Wij helpen u graag met dit aanbod:
Filter
60.24 %
84e78a8e51c864-82a4b46d16f1e0
Matras SG Eco
Comfortabel, licht en betaalbaarOp zoek naar een goedkope en comfortabele matras? Dan is de SG Eco matras perfect voor jou!Deze matras heeft een kern van SG-schuim, wat zorgt voor een stevige ondersteuning en een goede ventilatie. De witte hoes is 3-zijdig afritsbaar en wasbaar, dus je kunt hem makkelijk schoonmaken. De matras is 14 cm dik, wat zorgt voor een comfortabele nachtrust.De SG Eco matras is met zijn dikte van 14 cm ook perfect voor gebruik in stapelbedden.Deze matras is licht en gemakkelijk op te bergen, dus je kunt hem zelfs meenemen als logeermatras.

€ 99,00 € 249,00
67267fa2a1b26a-d5dae26aaf6b19
Matras SwissSleep Prince Plus HR
Stel je voor dat elke nacht voelt als een heerlijke reis naar de dromenland en je ontwaakt met hernieuwde energie en frisheid. Dat is precies wat een SwissSleep matras je biedt! De Matras SwissSleep Prince Plus is een volle kern HR-koudschuim matras die je een prinselijke nachtrust biedt.Opmerkelijke veerkrachtHR-koudschuim, ofwel High Resilience koudschuim, staat synoniem voor subliem slaapcomfort en duurzaamheid. Wat HR-koudschuim zo bijzonder maakt is zijn unieke samenstelling en eigenschappen. Allereerst is het een materiaal met een opmerkelijke veerkracht. Deze eigenschap zorgt ervoor dat het schuim snel terugkeert naar zijn oorspronkelijke vorm.DuurzaamDaarnaast staat HR-koudschuim bekend om zijn duurzaamheid. Het materiaal behoudt lang zijn veerkracht en ondersteunende eigenschappen en bewijst zich dan ook keer op keer als een waardevolle investering in een goede nachtrust.Open celstructuur voor luchtcirculatieEen ander voordeel van HR-koudschuim is de open celstructuur. Deze structuur zorgt voor een uitstekende luchtcirculatie, waardoor warmte efficiënt wordt afgevoerd. Dit houdt de matras koel en comfortabel, zelfs tijdens warme nachten. Bovendien maakt de open celstructuur HR-koudschuim hypoallergeen, wat een zegen is voor mensen met allergieën.   Veelzijdig in gebruikDe Matras SwissSleep Prince Plus HR is echter niet alleen prinselijk in comfort, maar ook veelzijdig in gebruik. Ideaal voor onderschuifbedden, jeugdkamers, spiraalbodems en stapelbedden, past deze matras zich aan elke slaapomgeving aan. Met een hoogte van 15 cm is het de perfecte balans tussen stevigheid en een slanke profilering, waardoor het een stevige, niet te dikke matras is die perfect past bij je slaapvoorkeuren.

vanaf € 329,00
€ 339,00
635c0ae01fd4ac-6a628f76be7243
Matras Sleepy Classic Pocket
Matras met kern van 224 pocketveren per m²Uitgerust met een kern van 224 pocketveren per vierkante meter, biedt de Matras Sleepy Classic Pocket een goede ondersteuning, ongeacht je slaaphouding. De pocketveren, individueel verpakt in afzonderlijke zakjes, passen zich aan de contouren van je lichaam aan en zorgen voor optimale ondersteuning en comfort. Daarnaast zorgen pocketveren voor een goede luchtcirculatie, waardoor een droge en koele slaapomgeving wordt gecreëerd. Dit bevordert niet alleen het comfort, maar draagt ook bij aan een hygiënische en gezonde slaapomgeving. In een droge omgeving krijgen bacteriën, schimmels en micro-organismen immers geen kans om zich op te stapelen.    Duurzaam slapenMet deze matras investeer je niet alleen in een comfortabele en goede nachtrust, maar ook in duurzaamheid. De 2 jaar garantie op de matraskern geeft je gemoedsrust, benadrukt de kwaliteit van deze matras en verzekert je van een langdurige slaapoplossing die aan de hoogste normen voldoet.De Matras Sleepy Classic Pocket belooft niet alleen kwaliteit, maar ook de mogelijkheid om te genieten van een weldadige nachtrust. Transformeer je slaapruimte met deze matras en geef jezelf de rust en ontspanning die je verdient. Sweet dreams await!

€ 349,00
a2822a6b57f1cb-73863d9d6e05c3
Matras Sleepy Comfort (Web only)
Matras met kern van 220 pocketveren per m2Uitgerust met een kern van 220 pocketveren per vierkante meter, biedt de Matras Sleepy Comfort een goede ondersteuning, ongeacht je slaaphouding. De pocketveren, individueel verpakt in afzonderlijke zakjes, passen zich aan de contouren van je lichaam aan en zorgen voor ondersteuning en comfort. Daarnaast heeft een pocketveren matras een goede luchtcirculatie, waardoor een droge en koele slaapomgeving wordt gecreëerd. Dit bevordert niet alleen het comfort, maar draagt ook bij aan een hygiënische en gezonde slaapomgeving. In een droge omgeving krijgen bacteriën, schimmels en micro-organismen immers geen kans om zich op te stapelen. Duurzaam slapenMet deze matras investeer je in een comfortabele en goede nachtrust, én in duurzaamheid. De 2 jaar garantie op de matraskern biedt niet alleen gemoedsrust, maar benadrukt ook de kwaliteit van deze matras en verzekert je van een langdurige slaapoplossing die aan de hoogste normen voldoet.

vanaf € 249,00
€ 449,00
08f442df48d632-9eeea5b00d3f54
Matras SwissSleep Pedic - HR
Stel je voor dat elke nacht voelt als een heerlijke reis naar dromenland en je ontwaakt met hernieuwde energie en frisheid. Dat is precies wat een SwissSleep matras je biedt! De Matras SwissSleep Pedic – HR biedt een stevig ligcomfort, ideaal voor koppels met een verschillend lichaamstype.Pocketveren (260 per m²)De kern van de Matras SwissSleep Pedic – HR bestaat uit 260 pocketveren per vierkante meter. Pocketveren zitten elk afzonderlijk ingekapseld in een eigen 'zakje' van stof, wat zorgt voor een perfecte combinatie van flexibiliteit en stabiliteit. Elke veer reageert onafhankelijk op de druk die wordt uitgeoefend, waardoor een pocketveren matras zich perfect aanpast aan de contouren van je lichaam. Daarnaast bieden pocketveren een uitstekende ventilatie. De openingen tussen de veren laten lucht vrij stromen, waardoor vocht efficiënt wordt afgevoerd. Dit zorgt voor een fris en droog slaapklimaat, essentieel voor een comfortabele nachtrust.   Toplaag uit HR-koudschuimDankzij de toplaag van HR-koudschuim wordt een extra dimensie toegevoegd aan deze slaaprevolutie. Koudschuim staat bekend om zijn uitstekende veerkracht en duurzaamheid. De Matras SwissSleep Pedic – HR reageert snel op bewegingen en past zich moeiteloos aan je lichaam aan, waardoor je geniet van een ongestoorde nachtrust. Typisch voor koudschuim is dat deze ook bij langdurig gebruik geen kuilvorming veroorzaakt. Een ander voordeel van HR-koudschuim is de open celstructuur. Deze structuur zorgt voor een uitstekende luchtcirculatie, waardoor warmte efficiënt wordt afgevoerd. Dit houdt de matras koel en comfortabel, zelfs tijdens warme nachten. Bovendien maakt de open celstructuur HR-koudschuim hypoallergeen, wat een zegen is voor mensen met allergieën.  5 ComfortzonesDe Matras SwissSleep Pedic HR concentreert zich qua ondersteuning op de drie belangrijkste zones van je lichaam: je hoofd en nek, je schouders en je heupen. Deze zones vind je ook terug in het onderste gedeelte van de matras waar ze je boven- en onderbenen ondersteunen. Een ondersteuning van al deze zones van het lichaam is belangrijk, omdat zo onder meer je ruggengraat in een optimale positie blijft. Hoe je ook slaapt, elke zone is ontworpen om specifieke drukpunten te verlichten en optimale ontspanning te bieden. Dit resulteert in een ongeëvenaarde slaapervaring, waarbij je geniet van gepersonaliseerd comfort op maat.

vanaf € 639,00
€ 659,00
50 %
4ec6f3b2de55ae-75a7a2459397ed
Matras Tempur® Prima Smartcool
Tempur® kwaliteitTempur® is een bijzonder soort traagschuim dat adaptief werkt. Dat betekent dat het materiaal reageert op je lichaamstemperatuur, je gewicht en je lichaamscontouren. Daardoor raakt het materiaal in harmonie met je lichaam en ervaar je een gewichtloos gevoel. Deze adaptieve werking is te danken aan de visco-elastische cellen van Tempur®. Deze passen zich aan je lichaam aan in plaats van andersom, ongeacht je slaaphouding.Het geheel nieuwe Tempur® advanced materiaal in de matras biedt 20% meer drukverlaging. Met deze matras, die zich nog beter aan je lichaam aanpast en bewegingen nog sterker absorbeert, geniet je van een ongekend niveau van slaapcomfort en ondersteuning.   Tempur® Prima matrasMet een matrashoogte van 21 cm biedt de Matras Tempur® Prima Smartcool je een aangenaam slaapcomfort en optimale ondersteuning. Dit doet deze matras door zich optimaal naar je lichaam te vormen.SmartCool™️ technologieDe Matras Tempur® Prima Smartcool is voorzien van een hoes met SmartCool™️ technologie. Speciaal gestructureerde en verkoelende draden die de warmte op unieke wijze afvoeren, werden subtiel in de stof verweven. Dankzij deze innovatieve SmartCool™ technologie voelt deze matras altijd prettig koel aan, waardoor je beter slaapt. Deze hoes is makkelijk afritsbaar en kun je wassen op maximaal 40°. Zo blijft je slaapomgeving altijd hygiënisch schoon.

€ 799,50 € 1.599,00
fab27341130e89-8c0fe6eda2154c
Matras SwissSleep Platinum 500 - Visco
Stel je voor dat elke nacht voelt als een heerlijke reis naar de dromenland en je ontwaakt met hernieuwde energie en frisheid. Dat is precies wat een SwissSleep matras je biedt! De Matras SwissSleep Platinum 500 - Visco biedt een stevig ligcomfort, ideaal voor koppels met een verschillend lichaamstype.Elektro-thermische geharde micropocketveren (330 per m²)De kern van de Matras SwissSleep Platinum 500 - Visco bestaat uit elektro-thermische geharde micropocketveren. Dit zijn met precisie vervaardigde veren die elektro-thermisch werden behandeld. Dit zorgt voor duurzaamheid en biedt een sublieme ondersteuning aan je lichaam. Met 330 van deze micropocketveren per vierkante meter ervaar je de perfecte balans tussen veerkracht en zachtheid, waardoor de matras zich naadloos aanpast aan de contouren van je lichaam. Daarnaast bieden pocketveren een uitstekende ventilatie. De openingen tussen de veren laten lucht vrij stromen, waardoor vocht efficiënt wordt afgevoerd. Dit zorgt voor een fris en droog slaapklimaat, essentieel voor een comfortabele nachtrust. Toplaag uit Visco-traagschuimVisco, ook wel bekend als traagschuim, reageert op de warmte van je lichaam en past zich aan je lichaamscontouren aan, waardoor het gevoel ontstaat dat de matras speciaal voor jou gemaakt werd. Het verdeelt gelijkmatig de druk over je lichaam, waardoor je spieren ontspannen en je gewrichten zich kunnen overgeven aan de rust die ze verdienen. Het biedt uitstekende ondersteuning aan lichaamsdelen die dat het meest nodig hebben, zoals je schouders, heupen en rug. Dit maakt de Matras SwissSleep Platinum 500 - Visco ideaal voor als je op zoek bent naar verlichting van drukpunten en een gezonde uitlijning van je wervelkolom tijdens je slaap. Een ander voordeel van visco is de bewegingsisolatie. Als je een ongestoorde nachtrust waardeert, zul je blij zijn te weten dat traagschuim de impact van bewegingen minimaliseert. Dus, zelfs als je partner 's nachts veel beweegt, zul je daar nauwelijks iets van merken.

€ 969,00
30 %
a98db3a60d0b38-a255ddd3a3a5b8
Matras Tempur ONE
Tempur® kwaliteitTempur® is een bijzonder soort traagschuim dat adaptief werkt. Dat betekent dat het materiaal reageert op je lichaamstemperatuur, je gewicht en je lichaamscontouren. Daardoor raakt het materiaal in harmonie met je lichaam en ervaar je een gewichtloos gevoel. Deze adaptieve werking is te danken aan de visco-elastische cellen van Tempur®. Deze passen zich aan je lichaam aan in plaats van andersom, ongeacht je slaaphouding.Het geheel nieuwe Tempur® advanced materiaal in de matras biedt 20% meer drukverlaging. Met deze matras, die zich nog beter aan je lichaam aanpast en bewegingen nog sterker absorbeert, geniet je van een ongekend niveau van slaapcomfort en ondersteuning.   Tempur® ONE matrasMet een matrashoogte van 20 cm biedt de Matras Tempur ONE je een aangenaam slaapcomfort en optimale ondersteuning. Dit doet deze matras door zich optimaal naar je lichaam te vormen.Afritsbare en wasbare hoesDe Matras Tempur ONE is voorzien van een ultrazachte hoes die makkelijk afritsbaar is en op maximaal 40 graden gewassen mag worden. Zo blijft je slaapomgeving altijd hygiënisch schoon.

€ 839,30 € 1.199,00
0317e1eba2ecbc-81fe3908c68c48
Matras SwissSleep Massive
Stel je voor dat elke nacht voelt als een heerlijke reis naar dromenland en je ontwaakt met hernieuwde energie en frisheid. Dat is precies wat een SwissSleep matras je biedt! De Matras SwissSleep Massive – HR biedt tot maximaal 130 kg een zeer stevig ligcomfort.Pocketveren (260 per m²)De kern van de Matras SwissSleep Massive  – HR bestaat uit 260 pocketveren per vierkante meter. Pocketveren zitten elk afzonderlijk ingekapseld in een eigen 'zakje' van stof, wat zorgt voor een perfecte combinatie van flexibiliteit en stabiliteit. Elke veer reageert onafhankelijk op de druk die wordt uitgeoefend, waardoor een pocketveren matras zich perfect aanpast aan de contouren van je lichaam. Daarnaast bieden pocketveren een uitstekende ventilatie. De openingen tussen de veren laten lucht vrij stromen, waardoor vocht efficiënt wordt afgevoerd. Dit zorgt voor een fris en droog slaapklimaat, essentieel voor een comfortabele nachtrust.   Toplaag uit HR-koudschuimDankzij de toplaag van HR-koudschuim wordt een extra dimensie toegevoegd aan deze slaaprevolutie. Koudschuim staat bekend om zijn uitstekende veerkracht en duurzaamheid. De Matras SwissSleep Massive – HR reageert snel op bewegingen en past zich moeiteloos aan je lichaam aan, waardoor je geniet van een ongestoorde nachtrust. Een ander voordeel van HR-koudschuim is de open celstructuur. Deze structuur zorgt voor een uitstekende luchtcirculatie, waardoor warmte efficiënt wordt afgevoerd. Dit houdt de matras koel en comfortabel, zelfs tijdens warme nachten. Bovendien maakt de open celstructuur HR-koudschuim hypoallergeen, wat een zegen is voor mensen met allergieën.7 ComfortzonesZeven comfortzones vormen een doordacht ontwerp dat verschillende delen van je lichaam uniek ondersteunt. Hoe je ook slaapt, elke zone is ontworpen om specifieke drukpunten te verlichten en optimale ontspanning te bieden. Dit resulteert in een ongeëvenaarde slaapervaring, waarbij je geniet van gepersonaliseerd comfort op maat.

€ 659,00
0662632f425a65-99d24d91f9ab44
Matras SwissSleep 1000 - Latex
Stel je voor dat elke nacht voelt als een heerlijke reis naar dromenland en je ontwaakt met hernieuwde energie en frisheid. Dat is precies wat een SwissSleep matras je biedt!Elektro-thermische geharde micropocketveren (500 per m²)De kern van de Matras SwissSleep 1000 – Latex bestaat uit elektro-thermische geharde micropocketveren. Dit zijn met precisie vervaardigde veren die elektro-thermisch werden behandeld. Dit zorgt voor duurzaamheid en biedt een sublieme ondersteuning aan je lichaam. Met maar liefst 500 van deze micropocketveren per vierkante meter ervaar je de perfecte balans tussen veerkracht en zachtheid, waardoor de matras zich naadloos aanpast aan de contouren van je lichaam. Of je nu de voorkeur geeft aan een medium of stevig ligcomfort, deze matras biedt je de mogelijkheid om de perfecte ondersteuning te kiezen voor je persoonlijke slaapvoorkeur. Daarnaast bieden pocketveren een uitstekende ventilatie. De openingen tussen de veren laten lucht vrij stromen, waardoor vocht efficiënt wordt afgevoerd. Dit zorgt voor een fris en droog slaapklimaat, essentieel voor een comfortabele nachtrust.   Toplaag uit LatexLatex is een natuurlijk product dat een ongekende veerkracht biedt en zo een perfecte balans vormt tussen ondersteuning en zachtheid. Een van de belangrijkste voordelen van latex is de uitstekende drukverdeling. De Matras SwissSleep 1000 – Latex past zich moeiteloos aan je lichaamscontouren aan, waardoor elk deel van je lichaam individuele ondersteuning krijgt. Dit resulteert niet alleen in een ongelooflijk comfortabele slaap, maar ook in het verminderen van drukpunten, wat essentieel is voor een gezonde nachtrust.   7 ComfortzonesZeven comfortzones vormen een doordacht ontwerp dat verschillende delen van je lichaam uniek ondersteunt. Hoe je ook slaapt, elke zone is ontworpen om specifieke drukpunten te verlichten en optimale ontspanning te bieden. Dit resulteert in een ongeëvenaarde slaapervaring, waarbij je geniet van gepersonaliseerd comfort op maat.

€ 1.119,00
d89d0150f536e9-939a232d496606
Matras SwissSleep 1000 - HR
Stel je voor dat elke nacht voelt als een heerlijke reis naar dromenland en je ontwaakt met hernieuwde energie en frisheid. Dat is precies wat een SwissSleep matras je biedt!Elektro-thermische geharde micropocketveren (500 per m²)De kern van de Matras SwissSleep 1000 – HR bestaat uit elektro-thermische geharde micropocketveren. Dit zijn met precisie vervaardigde veren die elektro-thermisch werden behandeld. Dit zorgt voor duurzaamheid en biedt een sublieme ondersteuning aan je lichaam. Met maar liefst 500 van deze micropocketveren per vierkante meter ervaar je de perfecte balans tussen veerkracht en zachtheid, waardoor de matras zich naadloos aanpast aan de contouren van je lichaam. Of je nu de voorkeur geeft aan een medium of stevig ligcomfort deze matras biedt je de mogelijkheid om de perfecte ondersteuning te kiezen voor je persoonlijke slaapvoorkeur. Daarnaast bieden pocketveren een uitstekende ventilatie. De openingen tussen de veren laten lucht vrij stromen, waardoor vocht efficiënt wordt afgevoerd. Dit zorgt voor een fris en droog slaapklimaat, essentieel voor een comfortabele nachtrust.   Toplaag uit HR-koudschuimDankzij de toplaag van HR-koudschuim wordt een extra dimensie toegevoegd aan deze slaaprevolutie. Koudschuim staat bekend om zijn uitstekende veerkracht en duurzaamheid. De Matras SwissSleep 1000 – HR reageert snel op bewegingen en past zich moeiteloos aan je lichaam aan, waardoor je geniet van een ongestoorde nachtrust. Typisch voor koudschuim is dat deze ook bij langdurig gebruik geen kuilvorming veroorzaakt. Een ander voordeel van HR-koudschuim is de open celstructuur. Deze structuur zorgt voor een uitstekende luchtcirculatie, waardoor warmte efficiënt wordt afgevoerd. Dit houdt de matras koel en comfortabel, zelfs tijdens warme nachten. Bovendien maakt de open celstructuur HR-koudschuim hypoallergeen, wat een zegen is voor mensen met allergieën.7 ComfortzonesZeven comfortzones vormen een doordacht ontwerp dat verschillende delen van je lichaam uniek ondersteunt. Hoe je ook slaapt, elke zone is ontworpen om specifieke drukpunten te verlichten en optimale ontspanning te bieden. Dit resulteert in een ongeëvenaarde slaapervaring, waarbij je geniet van gepersonaliseerd comfort op maat.

€ 1.049,00
6d28eddd379edf-31095a38307797
Matras Sleepy Elite Plus
Met de Matras Sleepy Elite Plus ervaar je dankzij een kern van pocketveren en een toplaag van Hyperfoam elitair slaapcomfort.Stevige matras met vulling van 260 pocketveren per m²De Matras Sleepy Elite Plus is een robuuste matras met een kern van 260 pocketveren per vierkante meter. Dit type matras kenmerkt zich door individuele veren, elk zorgvuldig verpakt in een apart zakje (pocket). Deze veren kunnen onafhankelijk van elkaar bewegen wat zorgt voor een veerkrachtig en uiterst comfortabel slaapoppervlak. De afzonderlijke pocketveren passen zich nauwkeurig aan de contouren van je lichaam aan, wat gerichte ondersteuning biedt op de juiste plaatsen. Daarnaast zorgen pocketveren voor een goede luchtcirculatie, waardoor een droge en koele slaapomgeving wordt gecreëerd. Dit bevordert niet alleen het comfort, maar draagt ook bij aan een hygiënische en gezonde slaapomgeving. In een droge omgeving krijgen bacteriën, schimmels en micro-organismen immers geen kans om zich op te stapelen.    Topper uit HyperfoamDe toplaag van de Matras Sleepy Elite Plus is vervaardigd uit Hyperfoam, een variant van koudschuim met een verfijnde open celstructuur die het een uiterst luchtig karakter verleent. Deze specifieke celstructuur bevordert een optimale luchtcirculatie, wat op zijn beurt zorgt voor een efficiënte afvoer van warmte en een verfrissend gevoel. Koudschuim staat tevens bekend om zijn duurzaamheid en veerkracht, wat niet alleen bijdraagt aan een comfortabele nachtrust, maar ook verzekert dat de toplaag gedurende vele jaren blijvend slaapcomfort biedt.5 ComfortzonesMet 5 comfortzones is de Matras Sleepy Elite Plus ontworpen om specifieke ondersteuning te bieden aan de drie belangrijke zones van je lichaam: je hoofd en nek, je schouders en je heupen. Aan de onderzijde biedt deze matras tevens ondersteuning voor zowel je boven- als onderbenen. Een doordachte verdeling van ondersteuning in deze zones resulteert in een aanzienlijk verhoogd comfort tijdens het slapen. Hoe effectiever je lichaam wordt ondersteund, des te aangenamer zal je slaapervaring zijn.

€ 499,00
439699a23d6632-3c97e444bc2d5a
Matras SwissSleep Superflex - Latex
Stel je voor dat elke nacht voelt als een heerlijke reis naar dromenland en je ontwaakt met hernieuwde energie en frisheid. Dat is precies wat een SwissSleep matras je biedt! De Matras SwissSleep Superflex – Latex biedt een medium ligcomfort, ideaal voor een ideale balans tussen veerkracht en zachtheid.Pocketveren (300 per m²)De kern van de Matras SwissSleep Superflex – Latex bestaat uit 300 pocketveren per vierkante meter. Pocketveren zitten elk afzonderlijk ingekapseld in een eigen 'zakje' van stof, wat zorgt voor een perfecte combinatie van flexibiliteit en stabiliteit. Elke veer reageert onafhankelijk op de druk die wordt uitgeoefend, waardoor een pocketveren matras zich perfect aanpast aan de contouren van je lichaam. Daarnaast bieden pocketveren een uitstekende ventilatie. De openingen tussen de veren laten lucht vrij stromen, waardoor vocht efficiënt wordt afgevoerd. Dit zorgt voor een fris en droog slaapklimaat, essentieel voor een comfortabele nachtrust.   5 ComfortzonesDe SwissSleep Superflex – Latex concentreert zich qua ondersteuning op de drie belangrijkste zones van je lichaam: je hoofd en nek, je schouders en je heupen. Deze zones vind je ook terug in het onderste gedeelte van de matras waar ze je boven- en onderbenen ondersteunen. Een ondersteuning van al deze zones van het lichaam is belangrijk, omdat zo onder meer je ruggengraat in een optimale positie blijft. Hoe je ook slaapt, elke zone is ontworpen om specifieke drukpunten te verlichten en optimale ontspanning te bieden. Dit resulteert in een ongeëvenaarde slaapervaring, waarbij je geniet van gepersonaliseerd comfort op maat.Toplaag uit LatexLatex is een natuurlijk product dat een ongekende veerkracht biedt en zo een perfecte balans vormt tussen ondersteuning en zachtheid. Een van de belangrijkste voordelen van latex is de uitstekende drukverdeling. De Matras SwissSleep Superflex – Latex past zich moeiteloos aan je lichaamscontouren aan, waardoor elk deel van je lichaam individuele ondersteuning krijgt. Dit resulteert niet alleen in een ongelooflijk comfortabele slaap, maar ook in het verminderen van drukpunten, wat essentieel is voor een gezonde nachtrust.  

€ 399,00
e5e08fab3ad3de-534fa39b2571f0
Matras Sleepy Original
1 matras met 2 verschillende schouderaanpassingenBredere schouders? Kies de wat zachtere schouderzone en de medium kant.Smalle schouders? Draai 180° naar de wat stevigere schouderzone of de firm kant.Geschikt voor elk type slaper!De Original matras garandeert optimaal comfort en ondersteuning voor iedereen, ongeacht je slaaphouding of lichaamstype.Ongestoord samen slapenZonder pocketveren, waardoor je dankzij de geringe bewegingsoverdracht nauwelijks voelt dat er iemand naast je ligt te draaien!Lekker comfortabele en dikke matras25cm hoog en laag per laag comfort, van luxe gebreide tijk tot en met verschillende ondersteuningslagen.   Binnen 48u geleverdMet Sleepy® slaap je in 1-2-3! Bestel de matras online en wij leveren hem gratis in een handige doos bij je thuis. Tijdens werkdagen ontvang je je Sleepy Original matras binnen de 48u. Waar je ook woont. 120 nachten proefslapenWij zijn volledig overtuigd van de Sleepy® Original matras. Nu jij nog! We geven je 120 nachten om de matras uit te testen! 10 jaar garantieDe Sleepy® Original matras is samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsmaterialen. Duurzaamheid gegarandeerd!     UitpakkenHaal de matras uit de doos. UitrollenRol de matras uit op een vlakke ondergrond. Folie verwijderenVerwijder voorzichtig de beschermende folie met de foliesnijder.   Laag per laag comfort - speciaal voor jou!Totale hoogte 25cm1. Luxe gebreide tijkDe gebreide Lyocell tijk is gemaakt met allergeen- en huisstofmijtwerende Purotex® en thermoregulerende Adaptive®.2. Soepele, ventilerende laagSoepele en sterk ventilerende laag met microscopische luchtcapsules die ondersteuning versterken en drukpunten verlichten.3. Drukverlagende laagComfortlaag van drukverlagend visco memory-foam.4. Ondersteunende laagDuurzaam hybride schuim met twee verschillende lasergesneden schouderzones voor medium en firm schoudercomfort.  

€ 641,00
cf56342e290522-8099c1b6298ad7
Matras SwissSleep Platinum 500 - Latex
Stel je voor dat elke nacht voelt als een heerlijke reis naar de dromenland en je ontwaakt met hernieuwde energie en frisheid. Dat is precies wat een SwissSleep matras je biedt! De Matras SwissSleep Platinum 500 – Latex biedt een stevig ligcomfort, ideaal voor koppels met een verschillend lichaamstype.Elektro-thermische geharde micropocketveren (330 per m²)De kern van de Matras SwissSleep Platinum 500 – Latex bestaat uit elektro-thermische geharde micropocketveren. Dit zijn met precisie vervaardigde veren die elektro-thermisch werden behandeld. Dit zorgt voor duurzaamheid en biedt een sublieme ondersteuning aan je lichaam. Met 330 van deze micropocketveren per vierkante meter ervaar je de perfecte balans tussen veerkracht en zachtheid, waardoor de matras zich naadloos aanpast aan de contouren van je lichaam. Daarnaast bieden pocketveren een uitstekende ventilatie. De openingen tussen de veren laten lucht vrij stromen, waardoor vocht efficiënt wordt afgevoerd. Dit zorgt voor een fris en droog slaapklimaat, essentieel voor een comfortabele nachtrust.  Toplaag uit LatexLatex is een natuurlijk product dat een ongekende veerkracht biedt en zo een perfecte balans vormt tussen ondersteuning en zachtheid. Een van de belangrijkste voordelen van latex is de uitstekende drukverdeling. De Matras SwissSleep Platinum 500 – Latex past zich moeiteloos aan je lichaamscontouren aan, waardoor elk deel van je lichaam individuele ondersteuning krijgt. Dit resulteert niet alleen in een ongelooflijk comfortabele slaap, maar ook in het verminderen van drukpunten, wat essentieel is voor een gezonde nachtrust.

€ 969,00
e58a922b72a02c-f8ac22555bc5e8
Matras SwissSleep Platinum 500 - HR
Stel je voor dat elke nacht voelt als een heerlijke reis naar de dromenland en je ontwaakt met hernieuwde energie en frisheid. Dat is precies wat een SwissSleep matras je biedt! De Matras SwissSleep Platinum 500 – HR biedt een stevig ligcomfort, ideaal voor koppels met een verschillend lichaamstype.Elektro-thermische geharde micropocketveren (330 per m²)De kern van de Matras SwissSleep Platinum 500 - HR bestaat uit elektro-thermische geharde micropocketveren. Dit zijn met precisie vervaardigde veren die elektro-thermisch werden behandeld. Dit zorgt voor duurzaamheid en biedt een sublieme ondersteuning aan je lichaam. Met 330 van deze micropocketveren per vierkante meter ervaar je de perfecte balans tussen veerkracht en zachtheid, waardoor de matras zich naadloos aanpast aan de contouren van je lichaam. Daarnaast bieden pocketveren een uitstekende ventilatie. De openingen tussen de veren laten lucht vrij stromen, waardoor vocht efficiënt wordt afgevoerd. Dit zorgt voor een fris en droog slaapklimaat, essentieel voor een comfortabele nachtrust. Toplaag uit HR-koudschuimDankzij de toplaag van HR-koudschuim wordt een extra dimensie toegevoegd aan deze slaaprevolutie. Koudschuim staat bekend om zijn uitstekende veerkracht en duurzaamheid. De Matras SwissSleep Platinum 500 – HR reageert snel op bewegingen en past zich moeiteloos aan je lichaam aan, waardoor je geniet van een ongestoorde nachtrust. Typisch voor koudschuim is dat deze ook bij langdurig gebruik geen kuilvorming veroorzaakt. Een ander voordeel van HR-koudschuim is de open celstructuur. Deze structuur zorgt voor een uitstekende luchtcirculatie, waardoor warmte efficiënt wordt afgevoerd. Dit houdt de matras koel en comfortabel, zelfs tijdens warme nachten. Bovendien maakt de open celstructuur HR-koudschuim hypoallergeen, wat een zegen is voor mensen met allergieën. 

€ 899,00
90ea188a7165f3-f2bdb58a461939
Matras SwissSleep 1000 - Visco
Stel je voor dat elke nacht voelt als een heerlijke reis naar dromenland en je ontwaakt met hernieuwde energie en frisheid. Dat is precies wat een SwissSleep matras je biedt!Elektro-thermische geharde micropocketveren (500 per m²)De kern van de Matras SwissSleep 1000 – Visco bestaat uit elektro-thermische geharde micropocketveren. Dit zijn veren met precisie vervaardigde veren die elektro-thermisch werden behandeld. Dit zorgt voor duurzaamheid en biedt een sublieme ondersteuning aan je lichaam. Met maar liefst 500 van deze micropocketveren per vierkante meter ervaar je de perfecte balans tussen veerkracht en zachtheid, waardoor de matras zich naadloos aanpast aan de contouren van je lichaam. Of je nu de voorkeur geeft aan een medium of stevig ligcomfort deze matras biedt je de mogelijkheid om de perfecte ondersteuning te kiezen voor je persoonlijke slaapvoorkeur. Daarnaast bieden pocketveren een uitstekende ventilatie. De openingen tussen de veren laten lucht vrij stromen, waardoor vocht efficiënt wordt afgevoerd. Dit zorgt voor een fris en droog slaapklimaat, essentieel voor een comfortabele nachtrust.   Toplaag uit Visco-traagschuimVisco, ook wel bekend als traagschuim, reageert op de warmte van je lichaam en past zich aan je contouren aan, waardoor het gevoel ontstaat dat de matras speciaal voor jou gemaakt werd. Het verdeelt gelijkmatig de druk over je lichaam, waardoor je spieren ontspannen en je gewrichten zich kunnen overgeven aan de rust die ze verdienen. Het biedt uitstekende ondersteuning aan lichaamsdelen die dat het meest nodig hebben, zoals je schouders, heupen en rug. Dit maakt de Matras SwissSleep 1000 - Visco ideaal voor als je op zoek bent naar verlichting van drukpunten en een gezonde uitlijning van je wervelkolom tijdens je slaap. Een ander voordeel van Visco is de bewegingsisolatie. Als je een ongestoorde nachtrust waardeert, zul je blij zijn te weten dat traagschuim de impact van bewegingen minimaliseert. Dus, zelfs als je partner 's nachts veel beweegt, zul je daar nauwelijks iets van merken.  7 ComfortzonesZeven comfortzones vormen een doordacht ontwerp dat verschillende delen van je lichaam uniek ondersteunt. Hoe je ook slaapt, elke zone is ontworpen om specifieke drukpunten te verlichten en optimale ontspanning te bieden. Dit resulteert in een ongeëvenaarde slaapervaring, waarbij je geniet van gepersonaliseerd comfort op maat.

€ 1.119,00
b29e244ff284f2-d4e0ebe82cf087
Matras SwissSleep Sublime - Visco
Stel je voor dat elke nacht voelt als een heerlijke reis naar dromenland en je ontwaakt met hernieuwde energie en frisheid. Dat is precies wat een SwissSleep matras je biedt! De Matras SwissSleep Sublime – Visco bezorgt je ongetwijfeld een sublieme nachtrust.Pocketveren (300 per m²)De kern van de Matras SwissSleep Sublime – Visco bestaat uit 300 pocketveren per vierkante meter. Pocketveren zitten elk afzonderlijk ingekapseld in een eigen 'zakje' van stof, wat zorgt voor een perfecte combinatie van flexibiliteit en stabiliteit. Elke veer reageert onafhankelijk op de druk die wordt uitgeoefend, waardoor een pocketveren matras zich perfect aanpast aan de contouren van je lichaam. Daarnaast bieden pocketveren een uitstekende ventilatie. De openingen tussen de veren laten lucht vrij stromen, waardoor vocht efficiënt wordt afgevoerd. Dit zorgt voor een fris en droog slaapklimaat, essentieel voor een comfortabele nachtrust.   Toplaag uit Visco-traagschuimVisco, ook wel bekend als traagschuim, reageert op de warmte van je lichaam en past zich aan je contouren aan, waardoor het gevoel ontstaat dat de matras speciaal voor jou gemaakt werd. Het verdeelt gelijkmatig de druk over je lichaam, waardoor je spieren ontspannen en je gewrichten zich kunnen overgeven aan de rust die ze verdienen. Het biedt uitstekende ondersteuning aan lichaamsdelen die dat het meest nodig hebben, zoals je schouders, heupen en rug. Dit maakt de Matras SwissSleep Sublime - Visco ideaal voor als je op zoek bent naar verlichting van drukpunten en een gezonde uitlijning van je wervelkolom tijdens je slaap. Een ander voordeel van Visco is de bewegingsisolatie. Als je een ongestoorde nachtrust waardeert, zul je blij zijn te weten dat traagschuim de impact van bewegingen minimaliseert. Dus, zelfs als je partner 's nachts veel beweegt, zul je daar nauwelijks iets van merken.  7 ComfortzonesZeven comfortzones vormen een doordacht ontwerp dat verschillende delen van je lichaam uniek ondersteunt. Hoe je ook slaapt, elke zone is ontworpen om specifieke drukpunten te verlichten en optimale ontspanning te bieden. Dit resulteert in een ongeëvenaarde slaapervaring, waarbij je geniet van gepersonaliseerd comfort op maat.

€ 599,00
32e8cc95f395a0-db735ae40804ae
Matras Serta Azure Bay
De Serta Azure Bay matras combineert verschillende materialen voor ultiem comfort.Traagschuim vermindert drukpunten en het 5-zone Pocketveringsysteem biedt gerichte ondersteuning.Extra Cool Fabric houdt je slaapomgeving koel en vermindert zweten.Nieuw-Zeeland wol reguleert vocht en verbetert luchtcirculatie.   Het 5 zone PocketveringsysteemHet exclusieve 5-zone pocketveringsysteem, met zorg ontworpen om aan de unieke behoeften van je lichaam te voldoen, vormt de kern van Matras Serta Azure Bay. Deze ingenieuze technologie belooft niet alleen een goede nachtrust, maar gaat verder dan dat door passende ondersteuning te bieden aan verschillende delen van je lichaam. De doordachte indeling van zones maakt deze matras bij uitstek geschikt voor koppels met verschillende gewichten, lengtes en slaaphoudingen. Deze matras past zich als vanzelf aan, waardoor beide partners kunnen genieten van een ongestoorde nachtrust.  Latex en Memory FoamHet veerkrachtige karakter van latex vormt de basis van deze matras. Latex staat bekend om zijn natuurlijke elasticiteit en duurzaamheid. Het materiaal reageert dynamisch op bewegingen, waardoor het zich aanpast aan de contouren van je lichaam en een veerkrachtige ondersteuning biedt. Aangevuld met Memory Foam reageert de Matras Serta Azure Bay op zowel je lichaamsgewicht als op je lichaamstemperatuur. In feite past het zich aan de warmte van je lichaam aan, waardoor het zachter wordt en zich naar je lichaamscontouren vormt. Het resultaat is een op maat gemaakte ondersteuning die zich aanpast aan je unieke slaapbehoeften. Deze samensmelting van latex en memory foam creëert een symbiose van ongeëvenaard comfort en ondersteuning. Extra Cool Fabric en Nieuw-Zeeland wolVoor een ideale nachtrust moet je lichaamstemperatuur één graad lager zijn dan normaal. Dankzij de Serta Sleep True Cool stof zorgt de Matras Serta Azure Bay voor dat aangename koele gevoel. Deze koelte zorgt ervoor dat je sneller in slaap valt, de kwaliteit van je slaap verbetert en het voorkomt dat je overmatig gaat zweten tijdens je slaap. De Nieuw-Zeeland wol, een van de hoogste standaarden voor wol ter wereld, zorgt voor temperatuurbalans door de luchtcirculatie in de matras te verhogen. Het voelt zowel in de zomer als in de winter comfortabel aan.  

€ 1.599,00

Andere kochten ook

b8a6e67f645d2c
Matrasbeschermer SwissSleep Molton Katoen
Met deze matrasbeschermer blijft uw matras zo goed als nieuw. Een 100 % katoenen molton matrasbeschermer voorzien van elastiek rondom. Hierdoor krijg je een perfect passend molton hoeslaken. Hoeken van 26 cm 100% katoen  Wassen op 60°

€ 59,00
40.4 %
8891df73e3cbcb
Hotelkussen Sleepy Butterfly
Vulling van gesiliconiseerde holle microvezelsMet een vulling van 1300 gr gesiliconiseerde holle microvezels voelt het Hotelkussen Sleepy Butterfly heerlijk zacht en luchtig aan, wat bijdraagt aan een heerlijke slaapervaring. Elke vezel fungeert als het ware als een minuscule cocon voor je hoofd. Deze hoogwaardige vulling biedt ondersteuning, terwijl het kussen toch luchtig en licht is. Gesiliconiseerde microvezels behouden hun veerkracht beter dan onbehandelde vezels, waardoor het kussen zijn vorm en ondersteunend vermogen lange tijd behoudt. Daarnaast zijn gesiliconiseerde microvezels hypoallergeen. Dit betekent dat ze vrijwel geen allergische reacties veroorzaken.Hoes van percalinekatoenDe hoes van het kussen is vervaardigd uit 100% percalinekatoen met satijn piping, en dat voel je meteen zodra je je hoofd erop legt. Percalinekatoen staat bekend om zijn fijne textuur en zijdezachte aanraking, waardoor het voelt alsof je op een luxueus hotelkussen slaapt. Bovendien is percalinekatoen ventilerend en vocht absorberend, zodat een droge en gezonde slaapomgeving gewaarborgd is. De hoes van het Hotelkussen Sleepy Butterfly mag gewassen worden op 60 graden, zodat je altijd in een hygiënisch schone omgeving slaapt.Geschikt voor elk type slaperHet Hotelkussen Sleepy Butterfly komt in een royale afmeting van 60 x 60 cm, waardoor je voldoende ruimte hebt om comfortabel te rusten en te ontspannen. Het is geschikt voor elke slaaphouding en elk type slaper - van degenen die genieten van een lichte sluimering tot degenen die diep in dromen duiken.

€ 59,00 € 99,00
c1284ce42eb446
Lattenbodem Premiflex Niet Verstelbaar - Niet Plooibaar
Niet-verstelbare lattenbodemEen niet-verstelbare lattenbodem wordt ook wel een vlakke lattenbodem genoemd. Het is een eenvoudige oplossing om je matras en je lichaam tijdens het slapen een basisondersteuning te geven. De Lattenbodem Premiflex Niet Verstelbaar kan gebruikt worden in een bestaand bedkader of losstaand met een bijbehorende potenset.Lattenbodem met 28 lattenOver het algemeen geldt: hoe meer latten er in een lattenbodem zitten, hoe beter je lichaamsgewicht verdeeld wordt. Dit zorgt voor de nodige ondersteuning op de juiste plaatsen zodat je ’s morgens uitgerust en zonder stramme spieren of pijnlijke gewrichten wakker wordt. De Lattenbodem Premiflex Niet Verstelbaar - Niet Plooibaar is een basismodel dat over 28 latten beschikt en biedt hiermee een goede ondersteuning.4 dubbele instelbare lattenBijzonder interessant zijn de 4 dubbele instelbare latten ter hoogte van het hoofd, de rug en de benen. Van deze latten kun je zelf de stevigheid bepalen door deze zachter of net harder aan te spannen.

€ 199,00
bf6e7a4d7936c9
Matrasbeschermer Van Laecken Waterdicht - Web only
Waterdichte matrasbescherming voor een perfecte nachtrustEen goede nachtrust begint met een schoon en comfortabel bed. Deze matrasbeschermer Van Laecken Waterdicht beschermt optimaal! Ook bij onverhoopt bedplassen of een klein ongelukje...Zacht en ventilerendDe combinatie van katoen en polyester in de bovenlaag zorgt voor een zacht, ventilerend oppervlak.WasinstructiesWasbaar op 95°C, deze matrasbeschermer mag bij de kookwas, zo ben jij zeker van een allergievrije slaapomgeving.

€ 32,95
9b284452e7f9fb-dffa4567794991
Kussen SwissSleep Latex
Dit ondersteunend hoofdkussen is gemaakt van echt natuurlatex. Het kussen past zich aan volgens de vorm van het hoofd en schouders en zorgt voor een stabiele ondersteuning. Deze is geschikt voor zij-slapers. De natuurlatex zorgt voor een goede ventilatie en vochtregulatie en heeft een antibacteriele werking.

€ 149,00
8f4175ba9c208a
Lattenbodem Active - Elektrisch (Web Only)
Optimale ondersteuning en luxueus slaapcomfortEen beetje luxueus comfort in je slaapkamer mag wel. Dankzij de elektrische bediening van de Lattenbodem Sleepy Active – plaats je deze lattenbodem met een druk op de knop in de voor jou meest comfortabele houding. Deze functie maakt het ook mogelijk om 's avonds nog even heerlijk te ontspannen, of het nu is met een goed boek of terwijl je geniet van je favoriete tv-programma voor het slapengaan.Wat deze lattenbodem echt onderscheidt, is zijn doordachte ontwerp voor optimale ondersteuning. De 28 latten zijn strategisch geplaatst om gerichte drukverdeling te bieden, zodat je lichaam op de juiste plekken de juiste ondersteuning krijgt. Dit vertaalt zich in een buitengewoon comfortabele slaapervaring, waarbij je elke ochtend ontwaakt met hernieuwde energie en vitaliteit.Daarnaast is de lattenbodem voorzien van een stevig kader met een hoogte van 5 cm, wat niet alleen stabiliteit garandeert, maar ook een duurzame en robuuste basis biedt voor een langdurig gebruik.

€ 299,00