verfraaid met delicate mini-mandalaatjes. Dit zorgt voor een mooi contrast en maakt het strandlaken veelzijdig en stijlvol. Met dit strandlaken voeg je een vleugje oosterse allure en levendigheid toe aan je zomerse avonturen. Dit strandlaken is een prachtige keuze, en met een afmeting van 50 x 100 cm, ook een praktisch vakantie accessoire.   100% Polyester VelvetGemaakt van 100% polyester velvet, biedt het Strandlaken Hip Sherhia Polyvelvet - Multi een unieke combinatie van zachtheid en duurzaamheid. Dankzij de fluweelachtige textuur omringt polyester velvet je met zachtheid na een duik in het water.Hip KwaliteitMet opvallende en unieke ontwerpen zorgt HIP-textiel voor een artistieke toets. De levendige en originele prints zijn geïnspireerd door diverse kunstvormen en culturele invloeden, wat zorgt voor een betoverende sfeer. HIP maakt gebruik van kwaliteitsvolle materialen, zodat de ontwerpen niet alleen mooi maar ook comfortabel en duurzaam zijn. Daarnaast heeft HIP-textiel een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor het ook nog eens budgetvriendelijk is.

€ 14,95
8f077b460fd271-5d0ffc3e8f2c92
Strandlaken Hip Skylar Polyvelvet - Multi
Breng stijl en natuur in zomerse dagenHet Strandlaken Hip Skylar Polyvelvet - Multi combineert elegantie en natuurlijke schoonheid in een prachtig ontwerp. De voorkant is uitgevoerd in tinten groen en beige, verfraaid met zwarte accenten die een modern contrast toevoegen. Het ontwerp omvat gedetailleerde mandala's, sierlijke vlinders en een mix van getekende en geschilderde bladeren. De achterkant van het strandlaken is groen met een geometrische print. Dit strandlaken is een stijlvolle keuze, en met een afmeting van 75 x 180 cm of 50 x 100 cm, ook een praktisch vakantie accessoire.   100% Polyester VelvetGemaakt van 100% polyester velvet, biedt het Strandlaken Hip Skylar Polyvelvet - Multi een unieke combinatie van zachtheid en duurzaamheid. Dankzij de fluweelachtige textuur omringt polyester velvet je met zachtheid na een duik in het water.Hip KwaliteitMet opvallende en unieke ontwerpen zorgt HIP-textiel voor een artistieke toets. De levendige en originele prints zijn geïnspireerd door diverse kunstvormen en culturele invloeden, wat zorgt voor een betoverende sfeer. HIP maakt gebruik van kwaliteitsvolle materialen, zodat de ontwerpen niet alleen mooi maar ook comfortabel en duurzaam zijn. Daarnaast heeft HIP-textiel een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor het ook nog eens budgetvriendelijk is.

€ 14,95
92a088c86f5a66-760e81acec6540
Strandlaken Hip Maelli Polyvelvet - Multi
Voor boho vakantie vibesMet een zandkleurige achtergrond en fleurige tinten brengt het Strandlaken Hip Maelli Polyvelvet - Multi zomerse en ontspannen vibes naar elke stranddag. De voorkant wordt gesierd door mandala's en bloemen, die een boho vakantiestijl creëren en een gevoel van rust en vrijheid oproepen. De achterkant heeft een effen zandkleur met een geometrisch patroon. Dit zorgt voor een elegant en veelzijdig design dat perfect past bij elke zomerse setting. Dit strandlaken is een stijlvolle keuze, en met een afmeting van 75 x 180 cm of 50 x 100 cm, ook een praktisch vakantie accessoire.   100% Polyester VelvetGemaakt van 100% polyester velvet, biedt het Strandlaken Hip Maelli Polyvelvet - Multi een unieke combinatie van zachtheid en duurzaamheid. Dankzij de fluweelachtige textuur omringt polyester velvet je met zachtheid na een duik in het water.Hip KwaliteitMet opvallende en unieke ontwerpen zorgt HIP-textiel voor een artistieke toets. De levendige en originele prints zijn geïnspireerd door diverse kunstvormen en culturele invloeden, wat zorgt voor een betoverende sfeer. HIP maakt gebruik van kwaliteitsvolle materialen, zodat de ontwerpen niet alleen mooi maar ook comfortabel en duurzaam zijn. Daarnaast heeft HIP-textiel een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor het ook nog eens budgetvriendelijk is.

€ 14,95
c5754faa1f477c-3f1839c05c420a
Strandlaken Hip Botalia Polyvelvet - Green
Je persoonlijke paradijsje op het strandDe voorkant van het Strandlaken Hip Botalia Polyvelvet - Green is rijkelijk gedecoreerd met mandala's en geometrische patronen, die samen een harmonieus en boeiend geheel vormen. Echte blikvanger is een majestueuze pauw met een schitterende en gedetailleerd ontworpen staart. De achterkant heeft een diepe donkergroene kleur met daarop een bruin geometrisch patroon. Dit strandlaken is een stijlvolle keuze, en met een afmeting van 50 x 100 cm, ook een praktisch vakantie accessoire.   100% Polyester VelvetGemaakt van 100% polyester velvet, biedt het Strandlaken Hip Botalia Polyvelvet - Green een unieke combinatie van zachtheid en duurzaamheid. Dankzij de fluweelachtige textuur omringt polyester velvet je met zachtheid na een duik in het water.Hip KwaliteitMet opvallende en unieke ontwerpen zorgt HIP-textiel voor een artistieke toets. De levendige en originele prints zijn geïnspireerd door diverse kunstvormen en culturele invloeden, wat zorgt voor een betoverende sfeer. HIP maakt gebruik van kwaliteitsvolle materialen, zodat de ontwerpen niet alleen mooi maar ook comfortabel en duurzaam zijn. Daarnaast heeft HIP-textiel een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor het ook nog eens budgetvriendelijk is.

€ 14,95
89a7ed5978ceb1-d75ec0cb112ddc
Strandlaken Hip Verda Polyvelvet - Multi
Een verborgen plaatsje van rust en schoonheidCreëer een verborgen plaatsje van rust en schoonheid op het strand met het Strandlaken Hip Verda Polyvelvet - Multi. Met een beige achtergrond en een tropische print van exotische bladeren, bloemen en mandala's, nodigt dit strandlaken je uit om te ontspannen en weg te dromen in een jungle van rust. Te midden van deze jungle kijkt een luipaard je nieuwsgierig aan. Keer het strandlaken om en ontdek een achterkant in rustgevend groen met mini-mandala's. Dit strandlaken is een prachtige keuze, en verkrijgbaar in 75 x 180 cm of 50 x 100 cm, ook een praktisch vakantie accessoire.   100% Polyester VelvetGemaakt van 100% polyester velvet, biedt het Strandlaken Hip Verda Polyvelvet - Multi een unieke combinatie van zachtheid en duurzaamheid. Dankzij de fluweelachtige textuur omringt polyester velvet je met zachtheid na een duik in het water.Hip KwaliteitMet opvallende en unieke ontwerpen zorgt HIP-textiel voor een artistieke toets. De levendige en originele prints zijn geïnspireerd door diverse kunstvormen en culturele invloeden, wat zorgt voor een betoverende sfeer. HIP maakt gebruik van kwaliteitsvolle materialen, zodat de ontwerpen niet alleen mooi maar ook comfortabel en duurzaam zijn. Daarnaast heeft HIP-textiel een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor het ook nog eens budgetvriendelijk is.

€ 14,95
aba34e427b1b70-f791e7e139c0cd
Strandlaken Kids Good Morning Seaworld - Aqua
De Magie van de ZeeBreng de magie van de onderwaterwereld naar het strand met een vrolijk en kleurrijk design dat kinderen zal betoveren.Design: Kleurrijke en Speelse OnderwaterwereldVrolijke visjes, kwalletjes, een vriendelijke zeeschildpad, een springende dolfijn, een majestueuze walvis en levendig koraal op een turquoise achtergrond.100% Polyester VelvetZachte en duurzame stof die aanvoelt als fluweelIdeaal voor een strandlaken: droogt snel, licht en makkelijk mee te nemen, behoudt kleur en vormVoelt zacht en comfortabel aan op de huid.

€ 19,95
0cdd4b8dd99368-e24bb0dae7f05d
Strandlaken Kids Good Morning Horses - Multi
Voor Jonge PaardenliefhebbersBreng de frisse sfeer van het platteland naar het strand met een prachtige fotoprint waar alle jonge paardenliefhebbers enthousiast van worden.Design: Frisse Fotoprint van het PlattelandIdyllische weide met twee paarden met wuivende manen, omringd door frisgroen gras bezaaid met madeliefjes, en een stralend blauwe lucht.100% Polyester VelvetZachte en duurzame stof die aanvoelt als fluweelIdeaal voor een strandlaken: droogt snel, licht en makkelijk mee te nemen, behoudt kleur en vormVoelt zacht en comfortabel aan op de huid.

€ 19,95
13de40352718a4-2ad0b5c7debf93
Strandlaken Kids Good Morning Unicorn - Multi
Magische Momenten aan het StrandBreng de magie van eenhoorns naar het strand met dit prachtige strandlaken in zachte pastel tinten; ideaal voor alle kleine dromers.Design: Magische Eenhoorn Schitterende witte eenhoorn met een glinsterende manen, tegen een achtergrond van pastel groen, blauw en paars. Alsof je kleintje zich aan het strand in een magische wereld van eenhoorns en regenbogen bevindt.100% Polyester VelvetZachte en duurzame stof die aanvoelt als fluweelIdeaal voor een strandlaken: droogt snel, licht en makkelijk mee te nemen, behoudt kleur en vormVoelt zacht en comfortabel aan op de huid.

€ 19,95
15a26756c10a1a-2f208c042cd5ea
Strandlaken Kids Good Morning Dash - Multi
Magisch Vriendje mee naar het StrandMet dit strandlaken neemt je kleintje zijn magische vriendje gewoon mee naar het strand.Design: Droomwereld van Regenbogen en Eenhoorns Tekening van witte eenhoorn met kleurrijke manen en staart, omringd door sierlijke vlinders, met een stralende regenboog op de achtergrond. De eenhoorn staat op dromerige wolken, wat een magische sfeer creëert.100% Polyester VelvetZachte en duurzame stof die aanvoelt als fluweelIdeaal voor een strandlaken: droogt snel, licht en makkelijk mee te nemen, behoudt kleur en vormVoelt zacht en comfortabel aan op de huid.

€ 19,95
17f4e95842c9b0-a965d6cd52ba9f
Strandlaken Kids Good Morning Graffity - Multi
Helemaal Cool aan het StrandMaak een statement en voeg een explosie van kleur toe aan zomerse stranddagen, ideaal voor stoere kids die weten wat ze willen.Design: Stoere en Moderne IllustratiesLevendige en kleurrijke graffiti print die direct opvalt. Perfect voor coole jongens en meisjes die houden van hippe en trendy zomerse dagen.100% Polyester VelvetZachte en duurzame stof die aanvoelt als fluweelIdeaal voor een strandlaken: droogt snel, licht en makkelijk mee te nemen, behoudt kleur en vormVoelt zacht en comfortabel aan op de huid.

€ 19,95
22c8458ec02dd5-67bff57bc5abee
Strandlaken Kids Good Morning Turtles - Multi
Voor Spannende OnderwateravonturenBreng de magie van de oceaan naar het strand met een vrolijk en kleurrijk ontwerp dat jonge onderwaterliefhebbers zeker zal betoveren.Design: Levendige en Speelse OnderwaterprintBetoverende onderwaterwereld met kleurrijke vissen, prachtig koraal en luchtbellen, waarbij de vrolijke zeeschildpadjes de show stelen. De zomerse turquoise achtergrond maakt het strandlaken fris en levendig, perfect voor jonge avonturiers die houden van de oceaan.100% Polyester VelvetZachte en duurzame stof die aanvoelt als fluweelIdeaal voor een strandlaken: droogt snel, licht en makkelijk mee te nemen, behoudt kleur en vormVoelt zacht en comfortabel aan op de huid.

€ 19,95
246416eedce198-8de52fbd974e2a
Strandlaken Kids Good Morning Jungle Party - Multi
Klaar voor een Jungle-feestje op het Strand?Breng met dit kleurrijke en vrolijke dessin de levendigheid van de jungle naar het strand; ideaal voor kleine avonturiers.Design: Levendige en exotische jungleprintVrolijke jungle-party met een zebra, flamingo, toekan en een ondeugend aapje dat bananen steelt. Creëert een exotische sfeer die kinderen het gevoel geeft dat ze midden in een spannend jungle avontuur zijn terechtgekomen.100% Polyester VelvetZachte en duurzame stof die aanvoelt als fluweelIdeaal voor een strandlaken: droogt snel, licht en makkelijk mee te nemen, behoudt kleur en vormVoelt zacht en comfortabel aan op de huid.

€ 19,95
31b0098177b1db-97a48be756d31f
Strandlaken Kids Good Morning Little - Multi
Voor Magische Roze StranddagenBreng de magie van eenhoorns naar het strand met een schattig en kleurrijk design dat zomerse dagen nog vrolijker maakt.Design: Schattige en Fantasierijke PrintBetoverende tekening van een lichtroze eenhoorn met felroze manen en staart op een achtergrond met regenboog, omringd door sterretjes en hartjes. Uiterst schattig en perfect voor kleine meisjes die houden van een vleugje magie en fantasie.100% Polyester VelvetZachte en duurzame stof die aanvoelt als fluweelIdeaal voor een strandlaken: droogt snel, licht en makkelijk mee te nemen, behoudt kleur en vormVoelt zacht en comfortabel aan op de huid.

€ 19,95
39ac8e1cfb37f9-6cb9222dfc7be9
Strandlaken Kids Good Morning Buddy - Multi
Met Buddy naar het StrandEen vrolijk strandlaken met Buddy de hond die helemaal klaar is voor een dag vol plezier, perfect voor enthousiaste hondenliefhebbers!Design: Buddy in Zomerse OutfitPrint van Buddy de hond op het strand tegen een azuurblauwe oceaan, compleet met zonnebril, slippers en een kleurrijke bloemen halsband. Buddy straalt zomerse vibes uit, en tovert meteen een glimlach op je gezicht.100% Polyester VelvetZachte en duurzame stof die aanvoelt als fluweelIdeaal voor een strandlaken: droogt snel, licht en makkelijk mee te nemen, behoudt kleur en vormVoelt zacht en comfortabel aan op de huid. 

€ 19,95
468cffa40695ca-19afd391f8e723
Strandlaken Kids Good Morning Will - Multi
Ontdek de Wonderen van de OceaanBreng de schoonheid en de magie van de oceaan naar het strand met een prachtig en levensecht ontwerp.Design: Fotoprint van de OnderwaterwereldOnderaan het strandlaken zie je prachtig koraal met kleurrijke visjes die nieuwsgierig rondzwemmen. Blikvangers zijn de speelse dolfijnen die elegant door het water bewegen. De achtergrond heeft een waterval die zachtjes stroomt, terwijl het zonlicht dat door het water heen schijnt een magisch effect creëert.100% Polyester VelvetZachte en duurzame stof die aanvoelt als fluweelIdeaal voor een strandlaken: droogt snel, licht en makkelijk mee te nemen, behoudt kleur en vormVoelt zacht en comfortabel aan op de huid. 

€ 19,95
4bb6d4b7f0c269-138d02d067c900
Strandlaken Kids Good Morning Dora - Multi
Voor alle Jonge PaardenliefhebbersBreng met deze realistische fotoprint de charmante wereld van paarden naar het strand. Ideaal voor kleine strandgangers die dol zijn op paarden en dromen van uitgestrekte weiden.Design: Fotoprint van Weide met PaardenIdyllische weide met een trotse merrie en haar speelse veulen, tegen een helderblauwe zomerlucht. Fijne details zoals roze en witte bloemen voegen een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan het tafereel. 100% Polyester VelvetZachte en duurzame stof die aanvoelt als fluweelIdeaal voor een strandlaken: droogt snel, licht en makkelijk mee te nemen, behoudt kleur en vormVoelt zacht en comfortabel aan op de huid. 

€ 19,95
56ac9ea554f6f4-aca1b66b871449
Strandlaken Kids Good Morning Happy Lamas - Multi
Samen Smullen op het StrandTover een glimlach op het gezicht van alle jonge ijsjesliefhebbers die houden van lama’s en zomerse vakantiedagen.Design: Speels Lama's op het StrandPrint van twee lama's die genieten van een dagje op het strand, elk met een kleurrijk ijsje in hun handen. Het zachte kleurgebruik geeft een warme en vrolijke uitstraling aan het ontwerp.100% Polyester VelvetZachte en duurzame stof die aanvoelt als fluweelIdeaal voor een strandlaken: droogt snel, licht en makkelijk mee te nemen, behoudt kleur en vormVoelt zacht en comfortabel aan op de huid. 

€ 19,95
5aece4e5db4bdf-769dd8638da1ca
Strandlaken Kids Good Morning Ronin - Multi
Op Verkenning in de TropenMet een levendige print van planten en dieren breng je een exotische sfeer naar om het even welk strand.Design: Levendige Print in Zachte KleurenPrint van tropische planten en dieren zoals een kaketoe, toekan, aapje, flamingo en een luiaard die zich helemaal in zijn nopjes zal voelen op het strand. Het zachte kleurgebruik zorgt voor een rustige uitstraling, terwijl de levendige afbeeldingen de fantasie prikkelen.100% Polyester VelvetZachte en duurzame stof die aanvoelt als fluweelIdeaal voor een strandlaken: droogt snel, licht en makkelijk mee te nemen, behoudt kleur en vormVoelt zacht en comfortabel aan op de huid. 

€ 19,95
5bcdf7d0419119-9e1bef32246113
Strandlaken Kids Good Morning Fairytale - Multi
Sprookjes op het StrandBreng ook op het strand de magie van sprookjes tot leven, zodat je kleine prinsesje optimaal geniet van zonnige dagen.Design: Sprookjesachtig TafereelEen witte eenhoorn met roze manen en een prachtige prinses gehuld in een roze jurk staan te midden van een betoverende sprookjestuin. Vogeltjes en een lief konijntje voegen een extra vleugje magie toe aan de print.100% Polyester VelvetZachte en duurzame stof die aanvoelt als fluweelIdeaal voor een strandlaken: droogt snel, licht en makkelijk mee te nemen, behoudt kleur en vormVoelt zacht en comfortabel aan op de huid. 

€ 19,95
700d3bd99ad3ee-1b365a6b5dfbda
Strandlaken Kids Good Morning Sander - Multi
Scoren op het StrandMet dit strandlaken scoren alle voetballiefhebbers op het strand en worden zomerse stranddagen nog leuker!Design: Voetbalplezier op het StrandEen groene grasmat print met een voetbal die rechtstreeks in de goal gaat, perfect voor alle kleine voetbalfans! Brengt het spannende gevoel van voetbal naar het strand, zodat voetballertjes na het dribbelen en scoren lekker kunnen uitblazen.100% Polyester VelvetZachte en duurzame stof die aanvoelt als fluweelIdeaal voor een strandlaken: droogt snel, licht en makkelijk mee te nemen, behoudt kleur en vormVoelt zacht en comfortabel aan op de huid. 

€ 19,95
7b11a9ece7f1ba-2d9a4c16a0d391
Strandlaken Kids Good Morning Moody - Aqua
Alle Vrienden mee naar het StrandMet de vele vrienden op dit strandlaken zal je kleintje zich op het strand zeker niet vervelen. Dit strandlaken brengt een speelse sfeer naar elke zomerse stranddag!Design: Levendige en Vrolijke PrintOp aqua blauwgroene achtergrond prijken tekeningen van wolkjes, sterren, een eenhoorn, luiaards, flamingo's en vogeltjes. Elk detail straalt zomerse vrolijkheid uit en nodigt uit om mee te nemen naar het strand.100% Polyester VelvetZachte en duurzame stof die aanvoelt als fluweelIdeaal voor een strandlaken: droogt snel, licht en makkelijk mee te nemen, behoudt kleur en vormVoelt zacht en comfortabel aan op de huid. 

€ 19,95