Filter
26.01 %
0a7ed60cccc4b8-355aefc7831870
Dekbedovertrek Pure Kakatoe - Ochre
Een paradijselijk toevluchtsoordHet Dekbedovertrek Pure Kakatoe – Ochre brengt een exotische en levendige sfeer in je slaapkamer. De voorkant is okergeel met een prachtige all-over print van sierlijke kaketoes op takken met palmbladeren en bloemen. Deze exotische vogels en tropische elementen creëren een warme, uitnodigende ambiance en transformeren je slaapkamer in een paradijselijk toevluchtsoord. De achterkant van het overtrek is effen groen, wat perfect aansluit bij de natuurlijke tinten van de voorkant.  Over het merk PureMet ontwerpen die de essentie van stijl en comfort belichamen betekent Pure 'pure' verwennerij voor je interieur en je comfort. Easysleep heeft het merk Pure opgenomen in het assortiment vanwege de gedeelde waarden en visie. Net als Pure streeft Easysleep naar betaalbare kwaliteit die niet alleen comfort biedt, maar ook een unieke sfeer toevoegt aan elke slaapkamer. De ‘pure’ designs zijn tijdloos en elegant, waardoor ze moeiteloos passen in verschillende interieurstijlen.WasinstructiesHet Dekbedovertrek Pure Kakatoe - Ochre mag gewassen worden tot maximaal 40°. Na het wassen droogt dit lichtgewicht dekbedovertrek snel en blijft het kreukvrij, zodat strijken overbodig is. Zelfs na herhaaldelijk wassen behoudt dit dekbedovertrek zijn kleur en vorm, waardoor het gegarandeerd jarenlang slaapcomfort biedt.   100% Polyester – MicrofiberHet Dekbedovertrek Pure Kakatoe - Ochre is vervaardigd uit 100% polyester - microfiber. Deze stof is niet alleen zijdezacht, maar valt ook soepel om je heen, terwijl het tegelijkertijd licht van gewicht blijft. Dankzij deze eigenschappen is het geschikt voor alle seizoenen. De lichte glans van microfiber voegt een vleugje luxe toe aan je slaapkamerinterieur. Dubbel doorlopende instopstrookWie kent het niet? Die nachten waarin je niet goed slaapt omdat je dekbedovertrek niet netjes om je matras heen blijft zitten en je dekbed constant verschuift. Dankzij de dubbel doorlopende instopstrook stop je het Dekbedovertrek Pure Kakatoe - Ochre keurig onder je matras, zodat je een hele nacht lang kunt genieten van de warmte van je dekbed en een heerlijke nachtrust. OEKO-TEX® Standard 100 gecertifieerdOEKO-TEX® Standard 100 is een internationaal erkend gezondheidskeurmerk voor textiel. Het geeft aan dat een product geen restanten van chemicaliën, zoals zware metalen, verfstoffen of bestrijdingsmiddelen bevat die schadelijk kunnen zijn voor de huid en de gezondheid van de mens.

€ 20,68 € 27,95
26.01 %
0cafcbc0f0a01c-2972fab6dbd021
Dekbedovertrek Pure Quasmi - Multi
Een wereld van kleurrijke fantasiebloemenHet Dekbedovertrek Pure Quasmi – Multi tovert je slaapkamer om tot een betoverende tuin vol levendige kleuren. De voorkant toont een schitterende print van fantasiebloemen in felle tinten, die prachtig afsteken tegen een donkere achtergrond. Deze dromerige en artistieke bloemen creëren een sfeer van mysterie en magie, ideaal om de verbeelding te prikkelen en de geest tot rust te brengen. De achterkant is effen donkerblauw, wat een gevoel van diepte en kalmte toevoegt aan het geheel. Met dit dekbedovertrek dompel je jezelf onder in een wereld van kleurrijke dromen en serene nachten. Over het merk PureMet ontwerpen die de essentie van stijl en comfort belichamen betekent Pure 'pure' verwennerij voor je interieur en je comfort. Easysleep heeft het merk Pure opgenomen in het assortiment vanwege de gedeelde waarden en visie. Net als Pure streeft Easysleep naar betaalbare kwaliteit die niet alleen comfort biedt, maar ook een unieke sfeer toevoegt aan elke slaapkamer. De ‘pure’ designs zijn tijdloos en elegant, waardoor ze moeiteloos passen in verschillende interieurstijlen.WasinstructiesHet Dekbedovertrek Pure Quasmi - Multi mag gewassen worden tot maximaal 40°. Na het wassen droogt dit lichtgewicht dekbedovertrek snel en blijft het kreukvrij, zodat strijken overbodig is. Zelfs na herhaaldelijk wassen behoudt dit dekbedovertrek zijn kleur en vorm, waardoor het gegarandeerd jarenlang slaapcomfort biedt.   100% Polyester – MicrofiberHet Dekbedovertrek Pure Quasmi - Multi is vervaardigd uit 100% polyester - microfiber. Deze stof is niet alleen zijdezacht, maar valt ook soepel om je heen, terwijl het tegelijkertijd licht van gewicht blijft. Dankzij deze eigenschappen is het geschikt voor alle seizoenen. De lichte glans van microfiber voegt een vleugje luxe toe aan je slaapkamerinterieur. Dubbel doorlopende instopstrookWie kent het niet? Die nachten waarin je niet goed slaapt omdat je dekbedovertrek niet netjes om je matras heen blijft zitten en je dekbed constant verschuift. Dankzij de dubbel doorlopende instopstrook stop je het Dekbedovertrek Pure Quasmi - Multi keurig onder je matras, zodat je een hele nacht lang kunt genieten van de warmte van je dekbed en een heerlijke nachtrust. OEKO-TEX® Standard 100 gecertifieerdOEKO-TEX® Standard 100 is een internationaal erkend gezondheidskeurmerk voor textiel. Het geeft aan dat een product geen restanten van chemicaliën, zoals zware metalen, verfstoffen of bestrijdingsmiddelen bevat die schadelijk kunnen zijn voor de huid en de gezondheid van de mens.

€ 20,68 € 27,95
26.01 %
16c3947298177a-2b256a8cd444e1
Dekbedovertrek Pure Hans - Black
Stijl en kracht in je slaapkamerHet Dekbedovertrek Pure Hans – Black brengt een stijlvolle en krachtige sfeer in je slaapkamer. De voorkant toont een intrigerende fotoprint van een luipaard op een diepe zwarte achtergrond. De afbeelding straalt zowel kracht als gratie uit, perfect voor een gedurfde en mysterieuze ambiance. De achterkant is effen zwart, wat de raadselachtige, maar tegelijkertijd luxueuze sfeer compleet maakt. Met dit dekbedovertrek breng je de wilde, majestueuze schoonheid van een luipaard naar je bed, ideaal voor een nacht vol avontuurlijke dromen en stijlvolle rust. Over het merk PureMet ontwerpen die de essentie van stijl en comfort belichamen betekent Pure 'pure' verwennerij voor je interieur en je comfort. Easysleep heeft het merk Pure opgenomen in het assortiment vanwege de gedeelde waarden en visie. Net als Pure streeft Easysleep naar betaalbare kwaliteit die niet alleen comfort biedt, maar ook een unieke sfeer toevoegt aan elke slaapkamer. De ‘pure’ designs zijn tijdloos en elegant, waardoor ze moeiteloos passen in verschillende interieurstijlen.WasinstructiesHet Dekbedovertrek Pure Hans - Black mag gewassen worden tot maximaal 40°. Na het wassen droogt dit lichtgewicht dekbedovertrek snel en blijft het kreukvrij, zodat strijken overbodig is. Zelfs na herhaaldelijk wassen behoudt dit dekbedovertrek zijn kleur en vorm, waardoor het gegarandeerd jarenlang slaapcomfort biedt.   100% Polyester – MicrofiberHet Dekbedovertrek Pure Hans - Black is vervaardigd uit 100% polyester - microfiber. Deze stof is niet alleen zijdezacht, maar valt ook soepel om je heen, terwijl het tegelijkertijd licht van gewicht blijft. Dankzij deze eigenschappen is het geschikt voor alle seizoenen. De lichte glans van microfiber voegt een vleugje luxe toe aan je slaapkamerinterieur. Dubbel doorlopende instopstrookWie kent het niet? Die nachten waarin je niet goed slaapt omdat je dekbedovertrek niet netjes om je matras heen blijft zitten en je dekbed constant verschuift. Dankzij de dubbel doorlopende instopstrook stop je het Dekbedovertrek Pure Hans - Black keurig onder je matras, zodat je een hele nacht lang kunt genieten van de warmte van je dekbed en een heerlijke nachtrust. OEKO-TEX® Standard 100 gecertifieerdOEKO-TEX® Standard 100 is een internationaal erkend gezondheidskeurmerk voor textiel. Het geeft aan dat een product geen restanten van chemicaliën, zoals zware metalen, verfstoffen of bestrijdingsmiddelen bevat die schadelijk kunnen zijn voor de huid en de gezondheid van de mens.

€ 20,68 € 27,95
26.01 %
16e744baf769f5-0b0f7736ee94b6
Dekbedovertrek Pure Mista - Multi
Harmonieuze en inspirerende slaapomgevingMet zijn levendige botanische print op een grijsgroene achtergrond is het Dekbedovertrek Pure Mista - Multi een schitterende ode aan de natuur. Dit dekbedovertrek brengt een tafereel van bladeren, fantasiebloemen, vlinders en kolibries in je slaapkamer, waardoor een dynamische en betoverende sfeer ontstaat. De gelaagde achtergrond voegt diepte en textuur toe aan het ontwerp, terwijl de effen grijsgroene achterkant een rustgevend contrast biedt. Deze combinatie van rijke, gedetailleerde patronen en serene kleuren creëert een harmonieuze en inspirerende slaapomgeving. Over het merk PureMet ontwerpen die de essentie van stijl en comfort belichamen betekent Pure 'pure' verwennerij voor je interieur en je comfort. Easysleep heeft het merk Pure opgenomen in het assortiment vanwege de gedeelde waarden en visie. Net als Pure streeft Easysleep naar betaalbare kwaliteit die niet alleen comfort biedt, maar ook een unieke sfeer toevoegt aan elke slaapkamer. De ‘pure’ designs zijn tijdloos en elegant, waardoor ze moeiteloos passen in verschillende interieurstijlen.WasinstructiesHet Dekbedovertrek Pure Mista - Multi mag gewassen worden tot maximaal 40°. Na het wassen droogt dit lichtgewicht dekbedovertrek snel en blijft het kreukvrij, zodat strijken overbodig is. Zelfs na herhaaldelijk wassen behoudt dit dekbedovertrek zijn kleur en vorm, waardoor het gegarandeerd jarenlang slaapcomfort biedt.   100% Polyester – MicrofiberHet Dekbedovertrek Pure Mista - Multi is vervaardigd uit 100% polyester - microfiber. Deze stof is niet alleen zijdezacht, maar valt ook soepel om je heen, terwijl het tegelijkertijd licht van gewicht blijft. Dankzij deze eigenschappen is het geschikt voor alle seizoenen. De lichte glans van microfiber voegt een vleugje luxe toe aan je slaapkamerinterieur. Dubbel doorlopende instopstrookWie kent het niet? Die nachten waarin je niet goed slaapt omdat je dekbedovertrek niet netjes om je matras heen blijft zitten en je dekbed constant verschuift. Dankzij de dubbel doorlopende instopstrook stop je het Dekbedovertrek Pure Mista - Multi keurig onder je matras, zodat je een hele nacht lang kunt genieten van de warmte van je dekbed en een heerlijke nachtrust. OEKO-TEX® Standard 100 gecertifieerdOEKO-TEX® Standard 100 is een internationaal erkend gezondheidskeurmerk voor textiel. Het geeft aan dat een product geen restanten van chemicaliën, zoals zware metalen, verfstoffen of bestrijdingsmiddelen bevat die schadelijk kunnen zijn voor de huid en de gezondheid van de mens.

€ 20,68 € 27,95
26.01 %
1ee882ffb87d52-21e55bbe181a11
Dekbedovertrek Pure Marleen - Bordeaux
Elegante en gedetailleerde bloemenprachtMet een uiterst gedetailleerde bloemencompositie straalt het Dekbedovertrek Pure Marleen - Bordeaux zowel elegantie als kracht uit. Op een zwarte achtergrond ontvouwt zich een bloemenprint in bordeaux, roze en witte tinten, zo gedetailleerd dat dauwdruppels zichtbaar zijn op de bloemen. Vlinders voegen een speelse toets toe aan het geheel. De achterkant in rijk bordeaux vormt een harmonieuze combinatie met de kleurrijke bloemen aan de voorkant. Deze mix van gedetailleerde patronen en rijke kleuren maakt dit dekbedovertrek perfect voor een slaapkamer die straalt van elegantie en verfijning. Over het merk PureMet ontwerpen die de essentie van stijl en comfort belichamen betekent Pure 'pure' verwennerij voor je interieur en je comfort. Easysleep heeft het merk Pure opgenomen in het assortiment vanwege de gedeelde waarden en visie. Net als Pure streeft Easysleep naar betaalbare kwaliteit die niet alleen comfort biedt, maar ook een unieke sfeer toevoegt aan elke slaapkamer. De ‘pure’ designs zijn tijdloos en elegant, waardoor ze moeiteloos passen in verschillende interieurstijlen.WasinstructiesHet Dekbedovertrek Pure Marleen - Bordeaux mag gewassen worden tot maximaal 40°. Na het wassen droogt dit lichtgewicht dekbedovertrek snel en blijft het kreukvrij, zodat strijken overbodig is. Zelfs na herhaaldelijk wassen behoudt dit dekbedovertrek zijn kleur en vorm, waardoor het gegarandeerd jarenlang slaapcomfort biedt.   100% Polyester – MicrofiberHet Dekbedovertrek Pure Marleen - Bordeaux is vervaardigd uit 100% polyester - microfiber. Deze stof is niet alleen zijdezacht, maar valt ook soepel om je heen, terwijl het tegelijkertijd licht van gewicht blijft. Dankzij deze eigenschappen is het geschikt voor alle seizoenen. De lichte glans van microfiber voegt een vleugje luxe toe aan je slaapkamerinterieur. Dubbel doorlopende instopstrookWie kent het niet? Die nachten waarin je niet goed slaapt omdat je dekbedovertrek niet netjes om je matras heen blijft zitten en je dekbed constant verschuift. Dankzij de dubbel doorlopende instopstrook stop je het Dekbedovertrek Pure Marleen - Bordeaux keurig onder je matras, zodat je een hele nacht lang kunt genieten van de warmte van je dekbed en een heerlijke nachtrust. OEKO-TEX® Standard 100 gecertifieerdOEKO-TEX® Standard 100 is een internationaal erkend gezondheidskeurmerk voor textiel. Het geeft aan dat een product geen restanten van chemicaliën, zoals zware metalen, verfstoffen of bestrijdingsmiddelen bevat die schadelijk kunnen zijn voor de huid en de gezondheid van de mens.

€ 20,68 € 27,95
26.01 %
2d991b83398484-c5172969b4a9b4
Dekbedovertrek Pure Kinga - Brown
Eerbetoon aan de pracht en diversiteit van het Afrikaanse continentMet een harmonieuze combinatie van verschillende dierenprints en etnische motieven in bruine tinten ademt het Dekbedovertrek Pure Kinga – Brown de warme sfeer van Afrika uit. Deze print roept beelden op van uitgestrekte savannes, waar majestueuze dieren vrij rondlopen en de culturele erfenis van het continent tot leven komt. De rustige zandkleur van de achterkant biedt een kalme en gebalanceerde tegenhanger voor de levendige voorkant. Dit dekbedovertrek brengt een vleugje Afrika naar je slaapkamer, waardoor elke nacht een reis wordt naar de betoverende schoonheid van dit continent. Over het merk PureMet ontwerpen die de essentie van stijl en comfort belichamen betekent Pure 'pure' verwennerij voor je interieur en je comfort. Easysleep heeft het merk Pure opgenomen in het assortiment vanwege de gedeelde waarden en visie. Net als Pure streeft Easysleep naar betaalbare kwaliteit die niet alleen comfort biedt, maar ook een unieke sfeer toevoegt aan elke slaapkamer. De ‘pure’ designs zijn tijdloos en elegant, waardoor ze moeiteloos passen in verschillende interieurstijlen.WasinstructiesHet Dekbedovertrek Pure Kinga - Brown mag gewassen worden tot maximaal 40°. Na het wassen droogt dit lichtgewicht dekbedovertrek snel en blijft het kreukvrij, zodat strijken overbodig is. Zelfs na herhaaldelijk wassen behoudt dit dekbedovertrek zijn kleur en vorm, waardoor het gegarandeerd jarenlang slaapcomfort biedt.   100% Polyester – MicrofiberHet Dekbedovertrek Pure Kinga - Brown is vervaardigd uit 100% polyester - microfiber. Deze stof is niet alleen zijdezacht, maar valt ook soepel om je heen, terwijl het tegelijkertijd licht van gewicht blijft. Dankzij deze eigenschappen is het geschikt voor alle seizoenen. De lichte glans van microfiber voegt een vleugje luxe toe aan je slaapkamerinterieur. Dubbel doorlopende instopstrookWie kent het niet? Die nachten waarin je niet goed slaapt omdat je dekbedovertrek niet netjes om je matras heen blijft zitten en je dekbed constant verschuift. Dankzij de dubbel doorlopende instopstrook stop je het Dekbedovertrek Pure Kinga - Brown keurig onder je matras, zodat je een hele nacht lang kunt genieten van de warmte van je dekbed en een heerlijke nachtrust. OEKO-TEX® Standard 100 gecertifieerdOEKO-TEX® Standard 100 is een internationaal erkend gezondheidskeurmerk voor textiel. Het geeft aan dat een product geen restanten van chemicaliën, zoals zware metalen, verfstoffen of bestrijdingsmiddelen bevat die schadelijk kunnen zijn voor de huid en de gezondheid van de mens.

€ 20,68 € 27,95
26.01 %
382b5cbcb8afb9-a18c3c56627755
Dekbedovertrek Pure Woods - Green
Verkwikkende natuurprachtDe frisse print van een weelderig groen bos, waar de stralen van de zon door de bladeren breken, siert de voorkant van het Dekbedovertrek Pure Woods - Green. Het is een verkwikkend tafereel dat de pracht en de rust van de natuur in je slaapkamer brengt. Deze opwekkende en energieke print roept een gevoel van vrijheid en verbondenheid met de natuur op. Het zomerse groene kleurenpalet herinnert aan ontspannen dagen in de natuur. De effen groene achterkant van het dekbedovertrek biedt een kalme en gebalanceerde tegenhanger voor het levendige ontwerp aan de voorkant.  Over het merk PureMet ontwerpen die de essentie van stijl en comfort belichamen betekent Pure 'pure' verwennerij voor je interieur en je comfort. Easysleep heeft het merk Pure opgenomen in het assortiment vanwege de gedeelde waarden en visie. Net als Pure streeft Easysleep naar betaalbare kwaliteit die niet alleen comfort biedt, maar ook een unieke sfeer toevoegt aan elke slaapkamer. De ‘pure’ designs zijn tijdloos en elegant, waardoor ze moeiteloos passen in verschillende interieurstijlen.WasinstructiesHet Dekbedovertrek Pure Woods - Green mag gewassen worden tot maximaal 40°. Na het wassen droogt dit lichtgewicht dekbedovertrek snel en blijft het kreukvrij, zodat strijken overbodig is. Zelfs na herhaaldelijk wassen behoudt dit dekbedovertrek zijn kleur en vorm, waardoor het gegarandeerd jarenlang slaapcomfort biedt.   100% Polyester – MicrofiberHet Dekbedovertrek Pure Woods - Green is vervaardigd uit 100% polyester - microfiber. Deze stof is niet alleen zijdezacht, maar valt ook soepel om je heen, terwijl het tegelijkertijd licht van gewicht blijft. Dankzij deze eigenschappen is het geschikt voor alle seizoenen. De lichte glans van microfiber voegt een vleugje luxe toe aan je slaapkamerinterieur. Dubbel doorlopende instopstrookWie kent het niet? Die nachten waarin je niet goed slaapt omdat je dekbedovertrek niet netjes om je matras heen blijft zitten en je dekbed constant verschuift. Dankzij de dubbel doorlopende instopstrook stop je het Dekbedovertrek Pure Woods - Green keurig onder je matras, zodat je een hele nacht lang kunt genieten van de warmte van je dekbed en een heerlijke nachtrust. OEKO-TEX® Standard 100 gecertifieerdOEKO-TEX® Standard 100 is een internationaal erkend gezondheidskeurmerk voor textiel. Het geeft aan dat een product geen restanten van chemicaliën, zoals zware metalen, verfstoffen of bestrijdingsmiddelen bevat die schadelijk kunnen zijn voor de huid en de gezondheid van de mens.

€ 20,68 € 27,95
26.01 %
3e7a6414da5daf-31bd5231848c07
Dekbedovertrek Pure Nani - Multi
Een jungle van paarse en blauwe tintenHet Dekbedovertrek Pure Nani - Multi toont op de voorkant een luipaard rustend op een tak, omgeven door een jungle van betoverende blauwe en paarse tinten. Dit unieke en originele kleurgebruik voor een jungle-print brengt een zachte en dromerige sfeer naar je slaapkamer. De achterkant heeft een effen grijsblauwe kleur. Deze prachtige combinatie van print en effen kleur zorgt voor een harmonieuze slaapomgeving, waar je jezelf in alle comfort kunt onderdompelen. Over het merk PureMet ontwerpen die de essentie van stijl en comfort belichamen betekent Pure 'pure' verwennerij voor je interieur en je comfort. Easysleep heeft het merk Pure opgenomen in het assortiment vanwege de gedeelde waarden en visie. Net als Pure streeft Easysleep naar betaalbare kwaliteit die niet alleen comfort biedt, maar ook een unieke sfeer toevoegt aan elke slaapkamer. De ‘pure’ designs zijn tijdloos en elegant, waardoor ze moeiteloos passen in verschillende interieurstijlen.WasinstructiesHet Dekbedovertrek Pure Nani - Multi mag gewassen worden tot maximaal 40°. Na het wassen droogt dit lichtgewicht dekbedovertrek snel en blijft het kreukvrij, zodat strijken overbodig is. Zelfs na herhaaldelijk wassen behoudt dit dekbedovertrek zijn kleur en vorm, waardoor het gegarandeerd jarenlang slaapcomfort biedt.   100% Polyester – MicrofiberHet Dekbedovertrek Pure Nani - Multi is vervaardigd uit 100% polyester - microfiber. Deze stof is niet alleen zijdezacht, maar valt ook soepel om je heen, terwijl het tegelijkertijd licht van gewicht blijft. Dankzij deze eigenschappen is het geschikt voor alle seizoenen. De lichte glans van microfiber voegt een vleugje luxe toe aan je slaapkamerinterieur. Dubbel doorlopende instopstrookWie kent het niet? Die nachten waarin je niet goed slaapt omdat je dekbedovertrek niet netjes om je matras heen blijft zitten en je dekbed constant verschuift. Dankzij de dubbel doorlopende instopstrook stop je het Dekbedovertrek Pure Nani - Multi keurig onder je matras, zodat je een hele nacht lang kunt genieten van de warmte van je dekbed en een heerlijke nachtrust. OEKO-TEX® Standard 100 gecertifieerdOEKO-TEX® Standard 100 is een internationaal erkend gezondheidskeurmerk voor textiel. Het geeft aan dat een product geen restanten van chemicaliën, zoals zware metalen, verfstoffen of bestrijdingsmiddelen bevat die schadelijk kunnen zijn voor de huid en de gezondheid van de mens.

€ 20,68 € 27,95
26.01 %
4444a5abd0be9f-f9f725f5aa3323
Dekbedovertrek Pure Zep - Black
Zachte zebra elegantie: chique en stijlvolMet een zwart-witte print op de voorkant brengt het Dekbedovertrek Pure Zep - Black wilde zebra-schoonheid naar je slaapkamer. De effen zwarte achterkant complementeert de gedurfde print aan de voorkant perfect. Gemaakt van polyester microfiber, heeft dit dekbedovertrek een prachtige glans en voelt het heerlijk aan, alsof de zachte vacht van een zebra je werkelijk omarmt. Dit chique en stijlvolle overtrek voegt een vleugje elegantie en luxe toe aan je slaapkamer, ideaal voor een verfijnde en comfortabele sfeer. Over het merk PureMet ontwerpen die de essentie van stijl en comfort belichamen betekent Pure 'pure' verwennerij voor je interieur en je comfort. Easysleep heeft het merk Pure opgenomen in het assortiment vanwege de gedeelde waarden en visie. Net als Pure streeft Easysleep naar betaalbare kwaliteit die niet alleen comfort biedt, maar ook een unieke sfeer toevoegt aan elke slaapkamer. De ‘pure’ designs zijn tijdloos en elegant, waardoor ze moeiteloos passen in verschillende interieurstijlen.WasinstructiesHet Dekbedovertrek Pure Zep - Black mag gewassen worden tot maximaal 40°. Na het wassen droogt dit lichtgewicht dekbedovertrek snel en blijft het kreukvrij, zodat strijken overbodig is. Zelfs na herhaaldelijk wassen behoudt dit dekbedovertrek zijn kleur en vorm, waardoor het gegarandeerd jarenlang slaapcomfort biedt.   100% Polyester – MicrofiberHet Dekbedovertrek Pure Zep - Black is vervaardigd uit 100% polyester - microfiber. Deze stof is niet alleen zijdezacht, maar valt ook soepel om je heen, terwijl het tegelijkertijd licht van gewicht blijft. Dankzij deze eigenschappen is het geschikt voor alle seizoenen. De lichte glans van microfiber voegt een vleugje luxe toe aan je slaapkamerinterieur. Dubbel doorlopende instopstrookWie kent het niet? Die nachten waarin je niet goed slaapt omdat je dekbedovertrek niet netjes om je matras heen blijft zitten en je dekbed constant verschuift. Dankzij de dubbel doorlopende instopstrook stop je het Dekbedovertrek Pure Zep - Black keurig onder je matras, zodat je een hele nacht lang kunt genieten van de warmte van je dekbed en een heerlijke nachtrust. OEKO-TEX® Standard 100 gecertifieerdOEKO-TEX® Standard 100 is een internationaal erkend gezondheidskeurmerk voor textiel. Het geeft aan dat een product geen restanten van chemicaliën, zoals zware metalen, verfstoffen of bestrijdingsmiddelen bevat die schadelijk kunnen zijn voor de huid en de gezondheid van de mens.

€ 20,68 € 27,95
26.01 %
4886860a80b598-56c0a0da265942
Dekbedovertrek Pure Soft - Brown
Exotische elegantie en comfort met luipaardvachtHet Dekbedovertrek Pure Soft - Brown verwent je met de weelderige zachtheid van een luipaardvacht. De voorkant heeft een realistische print van luipaardvlekken, en dankzij de glans van het microfiber polyester omringt deze vacht je met levensechte zachtheid. De effen bruine achterkant biedt een warme en rustgevende tegenhanger. Dit dekbedovertrek creëert een luxueuze en knusse sfeer in je slaapkamer, ideaal voor wie houdt van een vleugje exotische elegantie en comfort. Over het merk PureMet ontwerpen die de essentie van stijl en comfort belichamen betekent Pure 'pure' verwennerij voor je interieur en je comfort. Easysleep heeft het merk Pure opgenomen in het assortiment vanwege de gedeelde waarden en visie. Net als Pure streeft Easysleep naar betaalbare kwaliteit die niet alleen comfort biedt, maar ook een unieke sfeer toevoegt aan elke slaapkamer. De ‘pure’ designs zijn tijdloos en elegant, waardoor ze moeiteloos passen in verschillende interieurstijlen.WasinstructiesHet Dekbedovertrek Pure Soft - Brown mag gewassen worden tot maximaal 40°. Na het wassen droogt dit lichtgewicht dekbedovertrek snel en blijft het kreukvrij, zodat strijken overbodig is. Zelfs na herhaaldelijk wassen behoudt dit dekbedovertrek zijn kleur en vorm, waardoor het gegarandeerd jarenlang slaapcomfort biedt.   100% Polyester – MicrofiberHet Dekbedovertrek Pure Soft - Brown is vervaardigd uit 100% polyester - microfiber. Deze stof is niet alleen zijdezacht, maar valt ook soepel om je heen, terwijl het tegelijkertijd licht van gewicht blijft. Dankzij deze eigenschappen is het geschikt voor alle seizoenen. De lichte glans van microfiber voegt een vleugje luxe toe aan je slaapkamerinterieur. Dubbel doorlopende instopstrookWie kent het niet? Die nachten waarin je niet goed slaapt omdat je dekbedovertrek niet netjes om je matras heen blijft zitten en je dekbed constant verschuift. Dankzij de dubbel doorlopende instopstrook stop je het Dekbedovertrek Pure Soft - Brown keurig onder je matras, zodat je een hele nacht lang kunt genieten van de warmte van je dekbed en een heerlijke nachtrust. OEKO-TEX® Standard 100 gecertifieerdOEKO-TEX® Standard 100 is een internationaal erkend gezondheidskeurmerk voor textiel. Het geeft aan dat een product geen restanten van chemicaliën, zoals zware metalen, verfstoffen of bestrijdingsmiddelen bevat die schadelijk kunnen zijn voor de huid en de gezondheid van de mens.

€ 20,68 € 27,95
26.01 %
4c3d38f9e5e32e-03dfc6e98303e9
Dekbedovertrek Pure Cos - Bordeaux
Vederzachte warmte in bordeauxHet Dekbedovertrek Pure Cos - Bordeaux verwelkomt je met een warme bordeaux tint op zowel de voor- als achterzijde. De voorzijde is bezaaid met veren in roze en paarse tinten, die de diepte van het bordeaux versterken en een vederzachte, knusse uitstraling creëren. De print brengt een speels en artistiek element naar je slaapkamer, perfect voor liefhebbers van subtiele boho-elementen. Met dit dekbedovertrek geniet je van vederzachte warmte en een stijlvolle, gezellige sfeer. Over het merk PureMet ontwerpen die de essentie van stijl en comfort belichamen betekent Pure 'pure' verwennerij voor je interieur en je comfort. Easysleep heeft het merk Pure opgenomen in het assortiment vanwege de gedeelde waarden en visie. Net als Pure streeft Easysleep naar betaalbare kwaliteit die niet alleen comfort biedt, maar ook een unieke sfeer toevoegt aan elke slaapkamer. De ‘pure’ designs zijn tijdloos en elegant, waardoor ze moeiteloos passen in verschillende interieurstijlen.WasinstructiesHet Dekbedovertrek Pure Cos - Bordeaux mag gewassen worden tot maximaal 40°. Na het wassen droogt dit lichtgewicht dekbedovertrek snel en blijft het kreukvrij, zodat strijken overbodig is. Zelfs na herhaaldelijk wassen behoudt dit dekbedovertrek zijn kleur en vorm, waardoor het gegarandeerd jarenlang slaapcomfort biedt.   100% Polyester – MicrofiberHet Dekbedovertrek Pure Cos - Bordeaux is vervaardigd uit 100% polyester - microfiber. Deze stof is niet alleen zijdezacht, maar valt ook soepel om je heen, terwijl het tegelijkertijd licht van gewicht blijft. Dankzij deze eigenschappen is het geschikt voor alle seizoenen. De lichte glans van microfiber voegt een vleugje luxe toe aan je slaapkamerinterieur. Dubbel doorlopende instopstrookWie kent het niet? Die nachten waarin je niet goed slaapt omdat je dekbedovertrek niet netjes om je matras heen blijft zitten en je dekbed constant verschuift. Dankzij de dubbel doorlopende instopstrook stop je het Dekbedovertrek Pure Cos - Bordeaux keurig onder je matras, zodat je een hele nacht lang kunt genieten van de warmte van je dekbed en een heerlijke nachtrust. OEKO-TEX® Standard 100 gecertifieerdOEKO-TEX® Standard 100 is een internationaal erkend gezondheidskeurmerk voor textiel. Het geeft aan dat een product geen restanten van chemicaliën, zoals zware metalen, verfstoffen of bestrijdingsmiddelen bevat die schadelijk kunnen zijn voor de huid en de gezondheid van de mens.

€ 20,68 € 27,95
40 %
8ecb6f93f7631d-184ad9a6714f9e
Dekbedovertrek Zohome Snowy Flanel - White
Winterwonderland in je slaapkamerLaat de magie van de winter je slaapkamer binnenstormen met het betoverende Dekbedovertrek ZoHome Snowy Flanel – White. Dit is niet zomaar een dekbedovertrek; het is een portaal naar een winters landschap, recht op je bed! Het witte dessin brengt een natuurlijke, sprookjesachtige print tot leven, waar rennende hertjes door een glinsterende laag sneeuw dartelen. De achtergrond wordt gesierd door majestueuze besneeuwde dennenbomen en onderaan het dekbedovertrek vind je besneeuwde weidegrassen die ook op de kussenslopen terugkomen. Met dit dekbedovertrek is je slaapkamer helemaal winterproof en klaar om je met warmte te omarmen tijdens koude nachten!100% Flanel KatoenGemaakt van 100% katoenflanel voelt het Dekbedovertrek ZoHome Snowy Flanel – White tijdens koude nachten aan als een warme omhelzing. Katoenflanel staat bekend om zijn warme en isolerende eigenschappen. Dankzij de opgeruwde vezels houdt katoenflanel warmte vast, waardoor het ideaal is voor koudere seizoenen. Bovendien is katoenflanel ventilerend en absorbeert het moeiteloos vocht, zodat je altijd in een droge en gezonde omgeving slaapt. Dit flanellen dekbedovertrek mag gewassen worden tot maximaal 60 graden en op de laagste temperatuur in de droogtrommel gedroogd worden.Dubbel doorlopende instopstrookHet Dekbedovertrek ZoHome Snowy Flanel – White is geschikt voor dekbedden tot 220 cm en heeft een dubbel doorlopende instopstrook over de gehele breedte. Deze instopstrook zorgt ervoor dat je je bed moeiteloos keurig kunt opmaken en dat het dekbedovertrek altijd netjes om je matras blijft zitten, ook als je een onrustige slaper bent. Ook je dekbed blijft zo beter op zijn plaats, zodat je het ’s nachts niet koud krijgt.ZoHome kwaliteitKwaliteit hoeft niet per se duur te zijn en dat is wat ZoHome bewijst. Het bedrijf biedt een breed assortiment van home accessoires, van het fijnste bedlinnen tot een ruime keuze in bad- en woonartikelen. Iedereen die van zijn huis iets moois wil maken is bij ZoHome aan het goede adres.OEKO-TEX® Standard 100 gecertifieerdOEKO-TEX® Standard 100 is een internationaal erkend gezondheidskeurmerk voor textiel dat aangeeft dat een product geen restanten van chemicaliën, zoals zware metalen, verfstoffen of bestrijdingsmiddelen bevat die schadelijk kunnen zijn voor de huid en de gezondheid van de mens.

€ 23,97 € 39,95
57cecc74e503b4-39f78b959ba19e
Dekbedovertrek Pure Telse - Multi
Sierlijke vogels en kleurrijke bloemenHet Dekbedovertrek Pure Telse - Multi betovert je slaapkamer met een weelderige botanische print op een diepe donkergroene achtergrond. Dit luxueuze overtrek toont grote bloemen in intense roze tinten, afgewisseld met delicate blauwe bloemetjes. Sierlijke vogels fladderen rond in dit bloemenparadijs, wat het dekbedovertrek een elegante uitstraling geeft. De achterkant is effen donkergroen, wat zorgt voor een rustige basis.  Over het merk PureMet ontwerpen die de essentie van stijl en comfort belichamen betekent Pure 'pure' verwennerij voor je interieur en je comfort. Easysleep heeft het merk Pure opgenomen in het assortiment vanwege de gedeelde waarden en visie. Net als Pure streeft Easysleep naar betaalbare kwaliteit die niet alleen comfort biedt, maar ook een unieke sfeer toevoegt aan elke slaapkamer. De ‘pure’ designs zijn tijdloos en elegant, waardoor ze moeiteloos passen in verschillende interieurstijlen.WasinstructiesHet Dekbedovertrek Pure Telse - Multi mag gewassen worden tot maximaal 40°. Na het wassen droogt dit lichtgewicht dekbedovertrek snel en blijft het kreukvrij, zodat strijken overbodig is. Zelfs na herhaaldelijk wassen behoudt dit dekbedovertrek zijn kleur en vorm, waardoor het gegarandeerd jarenlang slaapcomfort biedt.   100% Polyester – MicrofiberHet Dekbedovertrek Pure Telse - Multi is vervaardigd uit 100% polyester - microfiber. Deze stof is niet alleen zijdezacht, maar valt ook soepel om je heen, terwijl het tegelijkertijd licht van gewicht blijft. Dankzij deze eigenschappen is het geschikt voor alle seizoenen. De lichte glans van microfiber voegt een vleugje luxe toe aan je slaapkamerinterieur. Dubbel doorlopende instopstrookWie kent het niet? Die nachten waarin je niet goed slaapt omdat je dekbedovertrek niet netjes om je matras heen blijft zitten en je dekbed constant verschuift. Dankzij de dubbel doorlopende instopstrook stop je het Dekbedovertrek Pure Telse - Multi keurig onder je matras, zodat je een hele nacht lang kunt genieten van de warmte van je dekbed en een heerlijke nachtrust. OEKO-TEX® Standard 100 gecertifieerdOEKO-TEX® Standard 100 is een internationaal erkend gezondheidskeurmerk voor textiel. Het geeft aan dat een product geen restanten van chemicaliën, zoals zware metalen, verfstoffen of bestrijdingsmiddelen bevat die schadelijk kunnen zijn voor de huid en de gezondheid van de mens.

€ 27,95
5d5c97c94e4059-730f7c09dea6e2
Dekbedovertrek Pure Silence - Multi
Winterse zachtheid voor stille nachtenHet Dekbedovertrek Pure Silence - Multi straalt een serene en winterse zachtheid uit. Op de voorkant prijkt een fotoprint van een prachtige uil, die je met een blik vol wijsheid aankijkt. De uil, symbool van kennis en mysterie, begeleidt je naar zachte dromen en een ontspannen nachtrust. De achterkant van het overtrek is uiterst lichtblauw, wat de kalme en koele sfeer versterkt. Deze betoverende print creëert een gevoel van winterse rust en stille elegantie, perfect voor een ontspannen sfeer, zodat je meteen wegdroomt in de stilte van de nacht. Over het merk PureMet ontwerpen die de essentie van stijl en comfort belichamen betekent Pure 'pure' verwennerij voor je interieur en je comfort. Easysleep heeft het merk Pure opgenomen in het assortiment vanwege de gedeelde waarden en visie. Net als Pure streeft Easysleep naar betaalbare kwaliteit die niet alleen comfort biedt, maar ook een unieke sfeer toevoegt aan elke slaapkamer. De ‘pure’ designs zijn tijdloos en elegant, waardoor ze moeiteloos passen in verschillende interieurstijlen.WasinstructiesHet Dekbedovertrek Pure Silence - Multi mag gewassen worden tot maximaal 40°. Na het wassen droogt dit lichtgewicht dekbedovertrek snel en blijft het kreukvrij, zodat strijken overbodig is. Zelfs na herhaaldelijk wassen behoudt dit dekbedovertrek zijn kleur en vorm, waardoor het gegarandeerd jarenlang slaapcomfort biedt.   100% Polyester – MicrofiberHet Dekbedovertrek Pure Silence - Multi is vervaardigd uit 100% polyester - microfiber. Deze stof is niet alleen zijdezacht, maar valt ook soepel om je heen, terwijl het tegelijkertijd licht van gewicht blijft. Dankzij deze eigenschappen is het geschikt voor alle seizoenen. De lichte glans van microfiber voegt een vleugje luxe toe aan je slaapkamerinterieur. Dubbel doorlopende instopstrookWie kent het niet? Die nachten waarin je niet goed slaapt omdat je dekbedovertrek niet netjes om je matras heen blijft zitten en je dekbed constant verschuift. Dankzij de dubbel doorlopende instopstrook stop je het Dekbedovertrek Pure Silence - Multi keurig onder je matras, zodat je een hele nacht lang kunt genieten van de warmte van je dekbed en een heerlijke nachtrust. OEKO-TEX® Standard 100 gecertifieerdOEKO-TEX® Standard 100 is een internationaal erkend gezondheidskeurmerk voor textiel. Het geeft aan dat een product geen restanten van chemicaliën, zoals zware metalen, verfstoffen of bestrijdingsmiddelen bevat die schadelijk kunnen zijn voor de huid en de gezondheid van de mens.

€ 27,95
6d8ddedc5180d1-570c471df371ea
Dekbedovertrek Pure Anna - Multi
Harmonieus kleurenpalet voor pure rustMet ingetogen groene, roze en lichte bordeaux tinten brengt het Dekbedovertrek Pure Anna – Multi een pure en zachte sfeer in je slaapkamer. De botanische print toont sierlijke bladeren en delicate roze bloemen, met in het midden een elegante watervogel. De gelaagdheid van het dessin voegt diepte en levendigheid toe aan het geheel. De achterkant is zacht bordeaux, perfect in harmonie met de voorkant, wat zorgt voor een samenhangend en evenwichtig geheel. Deze print brengt een gevoel van natuurlijke rust en verfijning in je slaapkamer, ideaal voor een ontspannen nachten. Over het merk PureMet ontwerpen die de essentie van stijl en comfort belichamen betekent Pure 'pure' verwennerij voor je interieur en je comfort. Easysleep heeft het merk Pure opgenomen in het assortiment vanwege de gedeelde waarden en visie. Net als Pure streeft Easysleep naar betaalbare kwaliteit die niet alleen comfort biedt, maar ook een unieke sfeer toevoegt aan elke slaapkamer. De ‘pure’ designs zijn tijdloos en elegant, waardoor ze moeiteloos passen in verschillende interieurstijlen.WasinstructiesHet Dekbedovertrek Pure Anna - Multi mag gewassen worden tot maximaal 40°. Na het wassen droogt dit lichtgewicht dekbedovertrek snel en blijft het kreukvrij, zodat strijken overbodig is. Zelfs na herhaaldelijk wassen behoudt dit dekbedovertrek zijn kleur en vorm, waardoor het gegarandeerd jarenlang slaapcomfort biedt.   100% Polyester – MicrofiberHet Dekbedovertrek Pure Anna - Multi is vervaardigd uit 100% polyester - microfiber. Deze stof is niet alleen zijdezacht, maar valt ook soepel om je heen, terwijl het tegelijkertijd licht van gewicht blijft. Dankzij deze eigenschappen is het geschikt voor alle seizoenen. De lichte glans van microfiber voegt een vleugje luxe toe aan je slaapkamerinterieur. Dubbel doorlopende instopstrookWie kent het niet? Die nachten waarin je niet goed slaapt omdat je dekbedovertrek niet netjes om je matras heen blijft zitten en je dekbed constant verschuift. Dankzij de dubbel doorlopende instopstrook stop je het Dekbedovertrek Pure Anna - Multi keurig onder je matras, zodat je een hele nacht lang kunt genieten van de warmte van je dekbed en een heerlijke nachtrust. OEKO-TEX® Standard 100 gecertifieerdOEKO-TEX® Standard 100 is een internationaal erkend gezondheidskeurmerk voor textiel. Het geeft aan dat een product geen restanten van chemicaliën, zoals zware metalen, verfstoffen of bestrijdingsmiddelen bevat die schadelijk kunnen zijn voor de huid en de gezondheid van de mens.

€ 27,95
6f8ba08ab93e91-1f94aa7cf1ebe3
Dekbedovertrek Pure Lucy - Aqua
Klassieke weelderige bloemenprachtHet Dekbedovertrek Pure Lucy - Aqua combineert klassieke bloemenpracht met een moderne twist. De uiterst zachte tinten van de bloemenprint komen prachtig tot leven op een lichte aquagroene achtergrond. Dankzij de gelaagdheid krijgt het dessin een subtiele diepte, wat zorgt voor een frisse en eigentijdse uitstraling. De achterkant is effen licht aquagroen, waardoor de romantische en zachte sfeer van de voorkant wordt voortgezet. Dit dekbedovertrek is perfect voor als je van een bloemencompositie met een eigentijdse twist houdt. Over het merk PureMet ontwerpen die de essentie van stijl en comfort belichamen betekent Pure 'pure' verwennerij voor je interieur en je comfort. Easysleep heeft het merk Pure opgenomen in het assortiment vanwege de gedeelde waarden en visie. Net als Pure streeft Easysleep naar betaalbare kwaliteit die niet alleen comfort biedt, maar ook een unieke sfeer toevoegt aan elke slaapkamer. De ‘pure’ designs zijn tijdloos en elegant, waardoor ze moeiteloos passen in verschillende interieurstijlen.WasinstructiesHet Dekbedovertrek Pure Lucy - Aqua mag gewassen worden tot maximaal 40°. Na het wassen droogt dit lichtgewicht dekbedovertrek snel en blijft het kreukvrij, zodat strijken overbodig is. Zelfs na herhaaldelijk wassen behoudt dit dekbedovertrek zijn kleur en vorm, waardoor het gegarandeerd jarenlang slaapcomfort biedt.   100% Polyester – MicrofiberHet Dekbedovertrek Pure Lucy - Aqua is vervaardigd uit 100% polyester - microfiber. Deze stof is niet alleen zijdezacht, maar valt ook soepel om je heen, terwijl het tegelijkertijd licht van gewicht blijft. Dankzij deze eigenschappen is het geschikt voor alle seizoenen. De lichte glans van microfiber voegt een vleugje luxe toe aan je slaapkamerinterieur. Dubbel doorlopende instopstrookWie kent het niet? Die nachten waarin je niet goed slaapt omdat je dekbedovertrek niet netjes om je matras heen blijft zitten en je dekbed constant verschuift. Dankzij de dubbel doorlopende instopstrook stop je het Dekbedovertrek Pure Lucy - Aqua keurig onder je matras, zodat je een hele nacht lang kunt genieten van de warmte van je dekbed en een heerlijke nachtrust. OEKO-TEX® Standard 100 gecertifieerdOEKO-TEX® Standard 100 is een internationaal erkend gezondheidskeurmerk voor textiel. Het geeft aan dat een product geen restanten van chemicaliën, zoals zware metalen, verfstoffen of bestrijdingsmiddelen bevat die schadelijk kunnen zijn voor de huid en de gezondheid van de mens.

€ 27,95
709ba85e2495c7-2396e6454a0347
Dekbedovertrek Pure Beach - Multi
Vuurtoren van dromenHet Dekbedovertrek Pure Beach - Multi brengt een zomers briesje naar je slaapkamer. Tegen een helderblauwe lucht staat een iconische vuurtoren, die een gevoel van rust en veiligheid oproept. Op de voorgrond zie je zandheuvels en wuivend duingras, wat een ontspannen strandgevoel creëert. De achterkant is effen felblauw, en trekt hiermee de zomerse sfeer door. Deze print laat je wegdromen naar zonnige dagen aan de kust, waar de vuurtoren je veilig naar dromenland begeleidt. Over het merk PureMet ontwerpen die de essentie van stijl en comfort belichamen betekent Pure 'pure' verwennerij voor je interieur en je comfort. Easysleep heeft het merk Pure opgenomen in het assortiment vanwege de gedeelde waarden en visie. Net als Pure streeft Easysleep naar betaalbare kwaliteit die niet alleen comfort biedt, maar ook een unieke sfeer toevoegt aan elke slaapkamer. De ‘pure’ designs zijn tijdloos en elegant, waardoor ze moeiteloos passen in verschillende interieurstijlen.WasinstructiesHet Dekbedovertrek Pure Beach - Multi mag gewassen worden tot maximaal 40°. Na het wassen droogt dit lichtgewicht dekbedovertrek snel en blijft het kreukvrij, zodat strijken overbodig is. Zelfs na herhaaldelijk wassen behoudt dit dekbedovertrek zijn kleur en vorm, waardoor het gegarandeerd jarenlang slaapcomfort biedt.   100% Polyester – MicrofiberHet Dekbedovertrek Pure Beach - Multi is vervaardigd uit 100% polyester - microfiber. Deze stof is niet alleen zijdezacht, maar valt ook soepel om je heen, terwijl het tegelijkertijd licht van gewicht blijft. Dankzij deze eigenschappen is het geschikt voor alle seizoenen. De lichte glans van microfiber voegt een vleugje luxe toe aan je slaapkamerinterieur. Dubbel doorlopende instopstrookWie kent het niet? Die nachten waarin je niet goed slaapt omdat je dekbedovertrek niet netjes om je matras heen blijft zitten en je dekbed constant verschuift. Dankzij de dubbel doorlopende instopstrook stop je het Dekbedovertrek Pure Beach - Multi keurig onder je matras, zodat je een hele nacht lang kunt genieten van de warmte van je dekbed en een heerlijke nachtrust. OEKO-TEX® Standard 100 gecertifieerdOEKO-TEX® Standard 100 is een internationaal erkend gezondheidskeurmerk voor textiel. Het geeft aan dat een product geen restanten van chemicaliën, zoals zware metalen, verfstoffen of bestrijdingsmiddelen bevat die schadelijk kunnen zijn voor de huid en de gezondheid van de mens.

€ 27,95
7a40dc5aed4a45-9e2d11d374fc19
Dekbedovertrek Pure Wolf - Taupe
Wildernis met een stijlvolle twistHet Dekbedovertrek Pure Wolf – Taupe brengt een vleugje wildernis met een stijlvolle twist naar je slaapkamer. Tegen een rustgevende taupe achtergrond kijkt een wilde wolf je doordringend aan. Zijn grijze vacht harmonieert perfect met de achtergrond, en zorgt voor een kalme uitstraling. Ook de achterkant van het overtrek heeft een stijlvolle taupe kleur, wat zorgt voor een naadloos mooi geheel. Deze stijlvolle dierenprint creëert een sfeer van rust en elegantie, perfect voor een ontspannen slaapomgeving. Laat je omringen door de sereniteit van de natuur en de stijlvolle schoonheid van deze prachtige wolf. Over het merk PureMet ontwerpen die de essentie van stijl en comfort belichamen betekent Pure 'pure' verwennerij voor je interieur en je comfort. Easysleep heeft het merk Pure opgenomen in het assortiment vanwege de gedeelde waarden en visie. Net als Pure streeft Easysleep naar betaalbare kwaliteit die niet alleen comfort biedt, maar ook een unieke sfeer toevoegt aan elke slaapkamer. De ‘pure’ designs zijn tijdloos en elegant, waardoor ze moeiteloos passen in verschillende interieurstijlen.WasinstructiesHet Dekbedovertrek Pure Wolf - Taupe mag gewassen worden tot maximaal 40°. Na het wassen droogt dit lichtgewicht dekbedovertrek snel en blijft het kreukvrij, zodat strijken overbodig is. Zelfs na herhaaldelijk wassen behoudt dit dekbedovertrek zijn kleur en vorm, waardoor het gegarandeerd jarenlang slaapcomfort biedt.   100% Polyester – MicrofiberHet Dekbedovertrek Pure Wolf - Taupe is vervaardigd uit 100% polyester - microfiber. Deze stof is niet alleen zijdezacht, maar valt ook soepel om je heen, terwijl het tegelijkertijd licht van gewicht blijft. Dankzij deze eigenschappen is het geschikt voor alle seizoenen. De lichte glans van microfiber voegt een vleugje luxe toe aan je slaapkamerinterieur. Dubbel doorlopende instopstrookWie kent het niet? Die nachten waarin je niet goed slaapt omdat je dekbedovertrek niet netjes om je matras heen blijft zitten en je dekbed constant verschuift. Dankzij de dubbel doorlopende instopstrook stop je het Dekbedovertrek Pure Wolf - Taupe keurig onder je matras, zodat je een hele nacht lang kunt genieten van de warmte van je dekbed en een heerlijke nachtrust. OEKO-TEX® Standard 100 gecertifieerdOEKO-TEX® Standard 100 is een internationaal erkend gezondheidskeurmerk voor textiel. Het geeft aan dat een product geen restanten van chemicaliën, zoals zware metalen, verfstoffen of bestrijdingsmiddelen bevat die schadelijk kunnen zijn voor de huid en de gezondheid van de mens.

€ 27,95
7fc4f9f4a0b613-5b09e2572ef3bb
Dekbedovertrek Pure Tikala - Multi
Botanische pracht in groen en paarsHet Dekbedovertrek Pure Tikala - Multi verwelkomt je met een betoverende botanische print op de voorkant. Getekende exotische bladeren en orchideeën in paarse en groene tinten vormen een harmonieuze combinatie van kleuren. De paarse en groene elementen smelten samen tot een weelderig geheel, en brengen een energieke sfeer in je slaapkamer. De achterkant is effen paars, in een tint die perfect harmonieert met de voorkant en de energieke sfeer versterkt.  Over het merk PureMet ontwerpen die de essentie van stijl en comfort belichamen betekent Pure 'pure' verwennerij voor je interieur en je comfort. Easysleep heeft het merk Pure opgenomen in het assortiment vanwege de gedeelde waarden en visie. Net als Pure streeft Easysleep naar betaalbare kwaliteit die niet alleen comfort biedt, maar ook een unieke sfeer toevoegt aan elke slaapkamer. De ‘pure’ designs zijn tijdloos en elegant, waardoor ze moeiteloos passen in verschillende interieurstijlen.WasinstructiesHet Dekbedovertrek Pure Tikala - Multi mag gewassen worden tot maximaal 40°. Na het wassen droogt dit lichtgewicht dekbedovertrek snel en blijft het kreukvrij, zodat strijken overbodig is. Zelfs na herhaaldelijk wassen behoudt dit dekbedovertrek zijn kleur en vorm, waardoor het gegarandeerd jarenlang slaapcomfort biedt.   100% Polyester – MicrofiberHet Dekbedovertrek Pure Tikala - Multi is vervaardigd uit 100% polyester - microfiber. Deze stof is niet alleen zijdezacht, maar valt ook soepel om je heen, terwijl het tegelijkertijd licht van gewicht blijft. Dankzij deze eigenschappen is het geschikt voor alle seizoenen. De lichte glans van microfiber voegt een vleugje luxe toe aan je slaapkamerinterieur. Dubbel doorlopende instopstrookWie kent het niet? Die nachten waarin je niet goed slaapt omdat je dekbedovertrek niet netjes om je matras heen blijft zitten en je dekbed constant verschuift. Dankzij de dubbel doorlopende instopstrook stop je het Dekbedovertrek Pure Tikala - Multi keurig onder je matras, zodat je een hele nacht lang kunt genieten van de warmte van je dekbed en een heerlijke nachtrust. OEKO-TEX® Standard 100 gecertifieerdOEKO-TEX® Standard 100 is een internationaal erkend gezondheidskeurmerk voor textiel. Het geeft aan dat een product geen restanten van chemicaliën, zoals zware metalen, verfstoffen of bestrijdingsmiddelen bevat die schadelijk kunnen zijn voor de huid en de gezondheid van de mens.

€ 27,95
8058d7dc6cae36-28a3e93336fa90
Dekbedovertrek Pure Kimberly - Black
Pure luxe en comfortIn stijlvol zwart straalt het Dekbedovertrek Pure Kimberly - Black pure elegantie uit. Zwart staat altijd garant voor een luxueuze uitstraling, en hier wordt deze uitstraling nog versterkt door de toevoeging van goudkleurige exotische bladeren. De combinatie van het diepe zwart, het weelderige goud en de glans van het polyester microfiber brengt een onmiskenbare luxe naar je slaapkamer. Dit overtrek ademt een sfeer van weelde en verfijning, perfect om jezelf onder te dompelen in pure luxe en comfort. Over het merk PureMet ontwerpen die de essentie van stijl en comfort belichamen betekent Pure 'pure' verwennerij voor je interieur en je comfort. Easysleep heeft het merk Pure opgenomen in het assortiment vanwege de gedeelde waarden en visie. Net als Pure streeft Easysleep naar betaalbare kwaliteit die niet alleen comfort biedt, maar ook een unieke sfeer toevoegt aan elke slaapkamer. De ‘pure’ designs zijn tijdloos en elegant, waardoor ze moeiteloos passen in verschillende interieurstijlen.WasinstructiesHet Dekbedovertrek Pure Kimberly - Black mag gewassen worden tot maximaal 40°. Na het wassen droogt dit lichtgewicht dekbedovertrek snel en blijft het kreukvrij, zodat strijken overbodig is. Zelfs na herhaaldelijk wassen behoudt dit dekbedovertrek zijn kleur en vorm, waardoor het gegarandeerd jarenlang slaapcomfort biedt.   100% Polyester – MicrofiberHet Dekbedovertrek Pure Kimberly - Black is vervaardigd uit 100% polyester - microfiber. Deze stof is niet alleen zijdezacht, maar valt ook soepel om je heen, terwijl het tegelijkertijd licht van gewicht blijft. Dankzij deze eigenschappen is het geschikt voor alle seizoenen. De lichte glans van microfiber voegt een vleugje luxe toe aan je slaapkamerinterieur. Dubbel doorlopende instopstrookWie kent het niet? Die nachten waarin je niet goed slaapt omdat je dekbedovertrek niet netjes om je matras heen blijft zitten en je dekbed constant verschuift. Dankzij de dubbel doorlopende instopstrook stop je het Dekbedovertrek Pure Kimberly - Black keurig onder je matras, zodat je een hele nacht lang kunt genieten van de warmte van je dekbed en een heerlijke nachtrust. OEKO-TEX® Standard 100 gecertifieerdOEKO-TEX® Standard 100 is een internationaal erkend gezondheidskeurmerk voor textiel. Het geeft aan dat een product geen restanten van chemicaliën, zoals zware metalen, verfstoffen of bestrijdingsmiddelen bevat die schadelijk kunnen zijn voor de huid en de gezondheid van de mens.

€ 27,95
a104caa432b87a-0e393d96bbc7fe
Dekbedovertrek Pure Jin - Sand
Klassieke elegantie met een serene sfeerHet Dekbedovertrek Pure Jin – Sand combineert klassieke elegantie met een serene sfeer. De voorkant is versierd met een bloemenprint van wilde rozen in zachte roze en ecru tinten, harmonieus geplaatst op een zandkleurige achtergrond. De gelaagdheid van de print voegt diepte en textuur toe, waardoor een smaakvol ontwerp ontstaat. De effen zandkleurige achterkant zet de zachte uitstraling van het geheel voort, wat een samenhangende en kalmerende sfeer creëert. Dit dekbedovertrek brengt een vleugje romantiek en natuurlijke schoonheid in je slaapkamer, perfect voor een ontspannen nachtrust. Over het merk PureMet ontwerpen die de essentie van stijl en comfort belichamen betekent Pure 'pure' verwennerij voor je interieur en je comfort. Easysleep heeft het merk Pure opgenomen in het assortiment vanwege de gedeelde waarden en visie. Net als Pure streeft Easysleep naar betaalbare kwaliteit die niet alleen comfort biedt, maar ook een unieke sfeer toevoegt aan elke slaapkamer. De ‘pure’ designs zijn tijdloos en elegant, waardoor ze moeiteloos passen in verschillende interieurstijlen.WasinstructiesHet Dekbedovertrek Pure Jin - Sand mag gewassen worden tot maximaal 40°. Na het wassen droogt dit lichtgewicht dekbedovertrek snel en blijft het kreukvrij, zodat strijken overbodig is. Zelfs na herhaaldelijk wassen behoudt dit dekbedovertrek zijn kleur en vorm, waardoor het gegarandeerd jarenlang slaapcomfort biedt.   100% Polyester – MicrofiberHet Dekbedovertrek Pure Jin - Sand is vervaardigd uit 100% polyester - microfiber. Deze stof is niet alleen zijdezacht, maar valt ook soepel om je heen, terwijl het tegelijkertijd licht van gewicht blijft. Dankzij deze eigenschappen is het geschikt voor alle seizoenen. De lichte glans van microfiber voegt een vleugje luxe toe aan je slaapkamerinterieur. Dubbel doorlopende instopstrookWie kent het niet? Die nachten waarin je niet goed slaapt omdat je dekbedovertrek niet netjes om je matras heen blijft zitten en je dekbed constant verschuift. Dankzij de dubbel doorlopende instopstrook stop je het Dekbedovertrek Pure Jin - Sand keurig onder je matras, zodat je een hele nacht lang kunt genieten van de warmte van je dekbed en een heerlijke nachtrust. OEKO-TEX® Standard 100 gecertifieerdOEKO-TEX® Standard 100 is een internationaal erkend gezondheidskeurmerk voor textiel. Het geeft aan dat een product geen restanten van chemicaliën, zoals zware metalen, verfstoffen of bestrijdingsmiddelen bevat die schadelijk kunnen zijn voor de huid en de gezondheid van de mens.

€ 27,95
a7cb090fa5f3db-324b5ef049b192
Dekbedovertrek Pure Tamara - Green
Opvallende en fascinerende banenprintMet een originele print brengt het Dekbedovertrek Pure Tamara - Green een unieke en intrigerende sfeer naar je slaapkamer. De voorkant heeft horizontale banen met felgroene bladeren, dierenprints, geometrische patronen en klassieke barokke lijnen in goudkleur. Dit fascinerende ontwerp creëert een boeiende mix van stijlen, waarbij een subtiele Afrikaanse toets de ruimte tot leven brengt. De achterkant heeft een diepe, donkergroene tint, die perfect harmonieert met de levendige voorkant en een rustige balans biedt. Dit dekbedovertrek is een opvallende keuze die je slaapkamer transformeert in een exotische en stijlvolle ruimte. Over het merk PureMet ontwerpen die de essentie van stijl en comfort belichamen betekent Pure 'pure' verwennerij voor je interieur en je comfort. Easysleep heeft het merk Pure opgenomen in het assortiment vanwege de gedeelde waarden en visie. Net als Pure streeft Easysleep naar betaalbare kwaliteit die niet alleen comfort biedt, maar ook een unieke sfeer toevoegt aan elke slaapkamer. De ‘pure’ designs zijn tijdloos en elegant, waardoor ze moeiteloos passen in verschillende interieurstijlen.WasinstructiesHet Dekbedovertrek Pure Tamara - Green mag gewassen worden tot maximaal 40°. Na het wassen droogt dit lichtgewicht dekbedovertrek snel en blijft het kreukvrij, zodat strijken overbodig is. Zelfs na herhaaldelijk wassen behoudt dit dekbedovertrek zijn kleur en vorm, waardoor het gegarandeerd jarenlang slaapcomfort biedt.   100% Polyester – MicrofiberHet Dekbedovertrek Pure Tamara - Green is vervaardigd uit 100% polyester - microfiber. Deze stof is niet alleen zijdezacht, maar valt ook soepel om je heen, terwijl het tegelijkertijd licht van gewicht blijft. Dankzij deze eigenschappen is het geschikt voor alle seizoenen. De lichte glans van microfiber voegt een vleugje luxe toe aan je slaapkamerinterieur. Dubbel doorlopende instopstrookWie kent het niet? Die nachten waarin je niet goed slaapt omdat je dekbedovertrek niet netjes om je matras heen blijft zitten en je dekbed constant verschuift. Dankzij de dubbel doorlopende instopstrook stop je het Dekbedovertrek Pure Tamara - Green keurig onder je matras, zodat je een hele nacht lang kunt genieten van de warmte van je dekbed en een heerlijke nachtrust. OEKO-TEX® Standard 100 gecertifieerdOEKO-TEX® Standard 100 is een internationaal erkend gezondheidskeurmerk voor textiel. Het geeft aan dat een product geen restanten van chemicaliën, zoals zware metalen, verfstoffen of bestrijdingsmiddelen bevat die schadelijk kunnen zijn voor de huid en de gezondheid van de mens.

€ 27,95
a9065d8c30f1b5-0eef7b0700f2b6
Dekbedovertrek Pure Bjorn - Multi
Met eenzame ijsbeer op de NoordpoolvlakteHet Dekbedovertrek Pure Bjorn - Multi brengt de serene schoonheid van een winterlandschap naar je slaapkamer. Op de voorkant staat een eenzame ijsbeer majestueus op de Noordpoolvlakte. De winterse lucht op de achtergrond gaat over in een uiterst zachtroze gloed van een ondergaande zon, wat een vleugje warmte toevoegt aan het ijzige tafereel. De achterkant is effen lichtgrijs, wat de kalme en serene sfeer versterkt. Dit dekbedovertrek is perfect voor winterse nachten, niet alleen vanwege de betoverende print, maar ook door de zachtheid van het microfiber polyester. Het creëert een sfeer van rust en knusheid, ideaal voor een zalige nachtrust. Over het merk PureMet ontwerpen die de essentie van stijl en comfort belichamen betekent Pure 'pure' verwennerij voor je interieur en je comfort. Easysleep heeft het merk Pure opgenomen in het assortiment vanwege de gedeelde waarden en visie. Net als Pure streeft Easysleep naar betaalbare kwaliteit die niet alleen comfort biedt, maar ook een unieke sfeer toevoegt aan elke slaapkamer. De ‘pure’ designs zijn tijdloos en elegant, waardoor ze moeiteloos passen in verschillende interieurstijlen.WasinstructiesHet Dekbedovertrek Pure Bjorn - Multi mag gewassen worden tot maximaal 40°. Na het wassen droogt dit lichtgewicht dekbedovertrek snel en blijft het kreukvrij, zodat strijken overbodig is. Zelfs na herhaaldelijk wassen behoudt dit dekbedovertrek zijn kleur en vorm, waardoor het gegarandeerd jarenlang slaapcomfort biedt.   100% Polyester – MicrofiberHet Dekbedovertrek Pure Bjorn - Multi is vervaardigd uit 100% polyester - microfiber. Deze stof is niet alleen zijdezacht, maar valt ook soepel om je heen, terwijl het tegelijkertijd licht van gewicht blijft. Dankzij deze eigenschappen is het geschikt voor alle seizoenen. De lichte glans van microfiber voegt een vleugje luxe toe aan je slaapkamerinterieur. Dubbel doorlopende instopstrookWie kent het niet? Die nachten waarin je niet goed slaapt omdat je dekbedovertrek niet netjes om je matras heen blijft zitten en je dekbed constant verschuift. Dankzij de dubbel doorlopende instopstrook stop je het Dekbedovertrek Pure Bjorn - Multi keurig onder je matras, zodat je een hele nacht lang kunt genieten van de warmte van je dekbed en een heerlijke nachtrust. OEKO-TEX® Standard 100 gecertifieerdOEKO-TEX® Standard 100 is een internationaal erkend gezondheidskeurmerk voor textiel. Het geeft aan dat een product geen restanten van chemicaliën, zoals zware metalen, verfstoffen of bestrijdingsmiddelen bevat die schadelijk kunnen zijn voor de huid en de gezondheid van de mens.

€ 27,95
848630f02e3d77-403cd4588fa2e3
Dekbedovertrek Pure Lighthouse - Multi
De kalmerende magie van een zonsondergangHet Dekbedovertrek Pure Lighthouse - Multi biedt een betoverende print die de essentie van serene schoonheid vangt. Als symbool van veiligheid prijkt op de voorkant een vuurtoren tegen een adembenemende zonsondergang. De kleurencombinatie is indrukwekkend: de diepe oranjerode tinten van de zonsondergang versmelten harmonieus met het kalme blauw van de zee. In deze dromerige setting voegt een vlucht vogels een extra vleugje magie toe. Dit dekbedovertrek brengt de kalmerende invloed van de natuur direct naar je slaapkamer, waardoor je iedere avond op een vredige manier in slaap kunt vallen. Over het merk PureMet ontwerpen die de essentie van stijl en comfort belichamen betekent Pure 'pure' verwennerij voor je interieur en je comfort. Easysleep heeft het merk Pure opgenomen in het assortiment vanwege de gedeelde waarden en visie. Net als Pure streeft Easysleep naar betaalbare kwaliteit die niet alleen comfort biedt, maar ook een unieke sfeer toevoegt aan elke slaapkamer. De ‘pure’ designs zijn tijdloos en elegant, waardoor ze moeiteloos passen in verschillende interieurstijlen.WasinstructiesHet Dekbedovertrek Pure Lighthouse - Multi mag gewassen worden tot maximaal 40°. Na het wassen droogt dit lichtgewicht dekbedovertrek snel en blijft het kreukvrij, zodat strijken overbodig is. Zelfs na herhaaldelijk wassen behoudt dit dekbedovertrek zijn kleur en vorm, waardoor het gegarandeerd jarenlang slaapcomfort biedt.   100% Polyester – MicrofiberHet Dekbedovertrek Pure Lighthouse - Multi is vervaardigd uit 100% polyester - microfiber. Deze stof is niet alleen zijdezacht, maar valt ook soepel om je heen, terwijl het tegelijkertijd licht van gewicht blijft. Dankzij deze eigenschappen is het geschikt voor alle seizoenen. De lichte glans van microfiber voegt een vleugje luxe toe aan je slaapkamerinterieur. Dubbel doorlopende instopstrookWie kent het niet? Die nachten waarin je niet goed slaapt omdat je dekbedovertrek niet netjes om je matras heen blijft zitten en je dekbed constant verschuift. Dankzij de dubbel doorlopende instopstrook stop je het Dekbedovertrek Pure Lighthouse - Multi keurig onder je matras, zodat je een hele nacht lang kunt genieten van de warmte van je dekbed en een heerlijke nachtrust. OEKO-TEX® Standard 100 gecertifieerdOEKO-TEX® Standard 100 is een internationaal erkend gezondheidskeurmerk voor textiel. Het geeft aan dat een product geen restanten van chemicaliën, zoals zware metalen, verfstoffen of bestrijdingsmiddelen bevat die schadelijk kunnen zijn voor de huid en de gezondheid van de mens.

€ 27,95

Anderen kochten ook

50.25 %
c1284ce42eb446
Lattenbodem Premiflex Niet Verstelbaar - Niet Plooibaar
Niet-verstelbare lattenbodemEen niet-verstelbare lattenbodem wordt ook wel een vlakke lattenbodem genoemd. Het is een eenvoudige oplossing om je matras en je lichaam tijdens het slapen een basisondersteuning te geven. De Lattenbodem Premiflex Niet Verstelbaar kan gebruikt worden in een bestaand bedkader of losstaand met een bijbehorende potenset.Lattenbodem met 28 lattenOver het algemeen geldt: hoe meer latten er in een lattenbodem zitten, hoe beter je lichaamsgewicht verdeeld wordt. Dit zorgt voor de nodige ondersteuning op de juiste plaatsen zodat je ’s morgens uitgerust en zonder stramme spieren of pijnlijke gewrichten wakker wordt. De Lattenbodem Premiflex Niet Verstelbaar - Niet Plooibaar is een basismodel dat over 28 latten beschikt en biedt hiermee een goede ondersteuning.8 dubbele instelbare lattenBijzonder interessant zijn de 8 dubbele instelbare latten ter hoogte van het hoofd, de rug en de benen. Van deze latten kun je zelf de stevigheid bepalen door deze zachter of net harder aan te spannen.

€ 99,00 € 199,00
46.58 %
eb238d4f6bc4cf
Kussen SwissSleep Butterfly
Aanpasbaar in hoogte en dikteDe hoogte en dikte van het SwissSleep Butterfly hoofdkussen is heel eenvoudig aan te passen. Standaard bevat het kussen ca. 1300g microvezel vulling. Dankzij een handige rits in het kussen kan je kussenvulling wegnemen of later weer toevoegen. Dus je bepaalt zelf welke ondersteuning en welke je hoogte je aangenaam vindt.Wasbare vullingDe inhoud van dit kussen bestaat uit zachte en holle 3D-microvezels. Microvezels voelen bijna net als dons. Deze high-tech synthetische holle 3D vezel zorgt voor een perfecte ventilatie zodat je hoofdkussen niet snel klam aanvoelt, ook niet als je ’s nachts ligt te zweten. Ondanks zijn zachtheid biedt het kussen toch de nodige ondersteuning en dit bij elke slaaphouding. Heerlijk frisse kussenhoesDe hoes van het Butterfly hoofdkussen is gemaakt van 100% percale katoen. Percale is een heel ademende weving van katoen die heel goed vocht absorbeert. Daarnaast is percalline katoen zacht en soepel, voelt het koel aan en geeft het je hoofdkussen dat heerlijke crispy gevoel. Een luxe kussentijk met andere woorden.Anti-allergischDankzij de anti-bacteriële en anti-allergische eigenschappen van microvezel is dit kussen perfect geschikt voor mensen die lijden aan allergieën. De holle 3D-microvezels zorgen voor een droge slaapomgeving waardoor ongewenste bedgenoten zoals de huisstofmijt je kussen sowieso minder snel gaan opzoeken. Wat ook zeker bijdraagt aan een hygiënische, anti-allergische en frisse slaapomgeving is dat het SwissSleep kussen Butterfly op 60° gewassen mag worden. 

€ 39,00 € 73,00
30.35 %
bf6e7a4d7936c9
Matrasbeschermer Van Laecken Waterdicht - Web only
Waterdichte matrasbescherming voor een perfecte nachtrustEen goede nachtrust begint met een schoon en comfortabel bed. Deze matrasbeschermer Van Laecken Waterdicht beschermt optimaal! Ook bij onverhoopt bedplassen of een klein ongelukje...Zacht en ventilerendDe combinatie van katoen en polyester in de bovenlaag zorgt voor een zacht, ventilerend oppervlak.WasinstructiesWasbaar op 95°C, deze matrasbeschermer mag bij de kookwas, zo ben jij zeker van een allergievrije slaapomgeving.

€ 22,95 € 32,95
40.41 %
e5e08fab3ad3de
Matras Sleepy Original
1 matras met 2 verschillende schouderaanpassingenBredere schouders? Kies de wat zachtere schouderzone en de medium kant.Smalle schouders? Draai 180° naar de wat stevigere schouderzone of de firm kant.Geschikt voor elk type slaper!De Original matras garandeert optimaal comfort en ondersteuning voor iedereen, ongeacht je slaaphouding of lichaamstype.Ongestoord samen slapenZonder pocketveren, waardoor je dankzij de geringe bewegingsoverdracht nauwelijks voelt dat er iemand naast je ligt te draaien!Lekker comfortabele en dikke matras25cm hoog en laag per laag comfort, van luxe gebreide tijk tot en met verschillende ondersteuningslagen.   Binnen 48u geleverdMet Sleepy® slaap je in 1-2-3! Bestel de matras online en wij leveren hem gratis in een handige doos bij je thuis. Tijdens werkdagen ontvang je je Sleepy Original matras binnen de 48u. Waar je ook woont. 120 nachten proefslapenWij zijn volledig overtuigd van de Sleepy® Original matras. Nu jij nog! We geven je 120 nachten om de matras uit te testen! 10 jaar garantieDe Sleepy® Original matras is samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsmaterialen. Duurzaamheid gegarandeerd!     UitpakkenHaal de matras uit de doos. UitrollenRol de matras uit op een vlakke ondergrond. Folie verwijderenVerwijder voorzichtig de beschermende folie met de foliesnijder.   Laag per laag comfort - speciaal voor jou!Totale hoogte 25cm1. Luxe gebreide tijkDe gebreide Lyocell tijk is gemaakt met allergeen- en huisstofmijtwerende Purotex® en thermoregulerende Adaptive®.2. Soepele, ventilerende laagSoepele en sterk ventilerende laag met microscopische luchtcapsules die ondersteuning versterken en drukpunten verlichten.3. Drukverlagende laagComfortlaag van drukverlagend visco memory-foam.4. Ondersteunende laagDuurzaam hybride schuim met twee verschillende lasergesneden schouderzones voor medium en firm schoudercomfort.  

vanaf € 242,00
€ 382,00 € 641,00
25 %
6c406b6960d297
Pantoffels Sleepy Brommies Heren
Geen druk,Geen spanning,Heerlijk stappenKwaliteit voorop! De Sleepy® Brommies pantoffels zijn vervaardigd van duurzame natuurlijke materialen:Bovenafwerking in slijtvaste merinowol, een sterke maar zachte wol met zelfreinigende, antibacteriële en warmteregulerende eigenschappen.Zachte natuurlederen binnenzoolDe Sleepy® Brommies zijn speciaal ontworpen om druk te voorkomen, zelfs na een hele dag stappen!   Accupressuur pantoffels metdrukpunttherapieover 9 zonesDe binnenzool van de slipper heeft 9 massagekussens voor zachte drukpunttherapie, ter bevordering van je fysieke gezondheid en welzijn:Stimuleert de bloedstroomVerbetert de spijsverteringOntspant nek, schouders en bovenbuikVerbetert de ademhaling

€ 51,75 € 69,00