Filter
26.01 %
efff06ec6c39c5-481d0acdb44f45
Sierkussen Hip Kimora Square - Multi
Opvallend en speels accent in elke ruimteHet Sierkussen Hip Kimora Square – Multi in aquablauw is een opvallend en speels accent voor elke ruimte. Met zijn dubbelzijdig ontwerp biedt dit kussen veelzijdigheid en stijl. Aan de voorkant prijkt een print van mandala's en ooievaars. De achterkant heeft een charmant boogjespatroon. Met zijn unieke ontwerp en levendige kleuren is dit sierkussen de perfecte finishing touch voor een trendy en eigentijds interieur. Het kussen mag gewassen worden bij de fijne was op maximaal 30°. Het is niet geschikt voor de wasdroger en mag niet gestreken worden. 100% Polyester VelvetPolyester velvet belichaamt de perfecte combinatie van luxe en comfort. Wat deze stof zo bijzonder maakt, is de manier waarop het licht vangt en weerkaatst, waardoor een subtiel spel van schaduw en licht ontstaat. Hiermee zorgt het Sierkussen Hip Kimora Square - Multi voor een opvallend accent in je interieur. Daarnaast voelt polyester velvet fluweelzacht aan, zodat je je meteen comfortabel en knus voelt wanneer je er tegenaan leunt of het vastpakt. Deze stof behoudt ook bij veelvuldig gebruik goed zijn vorm en kleur, waardoor het een praktische keuze is voor dagelijks gebruik.  Hip KwaliteitHip-producten zijn meer dan alleen maar decoratieve items voor je huis; ze zijn als levendige kunstwerken die een statement maken in elke kamer. Met hun opvallende en unieke ontwerpen voegen ze een onmiskenbare flair toe aan je interieur. Of het nu gaat om kussens, dekbedovertrekken of andere accessoires, de kleurrijke en originele prints van HIP creëren een unieke sfeer. Wat deze collectie extra bijzonder maakt, is dat deze kwaliteit biedt die ook betaalbaar is. Bij Easysleep hebben we begrepen hoe belangrijk dat is en daarom hebben we ervoor gekozen om de HIP-collectie in ons assortiment op te nemen, zodat jij kunt genieten van de perfecte combinatie van stijl, comfort en betaalbaarheid. 

€ 18,46 € 24,95
26.01 %
8de786600b47d9-2e640c2477cafd
Sierkussen Hip Bindi Square - Multi
Levendig en eigentijds accessoireHet Sierkussen Hip Bindi Square - Multi is een levendig en eigentijds accessoire dat direct de aandacht trekt in elke ruimte. Op de voorkant staat een speelse compositie van felgekleurde bloemen en een elegante vogel met een prachtig verenkleed. Keer je het kussen om, dan vind je aan de achterkant een meer ingetogen maar toch stijlvol ontwerp. Hier domineert een rustige grijze kleur met een geometrisch all-over printje, wat een subtiel contrast biedt met de levendige voorkant. Het kussen mag gewassen worden bij de fijne was op maximaal 30°. Het is niet geschikt voor de wasdroger en mag niet gestreken worden. 100% Polyester VelvetPolyester velvet belichaamt de perfecte combinatie van luxe en comfort. Wat deze stof zo bijzonder maakt, is de manier waarop het licht vangt en weerkaatst, waardoor een subtiel spel van schaduw en licht ontstaat. Hiermee zorgt het Sierkussen Hip Bindi Square - Multi voor een opvallend accent in je interieur. Daarnaast voelt polyester velvet fluweelzacht aan, zodat je je meteen comfortabel en knus voelt wanneer je er tegenaan leunt of het vastpakt. Deze stof behoudt ook bij veelvuldig gebruik goed zijn vorm en kleur, waardoor het een praktische keuze is voor dagelijks gebruik.  Hip KwaliteitHip-producten zijn meer dan alleen maar decoratieve items voor je huis; ze zijn als levendige kunstwerken die een statement maken in elke kamer. Met hun opvallende en unieke ontwerpen voegen ze een onmiskenbare flair toe aan je interieur. Of het nu gaat om kussens, dekbedovertrekken of andere accessoires, de kleurrijke en originele prints van HIP creëren een unieke sfeer. Wat deze collectie extra bijzonder maakt, is dat deze kwaliteit biedt die ook betaalbaar is. Bij Easysleep hebben we begrepen hoe belangrijk dat is en daarom hebben we ervoor gekozen om de HIP-collectie in ons assortiment op te nemen, zodat jij kunt genieten van de perfecte combinatie van stijl, comfort en betaalbaarheid. 

€ 18,46 € 24,95
26.01 %
ceed6a63c1e322-4f77075f8870d6
Sierkussen Hip Kimora Rectangular - Multi
Opvallend en speels accent in elke ruimteHet Sierkussen Hip Kimora Rectangular - Multi in aquablauw is een opvallend en speels accent voor elke ruimte. Met zijn dubbelzijdig ontwerp biedt dit kussen veelzijdigheid en stijl. Aan de voorkant prijkt een print van mandala's en ooievaars. De achterkant heeft een charmant boogjespatroon. Met zijn unieke ontwerp en levendige kleuren is dit sierkussen de perfecte finishing touch voor een trendy en eigentijds interieur. Het kussen mag gewassen worden bij de fijne was op maximaal 30°. Het is niet geschikt voor de wasdroger en mag niet gestreken worden. 100% Polyester VelvetPolyester velvet belichaamt de perfecte combinatie van luxe en comfort. Wat deze stof zo bijzonder maakt, is de manier waarop het licht vangt en weerkaatst, waardoor een subtiel spel van schaduw en licht ontstaat. Hiermee zorgt het Sierkussen Hip Kimora Rectangular - Multi voor een opvallend accent in je interieur. Daarnaast voelt polyester velvet fluweelzacht aan, zodat je je meteen comfortabel en knus voelt wanneer je er tegenaan leunt of het vastpakt. Deze stof behoudt ook bij veelvuldig gebruik goed zijn vorm en kleur, waardoor het een praktische keuze is voor dagelijks gebruik.  Hip KwaliteitHip-producten zijn meer dan alleen maar decoratieve items voor je huis; ze zijn als levendige kunstwerken die een statement maken in elke kamer. Met hun opvallende en unieke ontwerpen voegen ze een onmiskenbare flair toe aan je interieur. Of het nu gaat om kussens, dekbedovertrekken of andere accessoires, de kleurrijke en originele prints van HIP creëren een unieke sfeer. Wat deze collectie extra bijzonder maakt, is dat deze kwaliteit biedt die ook betaalbaar is. Bij Easysleep hebben we begrepen hoe belangrijk dat is en daarom hebben we ervoor gekozen om de HIP-collectie in ons assortiment op te nemen, zodat jij kunt genieten van de perfecte combinatie van stijl, comfort en betaalbaarheid. 

€ 18,46 € 24,95
26.01 %
d0dae353e0951f-6a3a8730a175d8
Sierkussen Hip Ziva Rectangular - Multi
Blikvanger in oranje en roze tintenHet Sierkussen Hip Ziva Rectangular - Multi is een levendig en kleurrijk accessoire dat een vleugje speelsheid toevoegt aan elke ruimte. Aan de voorkant prijken levendige bloemen, intrigerende mandala's en een betoverende vlinder. Wanneer je het kussen omdraait, word je begroet door een even opvallende achterkant in een oranje kleur, met een all-over patroon van gele cirkeltjes. Dit geeft het kussen een speelse en dynamische uitstraling, waardoor het een perfecte aanvulling is op een speelse en creatieve inrichting. Het kussen mag gewassen worden bij de fijne was op maximaal 30°. Het is niet geschikt voor de wasdroger en mag niet gestreken worden. 100% Polyester VelvetPolyester velvet belichaamt de perfecte combinatie van luxe en comfort. Wat deze stof zo bijzonder maakt, is de manier waarop het licht vangt en weerkaatst, waardoor een subtiel spel van schaduw en licht ontstaat. Hiermee zorgt het Sierkussen Hip Ziva Rectangular - Multi voor een opvallend accent in je interieur. Daarnaast voelt polyester velvet fluweelzacht aan, zodat je je meteen comfortabel en knus voelt wanneer je er tegenaan leunt of het vastpakt. Deze stof behoudt ook bij veelvuldig gebruik goed zijn vorm en kleur, waardoor het een praktische keuze is voor dagelijks gebruik.  Hip KwaliteitHip-producten zijn meer dan alleen maar decoratieve items voor je huis; ze zijn als levendige kunstwerken die een statement maken in elke kamer. Met hun opvallende en unieke ontwerpen voegen ze een onmiskenbare flair toe aan je interieur. Of het nu gaat om kussens, dekbedovertrekken of andere accessoires, de kleurrijke en originele prints van HIP creëren een unieke sfeer. Wat deze collectie extra bijzonder maakt, is dat deze kwaliteit biedt die ook betaalbaar is. Bij Easysleep hebben we begrepen hoe belangrijk dat is en daarom hebben we ervoor gekozen om de HIP-collectie in ons assortiment op te nemen, zodat jij kunt genieten van de perfecte combinatie van stijl, comfort en betaalbaarheid. 

€ 18,46 € 24,95
26.01 %
fd44cc146986e1-d00d6ba3f5e92e
Sierkussen Hip Ziva Square - Multi
Blikvanger in oranje en roze tintenHet Sierkussen Hip Ziva Square - Multi is een levendig en kleurrijk accessoire dat een vleugje speelsheid toevoegt aan elke ruimte. Aan de voorkant prijken levendige bloemen, intrigerende mandala's en een betoverende vlinder. Wanneer je het kussen omdraait, word je begroet door een even opvallende achterkant in een oranje kleur, met een all-over patroon van gele cirkeltjes. Dit geeft het kussen een speelse en dynamische uitstraling, waardoor het een perfecte aanvulling is op een speelse en creatieve inrichting. Het kussen mag gewassen worden bij de fijne was op maximaal 30°. Het is niet geschikt voor de wasdroger en mag niet gestreken worden. 100% Polyester VelvetPolyester velvet belichaamt de perfecte combinatie van luxe en comfort. Wat deze stof zo bijzonder maakt, is de manier waarop het licht vangt en weerkaatst, waardoor een subtiel spel van schaduw en licht ontstaat. Hiermee zorgt het Sierkussen Hip Ziva Square - Multi voor een opvallend accent in je interieur. Daarnaast voelt polyester velvet fluweelzacht aan, zodat je je meteen comfortabel en knus voelt wanneer je er tegenaan leunt of het vastpakt. Deze stof behoudt ook bij veelvuldig gebruik goed zijn vorm en kleur, waardoor het een praktische keuze is voor dagelijks gebruik.  Hip KwaliteitHip-producten zijn meer dan alleen maar decoratieve items voor je huis; ze zijn als levendige kunstwerken die een statement maken in elke kamer. Met hun opvallende en unieke ontwerpen voegen ze een onmiskenbare flair toe aan je interieur. Of het nu gaat om kussens, dekbedovertrekken of andere accessoires, de kleurrijke en originele prints van HIP creëren een unieke sfeer. Wat deze collectie extra bijzonder maakt, is dat deze kwaliteit biedt die ook betaalbaar is. Bij Easysleep hebben we begrepen hoe belangrijk dat is en daarom hebben we ervoor gekozen om de HIP-collectie in ons assortiment op te nemen, zodat jij kunt genieten van de perfecte combinatie van stijl, comfort en betaalbaarheid. 

€ 18,46 € 24,95
26.01 %
87b4aa40eca49f-d6f61f398b18be
Sierkussen Hip Raeni Square - Taupe
Een Afrikaanse toets in je interieurHet Sierkussen Hip Raeni Square - Taupe is een elegant en exotisch accessoire dat een vleugje Afrikaanse charme aan je interieur toevoegt. Dit sierkussen combineert prachtige bruine en beige tinten voor een warme en aardse uitstraling. De voorkant is versierd met een print van bladeren en mandala's, met een luipaard die er tussendoor sluipt. Aan de achterkant heeft het kussen een zachte beige kleur met een subtiel boogjespatroon, wat zorgt voor een rustige en verfijnde uitstraling. Het kussen mag gewassen worden bij de fijne was op maximaal 30°. Het is niet geschikt voor de wasdroger en mag niet gestreken worden. 100% Polyester VelvetPolyester velvet belichaamt de perfecte combinatie van luxe en comfort. Wat deze stof zo bijzonder maakt, is de manier waarop het licht vangt en weerkaatst, waardoor een subtiel spel van schaduw en licht ontstaat. Hiermee zorgt het Sierkussen Hip Raeni Square - Taupe voor een opvallend accent in je interieur. Daarnaast voelt polyester velvet fluweelzacht aan, zodat je je meteen comfortabel en knus voelt wanneer je er tegenaan leunt of het vastpakt. Deze stof behoudt ook bij veelvuldig gebruik goed zijn vorm en kleur, waardoor het een praktische keuze is voor dagelijks gebruik.  Hip KwaliteitHip-producten zijn meer dan alleen maar decoratieve items voor je huis; ze zijn als levendige kunstwerken die een statement maken in elke kamer. Met hun opvallende en unieke ontwerpen voegen ze een onmiskenbare flair toe aan je interieur. Of het nu gaat om kussens, dekbedovertrekken of andere accessoires, de kleurrijke en originele prints van HIP creëren een unieke sfeer. Wat deze collectie extra bijzonder maakt, is dat deze kwaliteit biedt die ook betaalbaar is. Bij Easysleep hebben we begrepen hoe belangrijk dat is en daarom hebben we ervoor gekozen om de HIP-collectie in ons assortiment op te nemen, zodat jij kunt genieten van de perfecte combinatie van stijl, comfort en betaalbaarheid. 

€ 18,46 € 24,95
26.01 %
45a6935a7ce8b5-b6473c43637bb2
Sierkussen Hip Raeni Rectangular - Taupe
Een Afrikaanse toets in je interieurHet Sierkussen Hip Raeni Rectangular - Taupe is een elegant en exotisch accessoire dat een vleugje Afrikaanse charme aan je interieur toevoegt. Dit sierkussen combineert prachtige bruine en beige tinten voor een warme en aardse uitstraling. De voorkant is versierd met een print van bladeren en mandala's, met een luipaard die er tussendoor sluipt. Aan de achterkant heeft het kussen een zachte beige kleur met een subtiel boogjespatroon, wat zorgt voor een rustige en verfijnde uitstraling. Het kussen mag gewassen worden bij de fijne was op maximaal 30°. Het is niet geschikt voor de wasdroger en mag niet gestreken worden. 100% Polyester VelvetPolyester velvet belichaamt de perfecte combinatie van luxe en comfort. Wat deze stof zo bijzonder maakt, is de manier waarop het licht vangt en weerkaatst, waardoor een subtiel spel van schaduw en licht ontstaat. Hiermee zorgt het Sierkussen Hip Raeni Rectangular - Taupe voor een opvallend accent in je interieur. Daarnaast voelt polyester velvet fluweelzacht aan, zodat je je meteen comfortabel en knus voelt wanneer je er tegenaan leunt of het vastpakt. Deze stof behoudt ook bij veelvuldig gebruik goed zijn vorm en kleur, waardoor het een praktische keuze is voor dagelijks gebruik.  Hip KwaliteitHip-producten zijn meer dan alleen maar decoratieve items voor je huis; ze zijn als levendige kunstwerken die een statement maken in elke kamer. Met hun opvallende en unieke ontwerpen voegen ze een onmiskenbare flair toe aan je interieur. Of het nu gaat om kussens, dekbedovertrekken of andere accessoires, de kleurrijke en originele prints van HIP creëren een unieke sfeer. Wat deze collectie extra bijzonder maakt, is dat deze kwaliteit biedt die ook betaalbaar is. Bij Easysleep hebben we begrepen hoe belangrijk dat is en daarom hebben we ervoor gekozen om de HIP-collectie in ons assortiment op te nemen, zodat jij kunt genieten van de perfecte combinatie van stijl, comfort en betaalbaarheid. 

€ 18,46 € 24,95
26.01 %
4e40fc54e3593c-7c78d66e476f81
Sierkussen Hip Axelle Rectangular - Multi
Zachtheid met een vleugje mysterieHet Sierkussen Hip Axelle Rectangular - Multi heeft een diep paarse voorkant met contrasterende mandala's, omringd door kleurrijke bladeren en bloemen. Deze koninklijke kleur paars roept een gevoel van diepgang en mysterie op. De achterkant is roze met een fijn geometrisch patroontje, wat een harmonieus en evenwichtig geheel creëert. Voeg een vleugje elegantie en intrige toe aan je interieur met dit stijlvolle sierkussen. Het kussen mag gewassen worden bij de fijne was op maximaal 30°. Het is niet geschikt voor de wasdroger en mag niet gestreken worden. 100% Polyester VelvetPolyester velvet belichaamt de perfecte combinatie van luxe en comfort. Wat deze stof zo bijzonder maakt, is de manier waarop het licht vangt en weerkaatst, waardoor een subtiel spel van schaduw en licht ontstaat. Hiermee zorgt het Sierkussen Hip Axelle Rectangular - Multi voor een opvallend accent in je interieur. Daarnaast voelt polyester velvet fluweelzacht aan, zodat je je meteen comfortabel en knus voelt wanneer je er tegenaan leunt of het vastpakt. Deze stof behoudt ook bij veelvuldig gebruik goed zijn vorm en kleur, waardoor het een praktische keuze is voor dagelijks gebruik.  Hip KwaliteitHip-producten zijn meer dan alleen maar decoratieve items voor je huis; ze zijn als levendige kunstwerken die een statement maken in elke kamer. Met hun opvallende en unieke ontwerpen voegen ze een onmiskenbare flair toe aan je interieur. Of het nu gaat om kussens, dekbedovertrekken of andere accessoires, de kleurrijke en originele prints van HIP creëren een unieke sfeer. Wat deze collectie extra bijzonder maakt, is dat deze kwaliteit biedt die ook betaalbaar is. Bij Easysleep hebben we begrepen hoe belangrijk dat is en daarom hebben we ervoor gekozen om de HIP-collectie in ons assortiment op te nemen, zodat jij kunt genieten van de perfecte combinatie van stijl, comfort en betaalbaarheid. 

€ 18,46 € 24,95
26.01 %
0269e8820b9cf2-40a3be2c029b58
Sierkussen Hip Axelle Square - Multi
Zachtheid met een vleugje mysterieHet Sierkussen Hip Axelle Square - Multi heeft een diep paarse voorkant met contrasterende mandala's, omringd door kleurrijke bladeren en bloemen. Deze koninklijke kleur paars roept een gevoel van diepgang en mysterie op. De achterkant is roze met een fijn geometrisch patroontje, wat een harmonieus en evenwichtig geheel creëert. Voeg een vleugje elegantie en intrige toe aan je interieur met dit stijlvolle sierkussen. Het kussen mag gewassen worden bij de fijne was op maximaal 30°. Het is niet geschikt voor de wasdroger en mag niet gestreken worden. 100% Polyester VelvetPolyester velvet belichaamt de perfecte combinatie van luxe en comfort. Wat deze stof zo bijzonder maakt, is de manier waarop het licht vangt en weerkaatst, waardoor een subtiel spel van schaduw en licht ontstaat. Hiermee zorgt het Sierkussen Hip Axelle Square - Multi voor een opvallend accent in je interieur. Daarnaast voelt polyester velvet fluweelzacht aan, zodat je je meteen comfortabel en knus voelt wanneer je er tegenaan leunt of het vastpakt. Deze stof behoudt ook bij veelvuldig gebruik goed zijn vorm en kleur, waardoor het een praktische keuze is voor dagelijks gebruik.  Hip KwaliteitHip-producten zijn meer dan alleen maar decoratieve items voor je huis; ze zijn als levendige kunstwerken die een statement maken in elke kamer. Met hun opvallende en unieke ontwerpen voegen ze een onmiskenbare flair toe aan je interieur. Of het nu gaat om kussens, dekbedovertrekken of andere accessoires, de kleurrijke en originele prints van HIP creëren een unieke sfeer. Wat deze collectie extra bijzonder maakt, is dat deze kwaliteit biedt die ook betaalbaar is. Bij Easysleep hebben we begrepen hoe belangrijk dat is en daarom hebben we ervoor gekozen om de HIP-collectie in ons assortiment op te nemen, zodat jij kunt genieten van de perfecte combinatie van stijl, comfort en betaalbaarheid. 

€ 18,46 € 24,95
26.01 %
23446a57958084-ef20ebd8e8de0b
Sierkussen Hip Bandhura Square - Multi
Pure betovering en bewondering.Het Sierkussen Hip Bandhura Square - Multi combineert weelderige groene en paarse tinten voor een betoverende uitstraling. De voorkant toont een hypnotiserende mandala omringd door prachtig geschilderde roze en paarse bloemen, wat een mystieke sfeer creëert. Grote groene bladeren voegen een rustgevend contrast toe. De achterkant heeft een paarse achtergrond met een fijn all-over patroontje, wat stijlvolle elegantie toevoegt. Dit sierkussen brengt een vleugje mystiek in je interieur, perfect voor een moment van pure betovering. Het kussen mag gewassen worden bij de fijne was op maximaal 30°. Het is niet geschikt voor de wasdroger en mag niet gestreken worden. 100% Polyester VelvetPolyester velvet belichaamt de perfecte combinatie van luxe en comfort. Wat deze stof zo bijzonder maakt, is de manier waarop het licht vangt en weerkaatst, waardoor een subtiel spel van schaduw en licht ontstaat. Hiermee zorgt het Sierkussen Hip Bandhura Square - Multi voor een opvallend accent in je interieur. Daarnaast voelt polyester velvet fluweelzacht aan, zodat je je meteen comfortabel en knus voelt wanneer je er tegenaan leunt of het vastpakt. Deze stof behoudt ook bij veelvuldig gebruik goed zijn vorm en kleur, waardoor het een praktische keuze is voor dagelijks gebruik.  Hip KwaliteitHip-producten zijn meer dan alleen maar decoratieve items voor je huis; ze zijn als levendige kunstwerken die een statement maken in elke kamer. Met hun opvallende en unieke ontwerpen voegen ze een onmiskenbare flair toe aan je interieur. Of het nu gaat om kussens, dekbedovertrekken of andere accessoires, de kleurrijke en originele prints van HIP creëren een unieke sfeer. Wat deze collectie extra bijzonder maakt, is dat deze kwaliteit biedt die ook betaalbaar is. Bij Easysleep hebben we begrepen hoe belangrijk dat is en daarom hebben we ervoor gekozen om de HIP-collectie in ons assortiment op te nemen, zodat jij kunt genieten van de perfecte combinatie van stijl, comfort en betaalbaarheid. 

€ 18,46 € 24,95
26.01 %
dcdb797b35f76e-24299c20d352d6
Sierkussen Hip Bandhura Rectangular - Multi
Pure betovering en bewondering.Het Sierkussen Hip Bandhura Rectangular - Multi combineert weelderige groene en paarse tinten voor een betoverende uitstraling. De voorkant toont een hypnotiserende mandala omringd door prachtig geschilderde roze en paarse bloemen, wat een mystieke sfeer creëert. Grote groene bladeren voegen een rustgevend contrast toe. De achterkant heeft een paarse achtergrond met een fijn all-over patroontje, wat stijlvolle elegantie toevoegt. Dit sierkussen brengt een vleugje mystiek in je interieur, perfect voor een moment van pure betovering. Het kussen mag gewassen worden bij de fijne was op maximaal 30°. Het is niet geschikt voor de wasdroger en mag niet gestreken worden. 100% Polyester VelvetPolyester velvet belichaamt de perfecte combinatie van luxe en comfort. Wat deze stof zo bijzonder maakt, is de manier waarop het licht vangt en weerkaatst, waardoor een subtiel spel van schaduw en licht ontstaat. Hiermee zorgt het Sierkussen Hip Bandhura Rectangular - Multi voor een opvallend accent in je interieur. Daarnaast voelt polyester velvet fluweelzacht aan, zodat je je meteen comfortabel en knus voelt wanneer je er tegenaan leunt of het vastpakt. Deze stof behoudt ook bij veelvuldig gebruik goed zijn vorm en kleur, waardoor het een praktische keuze is voor dagelijks gebruik.  Hip KwaliteitHip-producten zijn meer dan alleen maar decoratieve items voor je huis; ze zijn als levendige kunstwerken die een statement maken in elke kamer. Met hun opvallende en unieke ontwerpen voegen ze een onmiskenbare flair toe aan je interieur. Of het nu gaat om kussens, dekbedovertrekken of andere accessoires, de kleurrijke en originele prints van HIP creëren een unieke sfeer. Wat deze collectie extra bijzonder maakt, is dat deze kwaliteit biedt die ook betaalbaar is. Bij Easysleep hebben we begrepen hoe belangrijk dat is en daarom hebben we ervoor gekozen om de HIP-collectie in ons assortiment op te nemen, zodat jij kunt genieten van de perfecte combinatie van stijl, comfort en betaalbaarheid. 

€ 18,46 € 24,95
26.01 %
c93b239b097f0e-1b7d536efd5dab
Sierkussen Hip Zehra Square - Multi
Stijlvol accessoire met mystieke toetsHet Sierkussen Hip Zehra Square - Multi is een elegant en sfeervol accessoire dat je interieur direct opfleurt. De voorkant heeft een donkerblauwe achtergrond met mandala's en fluweelzachte paarse bloemen, wat zorgt voor een luxueuze en uitnodigende uitstraling. De achterkant is diep paars met een subtiel bladpatroontje, wat een verfijnde en harmonieuze touch toevoegt. Dit kussen is perfect om een vleugje mystiek en stijl toe te voegen aan elke bank, stoel of bed. Het kussen mag gewassen worden bij de fijne was op maximaal 30°. Het is niet geschikt voor de wasdroger en mag niet gestreken worden. 100% Polyester VelvetPolyester velvet belichaamt de perfecte combinatie van luxe en comfort. Wat deze stof zo bijzonder maakt, is de manier waarop het licht vangt en weerkaatst, waardoor een subtiel spel van schaduw en licht ontstaat. Hiermee zorgt het Sierkussen Hip Zehra Square - Multi voor een opvallend accent in je interieur. Daarnaast voelt polyester velvet fluweelzacht aan, zodat je je meteen comfortabel en knus voelt wanneer je er tegenaan leunt of het vastpakt. Deze stof behoudt ook bij veelvuldig gebruik goed zijn vorm en kleur, waardoor het een praktische keuze is voor dagelijks gebruik.  Hip KwaliteitHip-producten zijn meer dan alleen maar decoratieve items voor je huis; ze zijn als levendige kunstwerken die een statement maken in elke kamer. Met hun opvallende en unieke ontwerpen voegen ze een onmiskenbare flair toe aan je interieur. Of het nu gaat om kussens, dekbedovertrekken of andere accessoires, de kleurrijke en originele prints van HIP creëren een unieke sfeer. Wat deze collectie extra bijzonder maakt, is dat deze kwaliteit biedt die ook betaalbaar is. Bij Easysleep hebben we begrepen hoe belangrijk dat is en daarom hebben we ervoor gekozen om de HIP-collectie in ons assortiment op te nemen, zodat jij kunt genieten van de perfecte combinatie van stijl, comfort en betaalbaarheid. 

€ 18,46 € 24,95
26.01 %
dd07b5b817b777-789a1f09829aee
Sierkussen Hip Zehra Rectangular - Multi
Stijlvol accessoire met mystieke toetsHet Sierkussen Hip Zehra Rectangular - Multi is een elegant en sfeervol accessoire dat je interieur direct opfleurt. De voorkant heeft een donkerblauwe achtergrond met mandala's en fluweelzachte paarse bloemen, wat zorgt voor een luxueuze en uitnodigende uitstraling. De achterkant is diep paars met een subtiel bladpatroontje, wat een verfijnde en harmonieuze touch toevoegt. Dit kussen is perfect om een vleugje mystiek en stijl toe te voegen aan elke bank, stoel of bed. Het kussen mag gewassen worden bij de fijne was op maximaal 30°. Het is niet geschikt voor de wasdroger en mag niet gestreken worden. 100% Polyester VelvetPolyester velvet belichaamt de perfecte combinatie van luxe en comfort. Wat deze stof zo bijzonder maakt, is de manier waarop het licht vangt en weerkaatst, waardoor een subtiel spel van schaduw en licht ontstaat. Hiermee zorgt het Sierkussen Hip Zehra Rectangular - Multi voor een opvallend accent in je interieur. Daarnaast voelt polyester velvet fluweelzacht aan, zodat je je meteen comfortabel en knus voelt wanneer je er tegenaan leunt of het vastpakt. Deze stof behoudt ook bij veelvuldig gebruik goed zijn vorm en kleur, waardoor het een praktische keuze is voor dagelijks gebruik.  Hip KwaliteitHip-producten zijn meer dan alleen maar decoratieve items voor je huis; ze zijn als levendige kunstwerken die een statement maken in elke kamer. Met hun opvallende en unieke ontwerpen voegen ze een onmiskenbare flair toe aan je interieur. Of het nu gaat om kussens, dekbedovertrekken of andere accessoires, de kleurrijke en originele prints van HIP creëren een unieke sfeer. Wat deze collectie extra bijzonder maakt, is dat deze kwaliteit biedt die ook betaalbaar is. Bij Easysleep hebben we begrepen hoe belangrijk dat is en daarom hebben we ervoor gekozen om de HIP-collectie in ons assortiment op te nemen, zodat jij kunt genieten van de perfecte combinatie van stijl, comfort en betaalbaarheid. 

€ 18,46 € 24,95
26.01 %
5ef88301253b27-fcc274f026f0dd
Sierkussen Hip Miska Square - Bordeaux
Geborgen luxe in bordeaux tintenHet Sierkussen Hip Miska Square - Bordeaux straalt pure luxe uit met zijn diepe bordeaux kleur en subtiele gouden accenten. De voorkant heeft een rijk ton-sur-ton patroon met mandala's in bordeaux en felroze tinten, en een prachtige fantasievogel. De achterkant voegt een chique touch toe met een bloemenpatroon in stippeltechniek in glinsterend goud. Dit kussen brengt een weelderige en verfijnde uitstraling naar je interieur, perfect voor een vleugje elegante geborgenheid. Het kussen mag gewassen worden bij de fijne was op maximaal 30°. Het is niet geschikt voor de wasdroger en mag niet gestreken worden 100% Polyester VelvetPolyester velvet belichaamt de perfecte combinatie van luxe en comfort. Wat deze stof zo bijzonder maakt, is de manier waarop het licht vangt en weerkaatst, waardoor een subtiel spel van schaduw en licht ontstaat. Hiermee zorgt het Sierkussen Hip Miska Square - Bordeaux voor een opvallend accent in je interieur. Daarnaast voelt polyester velvet fluweelzacht aan, zodat je je meteen comfortabel en knus voelt wanneer je er tegenaan leunt of het vastpakt. Deze stof behoudt ook bij veelvuldig gebruik goed zijn vorm en kleur, waardoor het een praktische keuze is voor dagelijks gebruik.  Hip KwaliteitHip-producten zijn meer dan alleen maar decoratieve items voor je huis; ze zijn als levendige kunstwerken die een statement maken in elke kamer. Met hun opvallende en unieke ontwerpen voegen ze een onmiskenbare flair toe aan je interieur. Of het nu gaat om kussens, dekbedovertrekken of andere accessoires, de kleurrijke en originele prints van HIP creëren een unieke sfeer. Wat deze collectie extra bijzonder maakt, is dat deze kwaliteit biedt die ook betaalbaar is. Bij Easysleep hebben we begrepen hoe belangrijk dat is en daarom hebben we ervoor gekozen om de HIP-collectie in ons assortiment op te nemen, zodat jij kunt genieten van de perfecte combinatie van stijl, comfort en betaalbaarheid. 

€ 18,46 € 24,95
26.01 %
884d560847e8eb-ea96d2bde594fc
Sierkussen Hip Miska Rectangular - Bordeaux
Geborgen luxe in bordeaux tintenHet Sierkussen Hip Miska Rectangular - Bordeaux straalt pure luxe uit met zijn diepe bordeaux kleur en subtiele gouden accenten. De voorkant heeft een rijk ton-sur-ton patroon met mandala's in bordeaux en felroze tinten, en een prachtige fantasievogel. De achterkant voegt een chique touch toe met een bloemenpatroon in stippeltechniek in glinsterend goud. Dit kussen brengt een weelderige en verfijnde uitstraling naar je interieur, perfect voor een vleugje elegante geborgenheid. Het kussen mag gewassen worden bij de fijne was op maximaal 30°. Het is niet geschikt voor de wasdroger en mag niet gestreken worden 100% Polyester VelvetPolyester velvet belichaamt de perfecte combinatie van luxe en comfort. Wat deze stof zo bijzonder maakt, is de manier waarop het licht vangt en weerkaatst, waardoor een subtiel spel van schaduw en licht ontstaat. Hiermee zorgt het Sierkussen Hip Miska Rectangular - Bordeaux voor een opvallend accent in je interieur. Daarnaast voelt polyester velvet fluweelzacht aan, zodat je je meteen comfortabel en knus voelt wanneer je er tegenaan leunt of het vastpakt. Deze stof behoudt ook bij veelvuldig gebruik goed zijn vorm en kleur, waardoor het een praktische keuze is voor dagelijks gebruik.  Hip KwaliteitHip-producten zijn meer dan alleen maar decoratieve items voor je huis; ze zijn als levendige kunstwerken die een statement maken in elke kamer. Met hun opvallende en unieke ontwerpen voegen ze een onmiskenbare flair toe aan je interieur. Of het nu gaat om kussens, dekbedovertrekken of andere accessoires, de kleurrijke en originele prints van HIP creëren een unieke sfeer. Wat deze collectie extra bijzonder maakt, is dat deze kwaliteit biedt die ook betaalbaar is. Bij Easysleep hebben we begrepen hoe belangrijk dat is en daarom hebben we ervoor gekozen om de HIP-collectie in ons assortiment op te nemen, zodat jij kunt genieten van de perfecte combinatie van stijl, comfort en betaalbaarheid. 

€ 18,46 € 24,95
26.01 %
1858826cb73f28-b946025c531787
Sierkussen Hip Yissa Rectangular - Multi
Een bron van energie, vitaliteit en schoonheid.Het Sierkussen Hip Yissa Round - Rectangular brengt een zomerse frisheid naar je interieur. De voorkant combineert levendig geel en natuurlijk groen, met exotische bladeren, delicate mandala's en verfijnde orchideeën. Het intense geel straalt als de zon, terwijl het groen rust uitstraalt. De achterkant is felgroen met een all-over patroontje van cirkels, wat de verfrissende uitstraling compleet maakt. Dit kussen voegt een vleugje vitaliteit en schoonheid toe aan elke ruimte. Het kussen mag gewassen worden bij de fijne was op maximaal 30°. Het is niet geschikt voor de wasdroger en mag niet gestreken worden. 100% Polyester VelvetPolyester velvet belichaamt de perfecte combinatie van luxe en comfort. Wat deze stof zo bijzonder maakt, is de manier waarop het licht vangt en weerkaatst, waardoor een subtiel spel van schaduw en licht ontstaat. Hiermee zorgt het Sierkussen Hip Yissa Rectangular - Multi voor een opvallend accent in je interieur. Daarnaast voelt polyester velvet fluweelzacht aan, zodat je je meteen comfortabel en knus voelt wanneer je er tegenaan leunt of het vastpakt. Deze stof behoudt ook bij veelvuldig gebruik goed zijn vorm en kleur, waardoor het een praktische keuze is voor dagelijks gebruik.  Hip KwaliteitHip-producten zijn meer dan alleen maar decoratieve items voor je huis; ze zijn als levendige kunstwerken die een statement maken in elke kamer. Met hun opvallende en unieke ontwerpen voegen ze een onmiskenbare flair toe aan je interieur. Of het nu gaat om kussens, dekbedovertrekken of andere accessoires, de kleurrijke en originele prints van HIP creëren een unieke sfeer. Wat deze collectie extra bijzonder maakt, is dat deze kwaliteit biedt die ook betaalbaar is. Bij Easysleep hebben we begrepen hoe belangrijk dat is en daarom hebben we ervoor gekozen om de HIP-collectie in ons assortiment op te nemen, zodat jij kunt genieten van de perfecte combinatie van stijl, comfort en betaalbaarheid. 

€ 18,46 € 24,95
26.01 %
9c2f38bd395489-6b6afeb95439d7
Sierkussen Hip Cailani Square - Multi
Spirituele sfeer en exotische schoonheid Het Sierkussen Hip Cailani Square - Multi breng een zee van blauwtinten in je interieur. De voorkant toont felgekleurde bloemen, grote mandala's, en een toekan met een feloranje snavel, witte borst en mysterieus zwart verenkleed. Deze elementen brengen een spirituele sfeer en exotische schoonheid. De achterkant heeft een lichtere blauwe kleur met een all-over patroon van boogjes. Het kussen mag gewassen worden bij de fijne was op maximaal 30°. Het is niet geschikt voor de wasdroger en mag niet gestreken worden. 100% Polyester VelvetPolyester velvet belichaamt de perfecte combinatie van luxe en comfort. Wat deze stof zo bijzonder maakt, is de manier waarop het licht vangt en weerkaatst, waardoor een subtiel spel van schaduw en licht ontstaat. Hiermee zorgt het Sierkussen Hip Cailani Square - Multi voor een opvallend accent in je interieur. Daarnaast voelt polyester velvet fluweelzacht aan, zodat je je meteen comfortabel en knus voelt wanneer je er tegenaan leunt of het vastpakt. Deze stof behoudt ook bij veelvuldig gebruik goed zijn vorm en kleur, waardoor het een praktische keuze is voor dagelijks gebruik.  Hip KwaliteitHip-producten zijn meer dan alleen maar decoratieve items voor je huis; ze zijn als levendige kunstwerken die een statement maken in elke kamer. Met hun opvallende en unieke ontwerpen voegen ze een onmiskenbare flair toe aan je interieur. Of het nu gaat om kussens, dekbedovertrekken of andere accessoires, de kleurrijke en originele prints van HIP creëren een unieke sfeer. Wat deze collectie extra bijzonder maakt, is dat deze kwaliteit biedt die ook betaalbaar is. Bij Easysleep hebben we begrepen hoe belangrijk dat is en daarom hebben we ervoor gekozen om de HIP-collectie in ons assortiment op te nemen, zodat jij kunt genieten van de perfecte combinatie van stijl, comfort en betaalbaarheid. 

€ 18,46 € 24,95
26.01 %
bcab8d9e1614b3-61c5c49b701fcf
Sierkussen Hip Cailani Rectangular - Multi
Spirituele sfeer en exotische schoonheid Het Sierkussen Hip Cailani Rectangular - Multi breng een zee van blauwtinten in je interieur. De voorkant toont felgekleurde bloemen, grote mandala's, en een toekan met een feloranje snavel, witte borst en mysterieus zwart verenkleed. Deze elementen brengen een spirituele sfeer en exotische schoonheid. De achterkant heeft een lichtere blauwe kleur met een all-over patroon van boogjes. Het kussen mag gewassen worden bij de fijne was op maximaal 30°. Het is niet geschikt voor de wasdroger en mag niet gestreken worden. 100% Polyester VelvetPolyester velvet belichaamt de perfecte combinatie van luxe en comfort. Wat deze stof zo bijzonder maakt, is de manier waarop het licht vangt en weerkaatst, waardoor een subtiel spel van schaduw en licht ontstaat. Hiermee zorgt het Sierkussen Hip Rectangular - Multi voor een opvallend accent in je interieur. Daarnaast voelt polyester velvet fluweelzacht aan, zodat je je meteen comfortabel en knus voelt wanneer je er tegenaan leunt of het vastpakt. Deze stof behoudt ook bij veelvuldig gebruik goed zijn vorm en kleur, waardoor het een praktische keuze is voor dagelijks gebruik.  Hip KwaliteitHip-producten zijn meer dan alleen maar decoratieve items voor je huis; ze zijn als levendige kunstwerken die een statement maken in elke kamer. Met hun opvallende en unieke ontwerpen voegen ze een onmiskenbare flair toe aan je interieur. Of het nu gaat om kussens, dekbedovertrekken of andere accessoires, de kleurrijke en originele prints van HIP creëren een unieke sfeer. Wat deze collectie extra bijzonder maakt, is dat deze kwaliteit biedt die ook betaalbaar is. Bij Easysleep hebben we begrepen hoe belangrijk dat is en daarom hebben we ervoor gekozen om de HIP-collectie in ons assortiment op te nemen, zodat jij kunt genieten van de perfecte combinatie van stijl, comfort en betaalbaarheid. 

€ 18,46 € 24,95
26.01 %
24d2f2669c1c50-3235966d95d159
Sierkussen Hip Damali Square - Multi
Diep smaragdgroen voor luxueuze toetsHet Sierkussen Hip Damali Square - Multi heeft een diepe groene achtergrond met smaragdgroene mandala's die schitteren als juwelen. Omgeven door bladeren met goudkleurige nerven, straalt dit sierkussen pure luxe uit. In deze rustige en elegante setting zit een vogel met een unieke verenkroon. De achterkant is donkergroen met een subtiel boogjespatroon, wat een verfijnde touch toevoegt. Dit kussen brengt een vleugje magie en mystiek naar je interieur, perfect voor een betoverende sfeer. Het kussen mag gewassen worden bij de fijne was op maximaal 30°. Het is niet geschikt voor de wasdroger en mag niet gestreken worden. 100% Polyester VelvetPolyester velvet belichaamt de perfecte combinatie van luxe en comfort. Wat deze stof zo bijzonder maakt, is de manier waarop het licht vangt en weerkaatst, waardoor een subtiel spel van schaduw en licht ontstaat. Hiermee zorgt het Sierkussen Hip Damali Square - Multi voor een opvallend accent in je interieur. Daarnaast voelt polyester velvet fluweelzacht aan, zodat je je meteen comfortabel en knus voelt wanneer je er tegenaan leunt of het vastpakt. Deze stof behoudt ook bij veelvuldig gebruik goed zijn vorm en kleur, waardoor het een praktische keuze is voor dagelijks gebruik.  Hip KwaliteitHip-producten zijn meer dan alleen maar decoratieve items voor je huis; ze zijn als levendige kunstwerken die een statement maken in elke kamer. Met hun opvallende en unieke ontwerpen voegen ze een onmiskenbare flair toe aan je interieur. Of het nu gaat om kussens, dekbedovertrekken of andere accessoires, de kleurrijke en originele prints van HIP creëren een unieke sfeer. Wat deze collectie extra bijzonder maakt, is dat deze kwaliteit biedt die ook betaalbaar is. Bij Easysleep hebben we begrepen hoe belangrijk dat is en daarom hebben we ervoor gekozen om de HIP-collectie in ons assortiment op te nemen, zodat jij kunt genieten van de perfecte combinatie van stijl, comfort en betaalbaarheid. 

€ 18,46 € 24,95
26.01 %
da69b61ce28392-725327bbf9823b
Sierkussen Hip Damali Rectangular - Multi
Diep smaragdgroen voor luxueuze toetsHet Sierkussen Hip Damali Rectangular - Multi heeft een diepe groene achtergrond met smaragdgroene mandala's die schitteren als juwelen. Omgeven door bladeren met goudkleurige nerven, straalt dit sierkussen pure luxe uit. In deze rustige en elegante setting zit een vogel met een unieke verenkroon. De achterkant is donkergroen met een subtiel boogjespatroon, wat een verfijnde touch toevoegt. Dit kussen brengt een vleugje magie en mystiek naar je interieur, perfect voor een betoverende sfeer. Het kussen mag gewassen worden bij de fijne was op maximaal 30°. Het is niet geschikt voor de wasdroger en mag niet gestreken worden. 100% Polyester VelvetPolyester velvet belichaamt de perfecte combinatie van luxe en comfort. Wat deze stof zo bijzonder maakt, is de manier waarop het licht vangt en weerkaatst, waardoor een subtiel spel van schaduw en licht ontstaat. Hiermee zorgt het Sierkussen Hip Damali Rectangular - Multi voor een opvallend accent in je interieur. Daarnaast voelt polyester velvet fluweelzacht aan, zodat je je meteen comfortabel en knus voelt wanneer je er tegenaan leunt of het vastpakt. Deze stof behoudt ook bij veelvuldig gebruik goed zijn vorm en kleur, waardoor het een praktische keuze is voor dagelijks gebruik.  Hip KwaliteitHip-producten zijn meer dan alleen maar decoratieve items voor je huis; ze zijn als levendige kunstwerken die een statement maken in elke kamer. Met hun opvallende en unieke ontwerpen voegen ze een onmiskenbare flair toe aan je interieur. Of het nu gaat om kussens, dekbedovertrekken of andere accessoires, de kleurrijke en originele prints van HIP creëren een unieke sfeer. Wat deze collectie extra bijzonder maakt, is dat deze kwaliteit biedt die ook betaalbaar is. Bij Easysleep hebben we begrepen hoe belangrijk dat is en daarom hebben we ervoor gekozen om de HIP-collectie in ons assortiment op te nemen, zodat jij kunt genieten van de perfecte combinatie van stijl, comfort en betaalbaarheid. 

€ 18,46 € 24,95
26.01 %
d494f9e016399a-9c9e88bc8d31b1
Sierkussen Hip Lynouk Square - Multi
Een exotische symfonie van kleuren in huisHet Sierkussen Hip Lynouk Square - Multi heeft een opvallende pauw te midden van exotische bloemen op de voorkant. Zijn kleurrijke verenkleed met tinten van smaragdgroen, indigo en zalmkleur straalt in het zonlicht. Mandala's wervelen eromheen, wat een harmonieus schouwspel creëert. De combinatie van warme oranje tinten met verfrissend groen en kalmerend blauw brengt een gevoel van vreugde en sereniteit. De achterkant heeft een oranje printje dat de levendige sfeer voortzet. Het kussen mag gewassen worden bij de fijne was op maximaal 30°. Het is niet geschikt voor de wasdroger en mag niet gestreken worden. 100% Polyester VelvetPolyester velvet belichaamt de perfecte combinatie van luxe en comfort. Wat deze stof zo bijzonder maakt, is de manier waarop het licht vangt en weerkaatst, waardoor een subtiel spel van schaduw en licht ontstaat. Hiermee zorgt het Sierkussen Hip Lynouk Square - Multi voor een opvallend accent in je interieur. Daarnaast voelt polyester velvet fluweelzacht aan, zodat je je meteen comfortabel en knus voelt wanneer je er tegenaan leunt of het vastpakt. Deze stof behoudt ook bij veelvuldig gebruik goed zijn vorm en kleur, waardoor het een praktische keuze is voor dagelijks gebruik.  Hip KwaliteitHip-producten zijn meer dan alleen maar decoratieve items voor je huis; ze zijn als levendige kunstwerken die een statement maken in elke kamer. Met hun opvallende en unieke ontwerpen voegen ze een onmiskenbare flair toe aan je interieur. Of het nu gaat om kussens, dekbedovertrekken of andere accessoires, de kleurrijke en originele prints van HIP creëren een unieke sfeer. Wat deze collectie extra bijzonder maakt, is dat deze kwaliteit biedt die ook betaalbaar is. Bij Easysleep hebben we begrepen hoe belangrijk dat is en daarom hebben we ervoor gekozen om de HIP-collectie in ons assortiment op te nemen, zodat jij kunt genieten van de perfecte combinatie van stijl, comfort en betaalbaarheid. 

€ 18,46 € 24,95
26.01 %
ad775cf1b12f4c-a164eb1599d30d
Sierkussen Hip Bindi Rectangular - Multi
Levendig en eigentijds accessoireHet Sierkussen Hip Bindi Rectangular - Multi is een levendig en eigentijds accessoire dat direct de aandacht trekt in elke ruimte. Op de voorkant staat een speelse compositie van felgekleurde bloemen en een elegante vogel met een prachtig verenkleed. Keer je het kussen om, dan vind je aan de achterkant een meer ingetogen maar toch stijlvol ontwerp. Hier domineert een rustige grijze kleur met een geometrisch all-over printje, wat een subtiel contrast biedt met de levendige voorkant. Het kussen mag gewassen worden bij de fijne was op maximaal 30°. Het is niet geschikt voor de wasdroger en mag niet gestreken worden. 100% Polyester VelvetPolyester velvet belichaamt de perfecte combinatie van luxe en comfort. Wat deze stof zo bijzonder maakt, is de manier waarop het licht vangt en weerkaatst, waardoor een subtiel spel van schaduw en licht ontstaat. Hiermee zorgt het Sierkussen Hip Bindi Rectangular - Multi voor een opvallend accent in je interieur. Daarnaast voelt polyester velvet fluweelzacht aan, zodat je je meteen comfortabel en knus voelt wanneer je er tegenaan leunt of het vastpakt. Deze stof behoudt ook bij veelvuldig gebruik goed zijn vorm en kleur, waardoor het een praktische keuze is voor dagelijks gebruik.  Hip KwaliteitHip-producten zijn meer dan alleen maar decoratieve items voor je huis; ze zijn als levendige kunstwerken die een statement maken in elke kamer. Met hun opvallende en unieke ontwerpen voegen ze een onmiskenbare flair toe aan je interieur. Of het nu gaat om kussens, dekbedovertrekken of andere accessoires, de kleurrijke en originele prints van HIP creëren een unieke sfeer. Wat deze collectie extra bijzonder maakt, is dat deze kwaliteit biedt die ook betaalbaar is. Bij Easysleep hebben we begrepen hoe belangrijk dat is en daarom hebben we ervoor gekozen om de HIP-collectie in ons assortiment op te nemen, zodat jij kunt genieten van de perfecte combinatie van stijl, comfort en betaalbaarheid. 

€ 18,46 € 24,95
26.01 %
7e6a08be3f7a0a-2d15789e0a7744
Sierkussen Hip Yuki Square - Red
Een eyecatcher die elke ruimte opfleurtMet een opvallende rode kleur is het Sierkussen Hip Yuki Square - Red een eyecatcher die elke ruimte direct opfleurt. Op de voorkant staan mandala's en bloemen in verschillende tinten rood, wat zorgt voor een levendig en betoverend patroon. Wanneer je het kussen omdraait, word je begroet met een even boeiende achterkant: dezelfde rode achtergrond, maar met een subtiel boogjespatroon uit oranje driehoekjes. Dit geeft het kussen een speels en eigentijds tintje, waardoor het een perfecte aanvulling is voor elk interieur. Het kussen mag gewassen worden bij de fijne was op maximaal 30°. Het is niet geschikt voor de wasdroger en mag niet gestreken worden. 100% Polyester VelvetPolyester velvet belichaamt de perfecte combinatie van luxe en comfort. Wat deze stof zo bijzonder maakt, is de manier waarop het licht vangt en weerkaatst, waardoor een subtiel spel van schaduw en licht ontstaat. Hiermee zorgt het Sierkussen Hip Yuki Square - Red voor een opvallend accent in je interieur. Daarnaast voelt polyester velvet fluweelzacht aan, zodat je je meteen comfortabel en knus voelt wanneer je er tegenaan leunt of het vastpakt. Deze stof behoudt ook bij veelvuldig gebruik goed zijn vorm en kleur, waardoor het een praktische keuze is voor dagelijks gebruik.  Hip KwaliteitHip-producten zijn meer dan alleen maar decoratieve items voor je huis; ze zijn als levendige kunstwerken die een statement maken in elke kamer. Met hun opvallende en unieke ontwerpen voegen ze een onmiskenbare flair toe aan je interieur. Of het nu gaat om kussens, dekbedovertrekken of andere accessoires, de kleurrijke en originele prints van HIP creëren een unieke sfeer. Wat deze collectie extra bijzonder maakt, is dat deze kwaliteit biedt die ook betaalbaar is. Bij Easysleep hebben we begrepen hoe belangrijk dat is en daarom hebben we ervoor gekozen om de HIP-collectie in ons assortiment op te nemen, zodat jij kunt genieten van de perfecte combinatie van stijl, comfort en betaalbaarheid. 

€ 18,46 € 24,95
26.01 %
009f36e30e3ede-519999d881a8db
Sierkussen Descanso Farze Rectangular - Bordeaux
Verfijnde passie en tijdloze allureHet Sierkussen Descanso Farze Rectangular - Bordeaux brengt weelderige elegantie in je interieur. De voorkant toont bloemen in verschillende tinten roze op een diepe bordeaux achtergrond, wat een sfeer van verfijnde passie en allure uitstraalt. De bordeaux achterzijde heeft een verfijnd boogjespatroon. Een doorgestikte bies rond het kussen zorgt voor een luxueuze afwerking. Het kussen mag gewassen worden bij de fijne was op maximaal 30°. Het is niet geschikt voor de wasdroger en mag niet gestreken worden. 100% Polyester VelvetPolyester velvet belichaamt de perfecte combinatie van luxe en comfort. Wat deze stof zo bijzonder maakt, is de manier waarop het licht vangt en weerkaatst, waardoor een subtiel spel van schaduw en licht ontstaat. Hiermee zorgt het Sierkussen Descanso Farze Rectangular - Bordeaux voor een opvallend accent in je interieur. Daarnaast voelt polyester velvet fluweelzacht aan, zodat je je meteen comfortabel en knus voelt wanneer je er tegenaan leunt of het vastpakt. Deze stof behoudt ook bij veelvuldig gebruik goed zijn vorm en kleur, waardoor het een praktische keuze is voor dagelijks gebruik.  Descanso kwaliteitVervaardigd uit kwaliteitsvolle materialen en voorzien van een verfijnde afwerking stralen de producten van Descanso comfort, luxe en elegantie uit. De ontwerpen zijn gebaseerd op trendy kleurenpaletten en patronen, wat bijdraagt tot een vrolijke maar toch rustgevende sfeer in je interieur. Voor elke stijl is er een passend ontwerp, of het nu gaat om een moderne, klassieke, kleurrijke of neutrale inrichting.

€ 18,46 € 24,95