Filter
f62f47419212f3-52ab1d621c0dbc
Plaid Descanso Bloomie - Bordeaux
Een viering van warmte, passie en elegantieOp de voorkant van de Plaid Descanso Bloomie – Bordeaux bloeien grote bloemen in roze en paarse tinten op een bordeauxrode achtergrond. De achterkant heeft een effen bordeaux kleur die de passie en elegantie gewoon verderzet. Deze zachte plaid is ongetwijfeld een verfijnde toevoeging aan elke ruimte, waar warmte en stijl samenkomen voor een gezellige en knusse sfeer.100% Polyester VelvetPolyester velvet belichaamt de perfecte combinatie van luxe en comfort. De zachte, fluweelachtige textuur van polyester velours zorgt voor een gevoel van weelde en verfijning, terwijl het materiaal tegelijkertijd licht en luchtig aanvoelt. De Plaid Descanso Bloomie - Bordeaux is ideaal voor knusse avonden op de bank of een extra laagje tijdens koudere nachten. Descanso KwaliteitVervaardigd uit kwaliteitsvolle materialen en voorzien van een verfijnde afwerking straalt het textiel van Descanso comfort, luxe en elegantie uit. De ontwerpen zijn gebaseerd op trendy kleurenpaletten en patronen, wat bijdraagt tot een vrolijke en stijlvolle sfeer in je interieur. Voor elke stijl is er een passend ontwerp, of het nu gaat om een moderne, klassieke, kleurrijke of neutrale inrichting.

€ 49,95
161b4bc7ecdd0d-b41938a534fd3c
Plaid Descanso Allison - Multi
Verlies jezelf in de betovering van de natuurDe voorkant van de Plaid Descanso Allison – Multi onthult een weelderige botanische pracht tegen een groene achtergrond, met als blikvanger een majestueuze orchidee. De combinatie van bordeaux en groen zorgt voor een levendige sfeer, perfect voor elk moment van de dag. De achterkant heeft een effen donkergroene kleur. Deze zachte plaid is ongetwijfeld een verfijnde toevoeging aan elke ruimte, waar warmte en stijl samenkomen voor een gezellige en knusse sfeer.100% Polyester VelvetPolyester velvet belichaamt de perfecte combinatie van luxe en comfort. De zachte, fluweelachtige textuur van polyester velours zorgt voor een gevoel van weelde en verfijning, terwijl het materiaal tegelijkertijd licht en luchtig aanvoelt. De Plaid Descanso Allison - Multi is ideaal voor knusse avonden op de bank of een extra laagje tijdens koudere nachten. Descanso KwaliteitVervaardigd uit kwaliteitsvolle materialen en voorzien van een verfijnde afwerking straalt het textiel van Descanso comfort, luxe en elegantie uit. De ontwerpen zijn gebaseerd op trendy kleurenpaletten en patronen, wat bijdraagt tot een vrolijke en stijlvolle sfeer in je interieur. Voor elke stijl is er een passend ontwerp, of het nu gaat om een moderne, klassieke, kleurrijke of neutrale inrichting.

€ 49,95
221505480334be-1407ed9657cf5e
Plaid Descanso Yasmin - Aqua
Een ode aan de pracht van de jungleDe Plaid Descanso Yasmin – Aqua viert de schoonheid van de jungle met een levendige print op een lichtblauwe achtergrond. Grote bladeren, bananenbomen, palmbomen, en roze bloemen creëren een gelaagd en dynamisch tafereel. Te midden van het groen, brengen een aapje, een kaketoe, en een zebra een speelse toets. De achterkant heeft een effen grijsblauwe kleur. Deze zachte plaid is ongetwijfeld een verfijnde toevoeging aan elke ruimte, waar warmte en stijl samenkomen voor een gezellige en knusse sfeer.100% Polyester VelvetPolyester velvet belichaamt de perfecte combinatie van luxe en comfort. De zachte, fluweelachtige textuur van polyester velours zorgt voor een gevoel van weelde en verfijning, terwijl het materiaal tegelijkertijd licht en luchtig aanvoelt. De Plaid Descanso Yasmin - Aqua is ideaal voor knusse avonden op de bank of een extra laagje tijdens koudere nachten. Descanso KwaliteitVervaardigd uit kwaliteitsvolle materialen en voorzien van een verfijnde afwerking straalt het textiel van Descanso comfort, luxe en elegantie uit. De ontwerpen zijn gebaseerd op trendy kleurenpaletten en patronen, wat bijdraagt tot een vrolijke en stijlvolle sfeer in je interieur. Voor elke stijl is er een passend ontwerp, of het nu gaat om een moderne, klassieke, kleurrijke of neutrale inrichting.

€ 49,95
28df69e825e674-37dd818a4bbd3d
Plaid Descanso Fiori - Blue
Levendige bloemenprint op een donkerblauwe achtergrondOp de voorkant van de Plaid Descanso Fiori - Blue komt een bonte mengeling van bloemen prachtig tot hun recht op een blauwe achtergrond. De effen donkerblauwe achterkant biedt een rustgevend contrast, waardoor een harmonieuze uitstraling ontstaat. Deze zachte plaid is ongetwijfeld een verfijnde toevoeging aan elke ruimte, waar warmte en stijl samenkomen voor een gezellige en knusse sfeer.100% Polyester VelvetPolyester velvet belichaamt de perfecte combinatie van luxe en comfort. De zachte, fluweelachtige textuur van polyester velours zorgt voor een gevoel van weelde en verfijning, terwijl het materiaal tegelijkertijd licht en luchtig aanvoelt. De Plaid Descanso Fiori - Blue is ideaal voor knusse avonden op de bank of een extra laagje tijdens koudere nachten. Descanso KwaliteitVervaardigd uit kwaliteitsvolle materialen en voorzien van een verfijnde afwerking straalt het textiel van Descanso comfort, luxe en elegantie uit. De ontwerpen zijn gebaseerd op trendy kleurenpaletten en patronen, wat bijdraagt tot een vrolijke en stijlvolle sfeer in je interieur. Voor elke stijl is er een passend ontwerp, of het nu gaat om een moderne, klassieke, kleurrijke of neutrale inrichting.

€ 49,95
4750ffe456d1cb-4a9c29c93c282d
Plaid Descanso Fiori - Green
Levendige bloemenprint op een lichtgroene achtergrondOp de voorkant van de Plaid Descanso Fiori - Green komt een bonte mengeling van bloemen prachtig tot hun recht op een lichtgroene achtergrond. De effen donkergroene achterkant biedt een rustgevend contrast en een natuurlijke uitstraling. Deze zachte plaid is ongetwijfeld een verfijnde toevoeging aan elke ruimte, waar warmte en stijl samenkomen voor een gezellige en knusse sfeer.100% Polyester VelvetPolyester velvet belichaamt de perfecte combinatie van luxe en comfort. De zachte, fluweelachtige textuur van polyester velours zorgt voor een gevoel van weelde en verfijning, terwijl het materiaal tegelijkertijd licht en luchtig aanvoelt. De Plaid Descanso Fiori - Green is ideaal voor knusse avonden op de bank of een extra laagje tijdens koudere nachten. Descanso KwaliteitVervaardigd uit kwaliteitsvolle materialen en voorzien van een verfijnde afwerking straalt het textiel van Descanso comfort, luxe en elegantie uit. De ontwerpen zijn gebaseerd op trendy kleurenpaletten en patronen, wat bijdraagt tot een vrolijke en stijlvolle sfeer in je interieur. Voor elke stijl is er een passend ontwerp, of het nu gaat om een moderne, klassieke, kleurrijke of neutrale inrichting.

€ 49,95
5143fd5f2f5ade-680b260ef1bb9e
Plaid Descanso Fiori - Taupe
Levendige bloemenprint op een taupe achtergrondOp de voorkant van de Plaid Descanso Fiori - Taupe komt een bonte mengeling van bloemen prachtig tot hun recht op een taupe achtergrond. De effen witte achterkant in teddy velvet biedt een rustgevend contrast en een natuurlijke uitstraling. Deze zachte plaid is ongetwijfeld een verfijnde toevoeging aan elke ruimte, waar warmte en stijl samenkomen voor een gezellige en knusse sfeer.100% Polyester VelvetPolyester velvet belichaamt de perfecte combinatie van luxe en comfort. De zachte, fluweelachtige textuur van polyester velours zorgt voor een gevoel van weelde en verfijning, terwijl het materiaal tegelijkertijd licht en luchtig aanvoelt. De Plaid Descanso Fiori - Taupe is ideaal voor knusse avonden op de bank of een extra laagje tijdens koudere nachten. Descanso KwaliteitVervaardigd uit kwaliteitsvolle materialen en voorzien van een verfijnde afwerking straalt het textiel van Descanso comfort, luxe en elegantie uit. De ontwerpen zijn gebaseerd op trendy kleurenpaletten en patronen, wat bijdraagt tot een vrolijke en stijlvolle sfeer in je interieur. Voor elke stijl is er een passend ontwerp, of het nu gaat om een moderne, klassieke, kleurrijke of neutrale inrichting.

€ 49,95
74b93a4a833351-31410183985bc7
Plaid Descanso Mondet - Grey
Een poort naar pure verbeeldingDe Plaid Descanso Mondet – Grey neemt je mee naar een betoverende tuin vol kleur en fantasie. De voorzijde toont een botanische print op een lichte grijze achtergrond, met hortensia's, wilde rozen en fijne bloemen in blauw, paars en roze. Een blauwe paradijsvogel voegt een vleugje magie toe. De achterkant heeft een warme groengrijze tint. Deze zachte plaid is ongetwijfeld een verfijnde toevoeging aan elke ruimte, waar warmte en stijl samenkomen voor een gezellige en knusse sfeer.100% Polyester VelvetPolyester velvet belichaamt de perfecte combinatie van luxe en comfort. De zachte, fluweelachtige textuur van polyester velours zorgt voor een gevoel van weelde en verfijning, terwijl het materiaal tegelijkertijd licht en luchtig aanvoelt. De Plaid Descanso Mondet - Grey is ideaal voor knusse avonden op de bank of een extra laagje tijdens koudere nachten. Descanso KwaliteitVervaardigd uit kwaliteitsvolle materialen en voorzien van een verfijnde afwerking straalt het textiel van Descanso comfort, luxe en elegantie uit. De ontwerpen zijn gebaseerd op trendy kleurenpaletten en patronen, wat bijdraagt tot een vrolijke en stijlvolle sfeer in je interieur. Voor elke stijl is er een passend ontwerp, of het nu gaat om een moderne, klassieke, kleurrijke of neutrale inrichting.

€ 49,95
892923abda0b9e-cdc05818bd8717
Plaid Descanso Fivien - Sand
Aquarel geschilderde bloemen: elegantie en verfijningDe Plaid Descanso Fivien - Sand biedt een wereld van rust en verfijning. De voorzijde heeft een betoverende print van aquarel geschilderde bloemen in zachte tinten blauw en bruin op een ecru achtergrond met een subtiel printje. De achterzijde heef een uiterst zachte grijze kleur. Deze zachte plaid is ongetwijfeld een verfijnde toevoeging aan elke ruimte, waar warmte en stijl samenkomen voor een gezellige en knusse sfeer.100% Polyester VelvetPolyester velvet belichaamt de perfecte combinatie van luxe en comfort. De zachte, fluweelachtige textuur van polyester velours zorgt voor een gevoel van weelde en verfijning, terwijl het materiaal tegelijkertijd licht en luchtig aanvoelt. De Plaid Descanso Fivien - Sand is ideaal voor knusse avonden op de bank of een extra laagje tijdens koudere nachten. Descanso KwaliteitVervaardigd uit kwaliteitsvolle materialen en voorzien van een verfijnde afwerking straalt het textiel van Descanso comfort, luxe en elegantie uit. De ontwerpen zijn gebaseerd op trendy kleurenpaletten en patronen, wat bijdraagt tot een vrolijke en stijlvolle sfeer in je interieur. Voor elke stijl is er een passend ontwerp, of het nu gaat om een moderne, klassieke, kleurrijke of neutrale inrichting.

€ 49,95
926b71cc848607-0a9b0e88d25c6e
Plaid Descanso Anamin - Multi
Delicate schoonheid en verfijnde elegantieDe Plaid Descanso Anamin – Multi brengt je naar een wereld van delicate schoonheid en verfijnde elegantie. Aan de voorkant ontvouwt zich een weelderig tableau van bladeren, wilde rozen, orchideeën en hortensia's, geschilderd in zachte pasteltinten tegen een gelaagde uiterst lichtgroene achtergrond. De achterkant van deze plaid is effen wit in ultra-zacht teddy velvet. Deze zachte plaid is ongetwijfeld een verfijnde toevoeging aan elke ruimte, waar warmte en stijl samenkomen voor een gezellige en knusse sfeer.100% Polyester VelvetPolyester velvet belichaamt de perfecte combinatie van luxe en comfort. De zachte, fluweelachtige textuur van polyester velours zorgt voor een gevoel van weelde en verfijning, terwijl het materiaal tegelijkertijd licht en luchtig aanvoelt. De Plaid Descanso Anamin - Multi is ideaal voor knusse avonden op de bank of een extra laagje tijdens koudere nachten. Descanso KwaliteitVervaardigd uit kwaliteitsvolle materialen en voorzien van een verfijnde afwerking straalt het textiel van Descanso comfort, luxe en elegantie uit. De ontwerpen zijn gebaseerd op trendy kleurenpaletten en patronen, wat bijdraagt tot een vrolijke en stijlvolle sfeer in je interieur. Voor elke stijl is er een passend ontwerp, of het nu gaat om een moderne, klassieke, kleurrijke of neutrale inrichting.

€ 49,95
9518c1e8587962-915b86f0d77edc
Plaid Descanso Fungi - Multi
Een bijzondere wereld van kleur en vreugdeMet een levendige tuin in volle bloei op een turquoise achtergrond, straalt de Plaid Descanso Fungi - Multi pure zomerse betovering uit. De bloemen lijken te dansen op de zachte stof, terwijl een elegante kolibrie, symbool van vreugde en positiviteit, rondzweeft. De effen lichtgroene achterkant zorgt voor een gevoel van rust en harmonie. Deze zachte plaid is ongetwijfeld een verfijnde toevoeging aan elke ruimte, waar warmte en stijl samenkomen voor een gezellige en knusse sfeer.100% Polyester VelvetPolyester velvet belichaamt de perfecte combinatie van luxe en comfort. De zachte, fluweelachtige textuur van polyester velours zorgt voor een gevoel van weelde en verfijning, terwijl het materiaal tegelijkertijd licht en luchtig aanvoelt. De Plaid Descanso Fungi - Multi is ideaal voor knusse avonden op de bank of een extra laagje tijdens koudere nachten. Descanso KwaliteitVervaardigd uit kwaliteitsvolle materialen en voorzien van een verfijnde afwerking straalt het textiel van Descanso comfort, luxe en elegantie uit. De ontwerpen zijn gebaseerd op trendy kleurenpaletten en patronen, wat bijdraagt tot een vrolijke en stijlvolle sfeer in je interieur. Voor elke stijl is er een passend ontwerp, of het nu gaat om een moderne, klassieke, kleurrijke of neutrale inrichting.

€ 49,95
9af9a3b0b727b4-26d889e07e580e
Plaid Descanso Farze - Bordeaux
Verfijnde passie en tijdloze allureDe Plaid Descanso Farze - Bordeaux brengt weelderige elegantie in je interieur. De voorkant toont bloemen in verschillende tinten roze op een diepe bordeaux achtergrond, wat een sfeer van verfijnde passie en allure uitstraalt. De achterkant is effen bordeaux. Deze zachte plaid is ongetwijfeld een verfijnde toevoeging aan elke ruimte, waar warmte en stijl samenkomen voor een gezellige en knusse sfeer.100% Polyester VelvetPolyester velvet belichaamt de perfecte combinatie van luxe en comfort. De zachte, fluweelachtige textuur van polyester velours zorgt voor een gevoel van weelde en verfijning, terwijl het materiaal tegelijkertijd licht en luchtig aanvoelt. De Plaid Descanso Farze - Bordeaux is ideaal voor knusse avonden op de bank of een extra laagje tijdens koudere nachten. Descanso KwaliteitVervaardigd uit kwaliteitsvolle materialen en voorzien van een verfijnde afwerking straalt het textiel van Descanso comfort, luxe en elegantie uit. De ontwerpen zijn gebaseerd op trendy kleurenpaletten en patronen, wat bijdraagt tot een vrolijke en stijlvolle sfeer in je interieur. Voor elke stijl is er een passend ontwerp, of het nu gaat om een moderne, klassieke, kleurrijke of neutrale inrichting.

€ 49,95
b7cc008693ce11-ea21622b9204ae
Plaid Descanso Caen - Multi
Een zucht van tederheidDe Plaid Descanso Caen - Multi brengt rust en sereniteit in je interieur. De voorkant toont aquarel geschilderde bloemen en bladeren in zachte tinten blauw, paars, roze en groen. Een roze-rode vlinder rust elegant op een bloem. De ecru achterkant in teddy velvet zet deze tedere sfeer voort. Deze zachte plaid is ongetwijfeld een verfijnde toevoeging aan elke ruimte, waar warmte en stijl samenkomen voor een gezellige en knusse sfeer.100% Polyester VelvetPolyester velvet belichaamt de perfecte combinatie van luxe en comfort. De zachte, fluweelachtige textuur van polyester velours zorgt voor een gevoel van weelde en verfijning, terwijl het materiaal tegelijkertijd licht en luchtig aanvoelt. De Plaid Descanso Caen - Multi is ideaal voor knusse avonden op de bank of een extra laagje tijdens koudere nachten.

€ 49,95
b82c63febf6162-fa12a30d2e3474
Plaid Descanso Fiori - Ochre
Levendige bloemenprint op een gele achtergrondOp de voorkant van de Plaid Descanso Fiori - Ochre komt een bonte mengeling van bloemen prachtig tot hun recht op een gele achtergrond. De effen witte achterkant in teddy velvet biedt een rustig contrast, waardoor een harmonieuze uitstraling ontstaat. Deze zachte plaid is ongetwijfeld een verfijnde toevoeging aan elke ruimte, waar warmte en stijl samenkomen voor een gezellige en knusse sfeer.100% Polyester VelvetPolyester velvet belichaamt de perfecte combinatie van luxe en comfort. De zachte, fluweelachtige textuur van polyester velours zorgt voor een gevoel van weelde en verfijning, terwijl het materiaal tegelijkertijd licht en luchtig aanvoelt. De Plaid Descanso Fiori - Ochre is ideaal voor knusse avonden op de bank of een extra laagje tijdens koudere nachten. Descanso KwaliteitVervaardigd uit kwaliteitsvolle materialen en voorzien van een verfijnde afwerking straalt het textiel van Descanso comfort, luxe en elegantie uit. De ontwerpen zijn gebaseerd op trendy kleurenpaletten en patronen, wat bijdraagt tot een vrolijke en stijlvolle sfeer in je interieur. Voor elke stijl is er een passend ontwerp, of het nu gaat om een moderne, klassieke, kleurrijke of neutrale inrichting.

€ 49,95
ee980bd5406115-17cce2747961b0
Plaid Descanso Fiori - Sand
Levendige bloemenprint op een zandkleurige achtergrondOp de voorkant van de Plaid Descanso Fiori - Sand komt een bonte mengeling van bloemen prachtig tot hun recht op een lichtgroene achtergrond. De effen uiterst lichtroze achterkant biedt een rustgevend contrast en een tedere uitstraling. Deze zachte plaid is ongetwijfeld een verfijnde toevoeging aan elke ruimte, waar warmte en stijl samenkomen voor een gezellige en knusse sfeer.100% Polyester VelvetPolyester velvet belichaamt de perfecte combinatie van luxe en comfort. De zachte, fluweelachtige textuur van polyester velours zorgt voor een gevoel van weelde en verfijning, terwijl het materiaal tegelijkertijd licht en luchtig aanvoelt. De Plaid Descanso Fiori - Sand is ideaal voor knusse avonden op de bank of een extra laagje tijdens koudere nachten. Descanso KwaliteitVervaardigd uit kwaliteitsvolle materialen en voorzien van een verfijnde afwerking straalt het textiel van Descanso comfort, luxe en elegantie uit. De ontwerpen zijn gebaseerd op trendy kleurenpaletten en patronen, wat bijdraagt tot een vrolijke en stijlvolle sfeer in je interieur. Voor elke stijl is er een passend ontwerp, of het nu gaat om een moderne, klassieke, kleurrijke of neutrale inrichting.

€ 49,95
c8e236c85ca356-9b719096bd0042
Plaid Descanso Pippa - Sand
Voor een exotische toets in je interieurMet een tropische print en zachte, natuurlijke tinten zorgt de Plaid Descanso Pippa - Sand voor een exotische sfeer in je interieur. De voorkant toont een opvallende kaketoe tussen getekende bladeren, terwijl de achterkant een effen lichtgrijze kleur heeft. Deze zachte plaid is ongetwijfeld een verfijnde toevoeging aan elke ruimte, waar warmte en stijl samenkomen voor een gezellige en knusse sfeer.100% Polyester VelvetPolyester velvet belichaamt de perfecte combinatie van luxe en comfort. De zachte, fluweelachtige textuur van polyester velours zorgt voor een gevoel van weelde en verfijning, terwijl het materiaal tegelijkertijd licht en luchtig aanvoelt. De Plaid Descanso Pippa - Sand is ideaal voor knusse avonden op de bank of een extra laagje tijdens koudere nachten. Descanso KwaliteitVervaardigd uit kwaliteitsvolle materialen en voorzien van een verfijnde afwerking straalt het textiel van Descanso comfort, luxe en elegantie uit. De ontwerpen zijn gebaseerd op trendy kleurenpaletten en patronen, wat bijdraagt tot een vrolijke en stijlvolle sfeer in je interieur. Voor elke stijl is er een passend ontwerp, of het nu gaat om een moderne, klassieke, kleurrijke of neutrale inrichting.

€ 49,95
dad090fc3a45b9-16d9078ecf3e7d
Plaid Descanso Parler - Green
Uiterst zachte combinatie van roze en groenDe Plaid Descanso Parler - Green combineert roze bloemen en groene bladeren op een rustgevende blauwgroene achtergrond, terwijl de achterkant effen grijs is. Deze zachte en harmonieuze kleuren creëren een kalme sfeer in elke ruimte. Deze zachte plaid is ongetwijfeld een verfijnde toevoeging aan elke ruimte, waar warmte en stijl samenkomen voor een gezellige en knusse sfeer.100% Polyester VelvetPolyester velvet belichaamt de perfecte combinatie van luxe en comfort. De zachte, fluweelachtige textuur van polyester velours zorgt voor een gevoel van weelde en verfijning, terwijl het materiaal tegelijkertijd licht en luchtig aanvoelt. De Plaid Descanso Parler - Green is ideaal voor knusse avonden op de bank of een extra laagje tijdens koudere nachten. Descanso KwaliteitVervaardigd uit kwaliteitsvolle materialen en voorzien van een verfijnde afwerking straalt het textiel van Descanso comfort, luxe en elegantie uit. De ontwerpen zijn gebaseerd op trendy kleurenpaletten en patronen, wat bijdraagt tot een vrolijke en stijlvolle sfeer in je interieur. Voor elke stijl is er een passend ontwerp, of het nu gaat om een moderne, klassieke, kleurrijke of neutrale inrichting.

€ 49,95
db98499e3d3ea7-0b32e482589ba1
Plaid Descanso Novara - Grey
De essentie van bloemenpracht in licht grijsblauwDe Plaid Descanso Novara – Grey brengt je naar een betoverende bloementuin, een must-have voor liefhebbers van de botanische trend. Aan de ene kant toont het een weelderige bloemenprint op een lichtblauwe achtergrond, terwijl de andere kant een stijlvolle donkergrijze kleur heeft. Deze zachte plaid is ongetwijfeld een verfijnde toevoeging aan elke ruimte, waar warmte en stijl samenkomen voor een gezellige en knusse sfeer.100% Polyester VelvetPolyester velvet belichaamt de perfecte combinatie van luxe en comfort. De zachte, fluweelachtige textuur van polyester velours zorgt voor een gevoel van weelde en verfijning, terwijl het materiaal tegelijkertijd licht en luchtig aanvoelt. De Plaid Descanso Novara - Grey is ideaal voor knusse avonden op de bank of een extra laagje tijdens koudere nachten. Descanso KwaliteitVervaardigd uit kwaliteitsvolle materialen en voorzien van een verfijnde afwerking straalt het textiel van Descanso comfort, luxe en elegantie uit. De ontwerpen zijn gebaseerd op trendy kleurenpaletten en patronen, wat bijdraagt tot een vrolijke en stijlvolle sfeer in je interieur. Voor elke stijl is er een passend ontwerp, of het nu gaat om een moderne, klassieke, kleurrijke of neutrale inrichting.

€ 49,95
f957c5fcd740b0-899e3341b8d318
Plaid Descanso Ignadi - Green
Verlies jezelf in het groen van de jungleDit betoverende Plaid Descanso Ignadi - Green neemt je mee op een tropische reis vol bananen- en palmbomen, kleurrijke vogels, en ondeugende aapjes. De levendige jungleprint op een lichtgroene achtergrond brengt de natuur tot leven, terwijl de effen donkergroene achterzijde perfect harmonieert met de exotische voorkant. Deze zachte plaid is ongetwijfeld een verfijnde toevoeging aan elke ruimte, waar warmte en stijl samenkomen voor een gezellige en knusse sfeer.100% Polyester VelvetPolyester velvet belichaamt de perfecte combinatie van luxe en comfort. De zachte, fluweelachtige textuur van polyester velours zorgt voor een gevoel van weelde en verfijning, terwijl het materiaal tegelijkertijd licht en luchtig aanvoelt. De Plaid Descanso Ignadi - Green is ideaal voor knusse avonden op de bank of een extra laagje tijdens koudere nachten.

€ 49,95
0ab55a72582edc-6c01df97943b09
Plaid Hip Raeni - Taupe
Een Afrikaanse toets in je interieurDe Plaid Hip Raeni - Taupe is een elegant en exotisch accessoire dat een vleugje Afrikaanse charme aan je interieur toevoegt. Deze plaid combineert prachtige bruine en beige tinten voor een warme uitstraling. De voorkant is versierd met een print van bladeren en mandala's, met een luipaard die er tussendoor sluipt.100% Polyester VelvetPolyester velvet belichaamt de perfecte combinatie van luxe en comfort. Wat deze stof zo bijzonder maakt, is de manier waarop het licht vangt en weerkaatst, waardoor een subtiel spel van schaduw en licht ontstaat. Hiermee zorgt de Plaid Hip Raeni - Taupe voor een opvallend accent in je interieur. Daarnaast voelt polyester velvet fluweelzacht aan, zodat je je meteen comfortabel en knus voelt onder deze plaid. Hip KwaliteitMet opvallende en unieke ontwerpen zorgt HIP-textiel voor een artistieke toets in je interieur. De levendige en originele prints zijn geïnspireerd door diverse kunstvormen en culturele invloeden, wat zorgt voor een betoverende sfeer in elke kamer. HIP maakt gebruik van kwaliteitsvolle materialen, zodat de ontwerpen niet alleen mooi maar ook comfortabel en duurzaam zijn. Daarnaast heeft HIP-textiel een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor je interieur niet alleen mooi, maar ook budgetvriendelijk blijft.

€ 49,95
13377c9694c722-89233b3b34dd78
Plaid Hip Kanya - Multi
Betoverende reis door een boho-paradijsDe Plaid Hip Kanya - Multi is een bohemien juweeltje dat je interieur transformeert tot een paradijs van kleur en mysterie. Op de voorkant prijken mandala's, veertjes en bladeren tegen een achtergrond van diep blauwgroen. De kleurencombinatie van blauw, groen, roze en subtiele bruintinten vormt een harmonieus geheel, terwijl de mandala’s als symbolen van oneindigheid en verbondenheid een vleugje mysterie toevoegen aan het geheel.100% Polyester VelvetPolyester velvet belichaamt de perfecte combinatie van luxe en comfort. Wat deze stof zo bijzonder maakt, is de manier waarop het licht vangt en weerkaatst, waardoor een subtiel spel van schaduw en licht ontstaat. Hiermee zorgt de Plaid Hip Kanya - Multi voor een opvallend accent in je interieur. Daarnaast voelt polyester velvet fluweelzacht aan, zodat je je meteen comfortabel en knus voelt onder deze plaid. Hip KwaliteitMet opvallende en unieke ontwerpen zorgt HIP-textiel voor een artistieke toets in je interieur. De levendige en originele prints zijn geïnspireerd door diverse kunstvormen en culturele invloeden, wat zorgt voor een betoverende sfeer in elke kamer. HIP maakt gebruik van kwaliteitsvolle materialen, zodat de ontwerpen niet alleen mooi maar ook comfortabel en duurzaam zijn. Daarnaast heeft HIP-textiel een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor je interieur niet alleen mooi, maar ook budgetvriendelijk blijft.

€ 49,95
219ba12870977d-01e378c0386a69
Plaid Hip Ximena - Multi
Een vleugje jungle-energie en kleur in je huisDe Plaid Hip Ximena - Multi brengt verfrissende energie in je interieur. De voorkant toont rode, roze en oranje bloemen tegen een groene achtergrond, met zwevende mandala's en een sierlijke luipaard. Deze levendige combinatie straalt kracht en vitaliteit uit.100% Polyester VelvetPolyester velvet belichaamt de perfecte combinatie van luxe en comfort. Wat deze stof zo bijzonder maakt, is de manier waarop het licht vangt en weerkaatst, waardoor een subtiel spel van schaduw en licht ontstaat. Hiermee zorgt de Plaid Hip Ximena - Multi voor een opvallend accent in je interieur. Daarnaast voelt polyester velvet fluweelzacht aan, zodat je je meteen comfortabel en knus voelt onder deze plaid. Hip KwaliteitMet opvallende en unieke ontwerpen zorgt HIP-textiel voor een artistieke toets in je interieur. De levendige en originele prints zijn geïnspireerd door diverse kunstvormen en culturele invloeden, wat zorgt voor een betoverende sfeer in elke kamer. HIP maakt gebruik van kwaliteitsvolle materialen, zodat de ontwerpen niet alleen mooi maar ook comfortabel en duurzaam zijn. Daarnaast heeft HIP-textiel een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor je interieur niet alleen mooi, maar ook budgetvriendelijk blijft.

€ 49,95
294d8bf28af0ef-86c5b9ba3ae32f
Plaid Hip Rachna - Multi
Koele blauwtinten voor warme avondenEen betoverend winterlandschap, waar de koude lucht doordrenkt is met een zachte gloed van dromerige pasteltinten; dat is waar de Plaid Hip Rachna - Multi voor staat. Op de voorkant schitteren mandala's als fonkelende ijskristallen en bloemen in uiterst zachte tinten. Maar het ware hart van deze winterse symfonie zijn de jonge pinguïns. De achterkant van deze zachte plaid heeft een effen donkerblauwe kleur. Met zijn delicate patronen en zachte kleuren die je meenemen naar een wereld van rust en schoonheid, hult deze plaid je interieur in een kalme winterse sfeer.100% Polyester VelvetPolyester velvet belichaamt de perfecte combinatie van luxe en comfort. Wat deze stof zo bijzonder maakt, is de manier waarop het licht vangt en weerkaatst, waardoor een subtiel spel van schaduw en licht ontstaat. Hiermee zorgt de Plaid Hip Rachna - Multi voor een opvallend accent in je interieur. Daarnaast voelt polyester velvet fluweelzacht aan, zodat je je meteen comfortabel en knus voelt onder deze plaid. Hip KwaliteitMet opvallende en unieke ontwerpen zorgt HIP-textiel voor een artistieke toets in je interieur. De levendige en originele prints zijn geïnspireerd door diverse kunstvormen en culturele invloeden, wat zorgt voor een betoverende sfeer in elke kamer. HIP maakt gebruik van kwaliteitsvolle materialen, zodat de ontwerpen niet alleen mooi maar ook comfortabel en duurzaam zijn. Daarnaast heeft HIP-textiel een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor je interieur niet alleen mooi, maar ook budgetvriendelijk blijft.

€ 49,95
2f7dcb518eb0fd-935ac232d1d58e
Plaid Hip Inaya - Multi
Pure tederheid en zachte elegantieLaat je meevoeren naar een wereld van tederheid en elegantie met de Plaid Hip Inaya - Multi, waar grijze en roze tinten samenkomen in een subtiel spel van harmonie en zachtheid. Op de voorkant dansen mandala's en bloemen in delicate roze tinten tegen een achtergrond van rustgevend grijs. Als een zachte streling zweven roze bloemen over mandala's, waardoor een verfijnde gelaagdheid wordt gecreëerd. Laat je meevoeren op de zachte golven van roze en grijs en geniet van de rust die deze plaid je biedt.100% Polyester VelvetPolyester velvet belichaamt de perfecte combinatie van luxe en comfort. Wat deze stof zo bijzonder maakt, is de manier waarop het licht vangt en weerkaatst, waardoor een subtiel spel van schaduw en licht ontstaat. Hiermee zorgt de Plaid Hip Inaya - Multi voor een opvallend accent in je interieur. Daarnaast voelt polyester velvet fluweelzacht aan, zodat je je meteen comfortabel en knus voelt onder deze plaid. Hip KwaliteitMet opvallende en unieke ontwerpen zorgt HIP-textiel voor een artistieke toets in je interieur. De levendige en originele prints zijn geïnspireerd door diverse kunstvormen en culturele invloeden, wat zorgt voor een betoverende sfeer in elke kamer. HIP maakt gebruik van kwaliteitsvolle materialen, zodat de ontwerpen niet alleen mooi maar ook comfortabel en duurzaam zijn. Daarnaast heeft HIP-textiel een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor je interieur niet alleen mooi, maar ook budgetvriendelijk blijft.

€ 49,95
4ada6bbc9606bc-47726ed5226d0a
Plaid Hip Ofelia - Blue
Als een melodie van de wildernisDe blauwe achtergrond van de Plaid Hip Ofelia - Multi vormt het decor voor mandala's, bloemen en pluizige bollen. Maar de ware blikvanger is de papegaai, met een prachtig blauw verenkleed dat bijna versmelt met de achtergrond. De kleurencombinatie van blauw, groen en roze roept beelden op van een tropisch paradijs en brengt kleur en levendigheid in je interieur.100% Polyester VelvetPolyester velvet belichaamt de perfecte combinatie van luxe en comfort. Wat deze stof zo bijzonder maakt, is de manier waarop het licht vangt en weerkaatst, waardoor een subtiel spel van schaduw en licht ontstaat. Hiermee zorgt de Plaid Hip Ofelia - Blue voor een opvallend accent in je interieur. Daarnaast voelt polyester velvet fluweelzacht aan, zodat je je meteen comfortabel en knus voelt onder deze plaid. Hip KwaliteitMet opvallende en unieke ontwerpen zorgt HIP-textiel voor een artistieke toets in je interieur. De levendige en originele prints zijn geïnspireerd door diverse kunstvormen en culturele invloeden, wat zorgt voor een betoverende sfeer in elke kamer. HIP maakt gebruik van kwaliteitsvolle materialen, zodat de ontwerpen niet alleen mooi maar ook comfortabel en duurzaam zijn. Daarnaast heeft HIP-textiel een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor je interieur niet alleen mooi, maar ook budgetvriendelijk blijft.

€ 49,95