Filter
31dbf5426ef1d0-3bf8b9fa92f6f2
Koppelpootset regelbaar

€ 29,00
03cdd95c81c337-2de3cfe6255bcd
Set van 4 houten poten Antraciet 22 cm incl drukverdelers
Deze set van 4 poten in de kleur antraciet is perfect om uw lattenbodem een stabiele basis te geven. De poten hebben een hoogte van 22 cm en zijn voorzien van M8-schroefdraad. De drukverdelers zorgen ervoor dat de poten gelijkmatig over de lattenbodem worden verdeeld, waardoor de stabiliteit wordt gegarandeerd.

€ 49,00
30.3 %
5fa7ebe20755de-14116714e58dd1
Lattenbodem Briljant
Briljant slaapcomfortStap in een wereld van briljant slaapcomfort met de Lattenbodem Briljant. De naam zegt het allemaal: deze lattenbodem is een briljante oplossing voor wie van heerlijk slapen houdt.Niet verstelbare lattenbodemEen niet verstelbare lattenbodem wordt ook wel een vlakke lattenbodem genoemd. De Lattenbodem Briljant is een eenvoudige oplossing om je lichaam tijdens het slapen een goede basisondersteuning te geven. Houd er rekening mee dat deze lattenbodem niet geschikt is voor een dubbel bed met één grote matras. Interessant is dat deze lattenbodem gebruikt kan worden in een bestaand kader, maar ook losstaand met de bijbehorende potenset.28 meerlagige latten en 6 dubbele instelbare lattenMet 28 meerlagige gebogen latten biedt deze lattenbodem voldoende stabiliteit, waardoor je rug en lichaam op de juiste manier worden ondersteund terwijl je slaapt. De 6 dubbele instelbare latten zorgen voor comfortregeling: de stevigheid van je slaapoppervlak kun je moeiteloos aanpassen aan je persoonlijke voorkeur, zodat je altijd comfortabel slaapt. Voor een optimale gewichtsverdeling zorgen de doorvlochten kunststof middenband en de dubbele rotules. Met de Lattenbodem Briljant slaap je rustiger en dieper en ontwaak je elke ochtend vol energie!

€ 69,00 € 99,00
50.25 %
c1284ce42eb446-e9808df406b555
Lattenbodem Premiflex Niet Verstelbaar - Niet Plooibaar
Niet-verstelbare lattenbodemEen niet-verstelbare lattenbodem wordt ook wel een vlakke lattenbodem genoemd. Het is een eenvoudige oplossing om je matras en je lichaam tijdens het slapen een basisondersteuning te geven. De Lattenbodem Premiflex Niet Verstelbaar kan gebruikt worden in een bestaand bedkader of losstaand met een bijbehorende potenset.Lattenbodem met 28 lattenOver het algemeen geldt: hoe meer latten er in een lattenbodem zitten, hoe beter je lichaamsgewicht verdeeld wordt. Dit zorgt voor de nodige ondersteuning op de juiste plaatsen zodat je ’s morgens uitgerust en zonder stramme spieren of pijnlijke gewrichten wakker wordt. De Lattenbodem Premiflex Niet Verstelbaar - Niet Plooibaar is een basismodel dat over 28 latten beschikt en biedt hiermee een goede ondersteuning.8 dubbele instelbare lattenBijzonder interessant zijn de 8 dubbele instelbare latten ter hoogte van het hoofd, de rug en de benen. Van deze latten kun je zelf de stevigheid bepalen door deze zachter of net harder aan te spannen.

€ 99,00 € 199,00
46.51 %
1b74010e41c83e-c7af4be3da4f89
Lattenbodem EasyFlex - Niet Verstelbaar
Niet verstelbare lattenbodemEen niet verstelbare lattenbodem wordt ook wel een vlakke lattenbodem genoemd. Het is een oplossing om je lichaam tijdens het slapen een basisondersteuning te geven. De EasyFlex Lattenbodem kan gebruikt worden in een bestaand bedkader of losstaand met een bijbehorende potenset.Lattenbodem met 28 lattenOver het algemeen geldt: hoe meer latten er in een lattenbodem zitten, hoe beter je lichaamsgewicht verdeeld wordt. Dit zorgt voor de nodige ondersteuning op de juiste plaatsen zodat je ’s morgens uitgerust en zonder stramme spieren of pijnlijke gewrichten wakker wordt. De EasyFlex Lattenbodem is een basismodel dat over 28 latten beschikt en biedt hiermee een goede ondersteuning. De EasyFlex Lattenbodem heeft een kader van 7cm en beschikt over 4 dwarsbalken die zorgen voor extra stevigheid.

€ 69,00 € 129,00
33.44 %
8f4175ba9c208a-1a7be35a8ed94e
Lattenbodem Active - Elektrisch (Web Only)
Optimale ondersteuning en luxueus slaapcomfortEen beetje luxueus comfort in je slaapkamer mag wel. Dankzij de elektrische bediening van de Lattenbodem Sleepy Active – plaats je deze lattenbodem met een druk op de knop in de voor jou meest comfortabele houding. Deze functie maakt het ook mogelijk om 's avonds nog even heerlijk te ontspannen, of het nu is met een goed boek of terwijl je geniet van je favoriete tv-programma voor het slapengaan.Wat deze lattenbodem echt onderscheidt, is zijn doordachte ontwerp voor optimale ondersteuning. De 28 latten zijn strategisch geplaatst om gerichte drukverdeling te bieden, zodat je lichaam op de juiste plekken de juiste ondersteuning krijgt. Dit vertaalt zich in een buitengewoon comfortabele slaapervaring, waarbij je elke ochtend ontwaakt met hernieuwde energie en vitaliteit.Daarnaast is de lattenbodem voorzien van een stevig kader met een hoogte van 5 cm, wat niet alleen stabiliteit garandeert, maar ook een duurzame en robuuste basis biedt voor een langdurig gebruik.

€ 199,00 € 299,00
33.44 %
21d68ce880c44b-a2802a03c6cc29
Lattenbodem Fashion - Vlak
Vlakke, niet verstelbare lattenbodemDe Lattenbodem Fashion Vlak is het eenvoudigste model van de Fashion collectie. Deze lattenbodem is niet verstelbaar maar biedt toch voldoende ondersteuning op de plaatsen waar je dit het hardst nodig hebt. De 45 latten uit beukenhout in combinatie met een doorvlochten kunststof middenband, zorgen voor een optimale drukverdeling waardoor je altijd comfortabel ligt. De latten staan niet zo bol als bij klassieke bodems, wat extra bijdraagt aan een optimale drukverdeling. 7 comfortzones zorgen voor extra stevigheid en dankzij de 9 dubbele instelbare latten creëer je een slaapcomfort op maat. Net zoals alle Fashion lattenbodems heeft de Lattenbodem Fashion Vlak een kader van 7cm hoog wat zorgt voor een bijzonder stevige bodem. 

€ 199,00 € 299,00